Nişanı atmak istiyorum :(

Dost tutayım derken seninle apar topar evlenmesinin sebebinin düzenli seks yapmak olduğunu, sen bunu ona sunmazsan acilen başka bir çözüm bulacağını söylemek istemiş. Bu konuda da kendini haklı görüyor, zihniyeti bu yani. Yarın öbür gün lohusalıkta 6 hafta cinsel ilişkiniz olmadığında da dost tutar ve kendini haklı görür, ne yapayım, ihtiyacımı nasıl karşılayayım der. Çünkü bizim ülkemizde yalnızca erkeklerin cinsel ihtiyaçları vardır, çünkü bizim erkeklerimiz bunu karşılamak için eşeğe bile tecavüz ederler ve haklı görülürler, çünkü hangi kadına sorsanız erkekler bizim gibi değil, onların ihtiyaçları var, normal karşılanmalı bu durum der, çünkü bizde şöyle bir inanış vardır: “Kadının 10 nefsi vardır, hepsine hâkim olabilir, ama erkeğin bir nefsi vardır ona bile hâkim olamaz.” Güya bu sözle kadını övüyorlarmış gibi göstermeye çalışsalar da aslında erkeğin istediğiyle istediği zaman istediği şekilde seks yapabilmesini normalleştirmeye çalışırlar.
Neyse, uzun oldu ama bu zihniyetteki erkekten hiçbir halt olmaz. İlk fırsatta aldatır sizi. Söylemiş zaten.

Ailem onlar akrabamız yüzlerine nasıl bakıcaz diyor. Ben bu yüzden mutsuz bi evlilik mi yapayım
asla ama asla böyle bir evlilik yapma. Forumda bu tür bir sürü iliski okuyoruz ve sonucu belli. Ailen kendisi cekmeyecek o adami. Ömür boyu sen cekeceksin. 28 yasindayim ve hala dogru insani bekliyorum. Bu devirde cok zor evlilik. Sakın kendini atese atma. Karsina ne insanlar cikacak.

Harika anlatmışsınız Malesef durum böyle... ayrılacagim kafaya koydum..

Bazı insanların gerçek yüzünü sonradan görüyoruz . Ben evlendim ve çokta mutluyum eşimden yana. Ama bende senin durumunda olsam evlenmem . Bo yle sacmlaik olmaz . Neden bayanlar hep alttan alıyor. Birazda onlar almalı .

Sana o saçma sapan kelimeyi söylemeseydi bile at bu nişanı derdim.
Yaşın daha çok küçük, evlenme. Hele daha şimdiden dost tutayım diyen, gözü dışarda olan bir ayıyla hiç evlenme.
Ver yüzüğü eline, bas tekmeyi münasip bir tarafına.

Ahh cnm ya ne guzel 20 yasindasin okulunda bitmisss gez.toz ne acelen var.. calis hayatini azcik yaşa nasilsa evlenirsin. Kimseye bu guzrl yaslarini feda etme lutfen... ben 24 te evlendim suan 28im rvlenmesen evlenmezdm sanirm. Hem calisip hemde bikac ayda bir yurt disana gezmeye giderdim. Ahh ahh neyseki esim iyide yine gidyoruz ama ya olmasaydi. Cok mutsuz olurdum. Sende azcikk hayatini yasa acele etme. Heleki senin fikirlerini onemsemeyen birine hicccc guvenme.

At gitsin bence.
Dost tutaym diyosa demekki onnda aile evliliği hoşuna gittiği için snnle birlikte diye düşündüm ben şuan. Yani aileler tanıyo birbirini falan kafasında anlaşılan. Halt etmiş. Ayrıl beee.

İnanin evlenince degisir diye dusunmek ucurumdan atlayip ölmem ben demekle ayni
Kesinlikle iyi yinde bir degisme olmuyor.
Ne de olsa elimin altinda nede olsa bir yere kipirdayamqz diye daha da okuz oluyorlar
Atin nisani sizi gercekten seven biri ile evlenin
Ve ailenizden uzakta bir hayayin sorumluluğunu bu sorumsuz ve bencil adam icin goze almayin

Demek ki çocuk sex 'E düşkün empatiği yeteneği sıfır öküz oğlu öküz
kaba mı kaba sevgisidir yok saygısıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…