- 24 Haziran 2011
- 23.543
- 49.174
- 798
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Zararın neresinden dönülürse kârdır...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle...Zararın neresinden dönülürse kârdır...
Dogru orası öyle ... hayırlısıCanım en korkunc acı ewlat acısı derler.
O bile zamanla azalıyomus
Sende unutursun
Zaman herseyin ilacı
Kendimi seviyorum zaten ne alaka sonucta bu gönül yani yargılamamak lazım kimseyi benimde elimde degil kmse isteyerek kendine acı çektirmez
Hayır bu sefer gerçekten bitti zaten bende geri istememUmarım tekrar barışmazsınız.
Zira barışma olasılığınız çok yüksek geliyor bana
Dogru tabi orası öyleAllah baska dert vermesin.
Zor olabilir evt ama hayirlisi boyleymis deyip yoluna bakacaksin.
Insan nelere alisiyor bu hayatta bir bilsen
Sagolun... zaten adam olsa böyle olmazdızamanla iyiki bitmiş diyeceksin inşallah, eski konularına baktım da nişanlın da adam değilmiş ki. kurtulmuşunuz. daha iyisini bulursunuz ıns. gecmiş olsun.
Umarım inşallahdaha iyi olacaksınız zaman verin kendinize...
Evet inşallah bakalım...Unutulur canım zamanla hersey merak etme açın taze olduğu için şu an böylesin sadece
Evet aşırıydı sizdede kıskanclık varKıskanç ise aman yol yakınken bitmesi iyi olmuş . Ben malesef düzelir evlenince diye hata yapanlardanım.
Evet oyle yapmaya çalısıyorum olur inşallah...geçmiş bir konunuzu okudum çok da karakter sahibi biri olarak görünmüyor ucuz kurtulmuşsunuz. Zamanla unutursunuz aklınızı meşgul edecek işlerle uğraşın, onu düşünmemeye çalışın ilk zamanlar zor olur ama sonrasında süreç daha da kolaylaşır
Bende yaşadım sanki dünyam başıma yıkılmış gibi toparlayamıyorum kabullenemiyorum sindiremiyorum ailede ilk bn yaşadım kime dert yakınsam bilemedim buraya bakmam iyi oldu yalnız değilim galiba2 yıldır birlikteliğim vardı kızlar ne kadar sorun yaşadım biliyorsunuzdur zaten belliydi olmayacagı ama sevdiğim için hep sans veriyordum mesele sorunlar değilde onca zamanım anılarım duygularım sevgim hayaller herşey yarım kaldı kendimi çok eksik hissiz halsiz yapayalnız hissediyorum nasıl unutcam napıcam bilmiyorum çok zor olacak biliyorum benim gibi olan ve sonrasında unutan oldumu zamanla geçermi 3. Günümdeyim herşeyi eşyaları yolladım hattımı kırdım ne olacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı(