Nişanı attım napıcam bilmiyorum:(

Aynı şeyleri yaşadım benim kide çok kıskançtı canım şuan evliyiz ben dediğim için dayanamadım bende atmıştım tekrar barıltım ama sana tavsiyem çok acı çekeceksin ama kafan rahat olacak emin ol çünkü kıskanç insan ile hayat geçmiyor aynı sıkıntıalr evlenincede oluyor rabbim kalbini soğutsun

O kadar yazdığımdan bunu mu anladın?
Nişanı da attın,kıskanç bir nişanlında yok artık.
Gez eğlen diyorum?
Anladım da öyle degil işte nişan attım rahatım degil normal degil normal insanlar gibi nişan bitti gitti demez peşimi bırakmaz gezmemin imkanı yok.... yoksa bende anladım

Cok haklisin ama insan biraz da acısını yaşamalı. Kestirip atamıyor doğal olarak. Biz tecrübe etmisiz ki olgun olgun konusabiliyoruz ve sogukkanlilik ile. . Bundan sonra yillar sonra belki bu arkadas da benzer durumu yaşayan arkadaslara bizim gibi konusacak bu sayede..

Ya ben mesela eski erkek arkadaşım tarafından çok kötü aldatıldım, yatakta başka kızla bastım yani filmlere konu olabilecek bir stilde. Keşke burayı o zamanlar keşfetseydim de burada insanlar gözümü açsaydı, beş para etmez bu herifin arkasından ciğerimi dağlarcasına ağlayıp kendimi beni aldattığı kızla kıyaslamasaydım. Konu sahibi için de vaktini boşa harcamasın diye söylüyorum benim gibi. Şimdi başka bir ilişkim var, eskisinin arkasından o kadar yandığıma üzülüyorum, vakit kaybetmişim diyorum. Ne kadar çabuk gerçeklerle yüzleşirse o kadar iyi. Kalple düşünmeye kalkarsan olmuyor zira. Hiç unutulmuyor çünkü kendini unutmamaya şartlıyorsun, melankolik takılmak zevk vermeye başlıyor.

Cıkşş yalniz hic olmaz o iş. Ortak arkadaşları komple yok et. Kendi arkadaşlarınla dertles zamanla onlar da sıkılır dinlemez seni zaten :) valla bak :)) sonra baska arkadasliklar kur.. illa sevgili olmak değil. Begendigin birileri mesela.. Yoksa cidden zaman alir..
Cevremde arkadasta bırakmamıstı ki :( kimseyle görüşmüyorum oyuzdende bunaldım sanırm biraz

Aynı şeyleri yaşadım benim kide çok kıskançtı canım şuan evliyiz ben dediğim için dayanamadım bende atmıştım tekrar barıltım ama sana tavsiyem çok acı çekeceksin ama kafan rahat olacak emin ol çünkü kıskanç insan ile hayat geçmiyor aynı sıkıntıalr evlenincede oluyor rabbim kalbini soğutsun
Aynen zor olmalı anlayabiliyorum umarım sogurum inşallah rabbim sana sabır versin cnm

Ah canim benim seni oyle anliyorumki bende gecen sene bu zamanlar nisan attim deli gibi severek ustelik . Cok zorlandim alisamadim . Lafimda durmadim barismak istedim beyfendi istemedi ve benden sonra buldugu kizla dün sözlendi kiz da tam istedigi gibi kapali ev kizi yani o da cok karisiyodu bana simdj kendi kafelerde geziyo bende bi kac kere gordum . Unutmadim ama alistim doner diye bekliyodum bi umut . Sana tavsiyem sakin doner barisiriz duzelir gibi umut etme . Olacak olsa nisan atilmazdi kendi yolunu cizmeye bak

Ah canim benim seni oyle anliyorumki bende gecen sene bu zamanlar nisan attim deli gibi severek ustelik . Cok zorlandim alisamadim . Lafimda durmadim barismak istedim beyfendi istemedi ve benden sonra buldugu kizla dün sözlendi kiz da tam istedigi gibi kapali ev kizi yani o da cok karisiyodu bana simdj kendi kafelerde geziyo bende bi kac kere gordum . Unutmadim ama alistim doner diye bekliyodum bi umut . Sana tavsiyem sakin doner barisiriz duzelir gibi umut etme . Olacak olsa nisan atilmazdi kendi yolunu cizmeye bak
Aynen cnm oda bulur kendine kapalı bi ev kızı zaten ne zaman kavga etsek diyodu bana senin gibisi olmaz diye benim giyimim makyajım herşeyim rahatsız ediyormuş gerçi onu kimse çekemzde bulsun bakalım şu kapalı kızı merak ettim herşeyi kapalılık sanıyor dengesiz

