Nişanı atmak istiyorum :(

er ozamn 4 tane hanım alma hakkı var
Belkide var ama senin haberin yok
Geçmiş zamanda bunun Babasıda
Bir şeyler karıştırmışsın bir akrabalarına sor bakim hiç birşey gizli kalmaz
hiç umrumda değil napıyosa yapsınlar amannn ister 4 tane alsın ister 5 tanee

Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım
Asla ama asla yapmayın. Bu bir ömür, evlendikten sonra bir fiil senin yaşayacağın bir hayat. İsterse kimse kimsenin yüzüne bakmasın. Mutsuz geçireceğin 30-40 yıldan daha mı önemli. Birde henüz 20 yaşındaymışsın o kadar küçüksün ki evlilik için. Sana naçizane abla tavsiyem bu yaşta evlenme, hele acabaların olduğu bir adamla asla evlenme.

Şu yakın akraba evlilikleri çok iğrenç
Çoğuda mutsuz böyle evliliklerde uğursuzluk daha çok
Ben cE evleneceğin kişi akraba olmasın
Narin kibar enpatik biri olsun
Dost tutarım diyen biri senden çabuk
Bıkar gibi kadın onun gözünde
Cinsel obje gözünü dört aç
Sonra kaderim diye ağlarsın

Adamın ateşi başına vurmuş ağzından çıkanın farkında değil? Evliliği salt seks olarak gören bi hayvanla evlenme canım. Nişan atmak kolay asıl boşanınca akrabalık zora girer sen yıpranırsın. İşe gir neler çıkar karşına neler

Ver eline yuzugu hadi dost mu arkadas mi ne zıkkım buluyorsan bul ne halin varsa gor demedigin kabahat. Anan baban uzaktan akrabanin yuzune bakamayacak ne yaptinda boyle soyluyor. 100 tane kizim olsa boyle serseri çük beyinlinin birine kiz vermem bu kadarda netim.

Ailen seni evlendirme çok meraklı
Çalışmanada müsaade etmiyorlar herhalde işleri seni baş göz etmek
Ne aileler var yahu hayret ediyorum

Sana bir tavsiye W WillSoonSee Nişan atma işinde ailenin senden taraf olması, karşı tarafın da sesini kesmesi için dediği lafı mutlaka herkese anlat. Kimse bu lafın üstüne laf söyleyemez. Belki karşı taraf ehem öhöm yanlış anlaşılma vs diyebilir ama ailen kesinlikle yanında olur. Hele babanın çık karşısına çat diye söyle. Hiç bir baba kızının bu duruma düşmesini istemez.

Hazır kurtulmuşsun, bir daha bakma ardına
Belli ki sevmiyorsun. Adam da dengesiz.
Önüne bak, düşünme bile

Iyyy bugun bu cümleyi kuran evlenince neler demez valla tam öküzmüş kesinlikle ayrıl bir an once ve kimseyi dinleme kararından dönme ben kararliyim kim ne derse desin de... Zamanla herkes alisacaktir sonucta gunun sonunda o yastiga sen basini koyacaksin o adamla kimse degil sen evleneceksin annem babam ne der diye korkma bile bile ateşe yürüme canim benim

Maalesef bu öküz herifin söylediği sözü normalize edecek o kadar çok aile var ki:/
Ne varki bunda,erkek deyip geçebilirler de
Benim yakın çevrem de buna müsait mesela

Konu sahibi, kendinizi paralayıp deli rolüne bürünün naparsanız yapın ama uzak durun bu abazadan. Yazık,günah size. Böyle böyle gencecik hayatlar sönüveriyor daha yaş kaç yaaa 20 nedir Allah aşkına. İş bul,paranı kazan,arkadaş çevresi yap,gez toz

Ne aileni tak ne insanlari.daha yirmi yas dur bak karsina neler cikar.sakin evlenme bu hodukle.onun amaci belli.ailen annen nasil izinverdi.senin adina karar aliyorlar cok cekersin bunlar ilk ginden cocuk diye tuttururlar otuzuna gelmeden kocakariya donersin.hayat senin sakin ziyan etme.calis parani kazan gez toz insnki evlilik kolay degil hele bu yasta yazik gencligine...at nisani yoluna bakkk

Neden evlenmek için acele ediyorlar saniyorsun? Genç kiz yeni mezun olmuş, gözünü açmadan bunu kapalım kafası:). Asla evlenme, hele hele akrabadan uzak dur. Bak hayatina, 3-5 sene sonra evliligi yavas yavas düsünmeye baslarsin istiyorsan.

Ayrica bu dost most bulayim olayi hikaye. Adam blöf yapmiş, "bak elini hizli tut, yoksa giderim" mesaji vermek istemiş. Yemezlerrr:) sal gitsin salağı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…