• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanı atmak istiyorum

kızlar bendemi sorun acaba

regl dönemim bile kayıyo hayır evli olsam bişeyler yaşasam derimki hamilemiyim :)

bütün bunlar stres tenmi

oturup düşününce diyorumki bizim aramızda bişey yok harbiden bişey yok zaten

ben mi çok ilgi istiyorum

ben kafayı yemeden düğün olsada kurtulsak.valla bi anda sinir oluyorum ona bi anda ama o farkında olmadan tek bi lafına bi hareketine

yemek yerken etrafa bakması mesela bune ilgisizlik dedirtiyo bana üzülüyorum :(

regl dönemim bile kayıyo hayır evli olsam bişeyler yaşasam derimki hamilemiyim :)

bütün bunlar stres tenmi

ben kafayı yemeden düğün olsada kurtulsak.valla bi anda sinir oluyorum ona bi anda ama o farkında olmadan tek bi lafına bi hareketine

canım senin gelinlikti, ev eşyasıydı, ev kurmaktı, aileleri kaynaştırmaktı derken düğün stresin tavan yapmış, sinirlerin çok bozulmuş... olur böyle durumlar... aynı stresi yaşamış biri olarak tüm içtenliğimle söylüyorum ki imzayı atana kadar sık dişini. sonra sabah uyanır uyanmaz sevdiğin adamı yanında bulunca öyle bir huzur kaplıyor ki içini o streslerin hiçbirini hatırlamıyorsun bile :1hug:

bütün bunlar stres tenmi

başından nişan atma olayı geçmiş birisi olarak fikirlerimi söyleyeceğim canım..

nişandan 1 ay sonra uygun olmadığımızı anladım..ve ayrılmıştım

dediğin gibi bir lafına, bir sözüne, kahkasına bile gıcık olmaya başlamıştım..

halbuki aramızda sorun yoktu.. ama benim gözüme batan hareketler görüyordum artık..derken derken aaa bu huyuda varmış aa şu huyuda varmış, aslında b konuda iyi niyetliymişim , bu hareketinin amacı buymuş vs vs çözdüm nişanlımı.... ve ayrıldım..yeterki allah aşktan kör olan gözleri açsın... o gözler açılınca fizanı bile görüyor insan.. eskiden üzerini kapattığın görmek istemediğin şeyleri öyle güzel ve net görüyorsunki..

sen strese girmemeye çalış..

nişanlının hareketlerini gözlemle..

kafanda tart biç.. duygusal olarak değilde dışardan bakan bir gözle görmeye çalış.. aşkını düşünmeden yani..istediğin istemediğin özellikleri ne kadar taşıyor, ne kadar kavgacı bir insan olup olmadığını dahi görürsün emin ol buna..borç vermeyi ne kadar seviyor, dene.. dene, dene,, nşanlılık birbirini tam olmasada anlama, birşeyleri görme dönemidir..

galiba düğün stresi bu nişanlımada zaten durup durup keşke diyorum düğündü evdi eşyaydı olmasaydı gidip kendi kendimize atsaydık imzaları diyorum

keşke öyle bi düzen olsaydı bizide böyle ruh hastası yapmasalardı

ya parada var önceden yoktu para adamın maaşı iyi zaten düğün altınlarıda üç beş kuruş borcu öder dedik

kayınvalide kalktı dediki borç neki ayda ayda ödenir
yaniii altınlara el koycam demeye getirdi galiba
kızı ev alcak belki ona vermeyi planlıyor içinden sinir oldum benimki öyle ince düşünmez farkında değil ailesinin uyanıklığının

ilgisizlikte dediğim gibi yemekte niye etrafa bakıyo gibi nedenler

Aslında bütün sorun bir anda hevesinizi heyecanınızı kaçıraacak hareketler.Hevesiniz bi anlığına kırıldımı,herşey batmaya başlıyor,olmadık şeyler geliyor hemen akla.Herşey gönlünüzce olsun.

ayrılığı düşünme nedenin ailesi,akrabaları ise bu nedendden ayrılmak doğru olmaz.ama diyorsanki anlaşamıyoruz bana göre biri değil ozaman ayrıl derim...çervresini imha edemezsin cnm bu sorunları hepimiz yaşıyoruzççbi insanla evlenirken onu herkesten soyutlayıp öyle eş olarak seçemiyoruz..belki bazı konularda yönlendiric olursun ama onu çevresinden çekip alamazsın

biraz önce regl oldum huh rahatladım :)

bu kaymalar yüzünden nerdeyse düğün günü regl olcam

şu regl olma meselesi rahatlatır biraz inşallah

:)
ben alışık değilim o bu işlerde bunalmaya stres yapmaya
benim ödev yapmış bi öğrencilik dönemim bile olmadı çok üzerime geliyo galiba bu evlilik hazırlıkları
:)
kızlar ben nişanlımı çok seviyorum :)

Canım açık açık konuş nişanlınla.
Böyle içine atmakla olmaz ki..
Bu günler senin en mutlu en heyecanlı günlerin olmalıydı...
Stres başka, nişanı atmayı düşünmek bambaşka....

şimdi düşünüyorum nişanı atmayı niye istedim

biz düğün yapcazken gitti kirvelik yaptı para harcadı diye
yemekte bana bakmıyo diye
yemekte etrafa bakması bana çok büyük ilgisizlik gibi geldi

başka ne var nişan artı sevgililik boyunca , ilk tartışmamız bakın kavga değil tartışma ondada ben tartıştım o güzel güzel açıklamada bulundu bu kirveliğe para harcama meselesi çocuğun babasıda düğünde buna sağdıçlık yapcakmış
yani maaşallah onun dışında bir yılı geçik zaman olmadı küslüğümüz falan

ne bilim kafam karıştı benim

Back
X