Ya ben mesela eski erkek arkadaşım tarafından çok kötü aldatıldım, yatakta başka kızla bastım yani filmlere konu olabilecek bir stilde. Keşke burayı o zamanlar keşfetseydim de burada insanlar gözümü açsaydı, beş para etmez bu herifin arkasından ciğerimi dağlarcasına ağlayıp kendimi beni aldattığı kızla kıyaslamasaydım. Konu sahibi için de vaktini boşa harcamasın diye söylüyorum benim gibi. Şimdi başka bir ilişkim var, eskisinin arkasından o kadar yandığıma üzülüyorum, vakit kaybetmişim diyorum. Ne kadar çabuk gerçeklerle yüzleşirse o kadar iyi. Kalple düşünmeye kalkarsan olmuyor zira. Hiç unutulmuyor çünkü kendini unutmamaya şartlıyorsun, melankolik takılmak zevk vermeye başlıyor.
Ben de benzer durumu yaşadım gözümle görmesem de.. aldatilmanin acısı ile aldattıklarinin tek tek sac teline kadar yakinlastirip kiyas yapıp 2 yil kafayi yemistim. O zamanki aptalligima yanayım diyorum . . Ama sayesinde doğru eş sectim. Siz de hep mutlu olursunuz umarim.. Kötü adamlar olmasa şimdi mutlu olmazdik.. cok sukur..

Aynen zor olmalı anlayabiliyorum umarım sogurum inşallah rabbim sana sabır versin cnm
Bunladar sıkıntı yapma arkadaşların iyise seni bu kötü günde yanlız bırakmazlar ama sen hep bunun üzüntüsüyle Yaşarsan barışırsın tekrar söyleyim çünkü bende öyle oldum boşver korkma ondan o artık sana karışamaz ailen ile gez tanıdıklarına git kendine şans ver hayat güzel kıskanç bir adamla geçmiyor ve tavsiyem sana değer veren ile evlen boşver ya o kendi yansın kendi derdine yaşamış biri olarak evleneme derim şuan 10 gündür evdeyim sen hala geziyorsun diyor bana istediğin yere gidiyorsun diyor benimkide düşün yani sende böyle olacaksın kendin için vazgeç düşünmemeye çalış

Bende yaklasik 5 yil once nisan attim.
bir ay sonra dunyanin en muhtesemm, en tatlii, en kibarr, en temiz kalpli insaniyla evlenecegiiim!
Gec oldu belki ama tam oldu diyebilirim. COk mutluyum Allah herkese deger bilen bir es nasip etsiin...
Amin inşallah... Rabbim bozmasın

Cevremde arkadasta bırakmamıstı ki :KK43: kimseyle görüşmüyorum oyuzdende bunaldım sanırm biraz
En büyük genclik hatamiz bu.. yeni aktiviteler peşinde ol. Sana tavsiyem alakasız gelebilir ama manken gibi fiziğin varsa bile spor salonuna git. En güzel rahatlama sekli..

yatmadan buraya iki dk bakayim derken derdini dert ettim.. yarin öğrencilerimin karşısında uyumadan iyi geceler dileyeyim :D umarım karşına muhteşem biri çıkar. Hayat dilediğinden güzel olur. . Sevgiler canim

Bak bu adamlara ne oluyo biliyomusun nisanlanana kadar tamam iyi hos idare ediliyo sonra nisanlaninca eve kapatmaya ugrasiyolar giydigin gezdigin herseyin batiyo . Seni resmen cam fanusa kapatiyo benimde hic arkadasim kalmamisti . Simdi diyorum ya 3 gun ust uste ayni cafede gordum ben olsam ben evde oturrken onu gezdirmezdim oyle uc gun . Bunu istiyodu buldu . Seninkide pesinde dolanirsa ne ala hic afetme . Ama umutta etme cunku bu dengesizler buluveriyo birini ben dün istemeye gitme resimlerini gordum sevgili olduklarini bile bilmiyodum dusun yani . Hala uzuluyorum tabi icim yaniyo . Ama eski gunlerime hayallerime kendim harcadigim zamana uzuluyorum ugrassin dursun kiz aldi basina belayi
Aynen cnm oda bulur kendine kapalı bi ev kızı zaten ne zaman kavga etsek diyodu bana senin gibisi olmaz diye benim giyimim makyajım herşeyim rahatsız ediyormuş gerçi onu kimse çekemzde bulsun bakalım şu kapalı kızı merak ettim herşeyi kapalılık sanıyor dengesiz

Bunladar sıkıntı yapma arkadaşların iyise seni bu kötü günde yanlız bırakmazlar ama sen hep bunun üzüntüsüyle Yaşarsan barışırsın tekrar söyleyim çünkü bende öyle oldum boşver korkma ondan o artık sana karışamaz ailen ile gez tanıdıklarına git kendine şans ver hayat güzel kıskanç bir adamla geçmiyor ve tavsiyem sana değer veren ile evlen boşver ya o kendi yansın kendi derdine yaşamış biri olarak evleneme derim şuan 10 gündür evdeyim sen hala geziyorsun diyor bana istediğin yere gidiyorsun diyor benimkide düşün yani sende böyle olacaksın kendin için vazgeç düşünmemeye çalış
Çevremde hiç arkadas bırakmadı ki kimse kalmadı o yüzden sanırım bunaldım birazda valla dengemi bozdu

En büyük genclik hatamiz bu.. yeni aktiviteler peşinde ol. Sana tavsiyem alakasız gelebilir ama manken gibi fiziğin varsa bile spor salonuna git. En güzel rahatlama sekli..

yatmadan buraya iki dk bakayim derken derdini dert ettim.. yarin öğrencilerimin karşısında uyumadan iyi geceler dileyeyim :KK70: umarım karşına muhteşem biri çıkar. Hayat dilediğinden güzel olur. . Sevgiler canim
Denicemm:) . Teşekkür ederim zaman ayırdıgın için ozaman daha fazla uykusuz bırakmadan iyi geceler:KK200:

Bak bu adamlara ne oluyo biliyomusun nisanlanana kadar tamam iyi hos idare ediliyo sonra nisanlaninca eve kapatmaya ugrasiyolar giydigin gezdigin herseyin batiyo . Seni resmen cam fanusa kapatiyo benimde hic arkadasim kalmamisti . Simdi diyorum ya 3 gun ust uste ayni cafede gordum ben olsam ben evde oturrken onu gezdirmezdim oyle uc gun . Bunu istiyodu buldu . Seninkide pesinde dolanirsa ne ala hic afetme . Ama umutta etme cunku bu dengesizler buluveriyo birini ben dün istemeye gitme resimlerini gordum sevgili olduklarini bile bilmiyodum dusun yani . Hala uzuluyorum tabi icim yaniyo . Ama eski gunlerime hayallerime kendim harcadigim zamana uzuluyorum ugrassin dursun kiz aldi basina belayi
Ayy cok dogru bunla evlenenede yazık olcak valla bu ne ya kölemiyiz biz yeter tamam sevioruz diede adam olmadıktan sonra sevgi bişeye yaramıyo kalbimle aklım savaşıyo resmen bulsunlar napalım tabi anılar unutulmuyo alıştık ama yapcak bişeyde yok zamanla geçer inş

Hemen unutursun diyemeyeceğim ne yazık ki.. Yeri gelecek ağlayarak, yeri gelecek acı çekerek, yeri gelecek ona küfredip kendine kızarak ama sonunda hep doğrusunun bu olduğunu anlayarak unutacaksın.. Güleceksin bir süre sonra tam gülmeye başlarken aklına gelecek, gülmen zınk diye kesilip hıçkıra hıçkıra ağlayarak unutacaksın.. Bileceksin bir süre sonra hayırlısının bu olduğunu..
Seni çok iyi anlıyorum 5 senelik ilişkim düğünden iki hafta önce bitti. 8 ay geçti bile :) Acısı hafifledi. Küfürlerim azaldı :) Ona olan kızgınlığım da geçti sayılır.. Tek geçmeyen kendime olan kızgınlığım.. Neden daha önce bitirmedim, neden çektim bu kadar, neden zorladım.. Sevgi yetmiyor işte. Saygı lazım herşeyden önce saygı..
Üzülme diyemem üzüleceksin. Acını yaşayıp bunu da atlatacaksın..

Zamanla gecmiyo senin cabalarin gerekiyo bak ben ne yaptim okadar yaptigi pislige ragmen resimlerimizi silmedim kiyamadim hediyelerini dokunur dokunur severdim ozledikce unutamamistim . Dun gordum resmi her seyi attim hemde yirtip tekmeleyerek hic bisey birakma ondan geriye . Arkadas cevresi edin . Ben eski cevreme dondum inanirmisin kuzenimle bile kusmustum ya hala cok yalnizim ama eskisi gibi degilim zamanla hersey oturcak hayatta tek o yok anladim en iyi arkadasin o olmus benimde oyleydi ama onlar ici oyle degil
Ayy cok dogru bunla evlenenede yazık olcak valla bu ne ya kölemiyiz biz yeter tamam sevioruz diede adam olmadıktan sonra sevgi bişeye yaramıyo kalbimle aklım savaşıyo resmen bulsunlar napalım tabi anılar unutulmuyo alıştık ama yapcak bişeyde yok zamanla geçer inş

Back
X