Nişanı attım napıcam bilmiyorum:(

Kısıtlama küfür ailesine ezdirme aldatma bir sürü şey
ve bundan ayrildin diye uzuluyor musun?
kufur hayvana dahi edilmez.
aldatma zaten affedilecek bir durum asla degil olamaz da.
ailesine nisanliyken ezdiren evlenince sana napar bence biliyosun.
okullar acilacak az kaldi, git durumu olmayan bir cocuk giydir kurtuldugun icin.

insallah terk eden sensindir bu arada.

ve bundan ayrildin diye uzuluyor musun?
kufur hayvana dahi edilmez.
aldatma zaten affedilecek bir durum asla degil olamaz da.
ailesine nisanliyken ezdiren evlenince sana napar bence biliyosun.
okullar acilacak az kaldi, git durumu olmayan bir cocuk giydir kurtuldugun icin.

insallah terk eden sensindir bu arada.
Ben ettim tabiki çünkü aldatması bardağı taşıran son damlaydı. Sadece insanların hakkımda düşünceleri bir daha karşıma biri çıkar mı kabul eder mi ki sonuçta herkes nişan atanlara farklı gözle bakıyor. Ama bnde istemezdim böyle olmasını pişmanım keşke almasaydım hayatıma son pişmanlık fayda etmiyo ..

Ben ettim tabiki çünkü aldatması bardağı taşıran son damlaydı. Sadece insanların hakkımda düşünceleri bir daha karşıma biri çıkar mı kabul eder mi ki sonuçta herkes nişan atanlara farklı gözle bakıyor. Ama bnde istemezdim böyle olmasını pişmanım keşke almasaydım hayatıma son pişmanlık fayda etmiyo ..
tecrube oldu iste sana. goz yummamayi bilincli hata yapani affetmemeyi ogrendin. tecrubeni cebine koy ve temkinli ol bundan sonra.
nisan atan kiza neden kimse bakmasin, ne munasebet?
sana bunu diyenlerle gorusme. konusma. bu kafadaki insanlar enerji emer ozguveni baltalar.
sevmeyi bilen kibar duzgun oyle adamlar var ki, oyle cok sevileceksin ki vay be sevilmek saygi gormek buymus demek diyeceksin.

tecrube oldu iste sana. goz yummamayi bilincli hata yapani affetmemeyi ogrendin. tecrubeni cebine koy ve temkinli ol bundan sonra.
nisan atan kiza neden kimse bakmasin, ne munasebet?
sana bunu diyenlerle gorusme. konusma. bu kafadaki insanlar enerji emer ozguveni baltalar.
sevmeyi bilen kibar duzgun oyle adamlar var ki, oyle cok sevileceksin ki vay be sevilmek saygi gormek buymus demek diyeceksin.
Yaa bu söylediklerin bana öyle moral oldu ki gerçekten. Ne kadar teşekkür etsem az çok çok sağol 🙏

2 yıldır birlikteliğim vardı kızlar ne kadar sorun yaşadım biliyorsunuzdur zaten belliydi olmayacagı ama sevdiğim için hep sans veriyordum mesele sorunlar değilde onca zamanım anılarım duygularım sevgim hayaller herşey yarım kaldı kendimi çok eksik hissiz halsiz yapayalnız hissediyorum nasıl unutcam napıcam bilmiyorum çok zor olacak biliyorum benim gibi olan ve sonrasında unutan oldumu zamanla geçermi 3. Günümdeyim herşeyi eşyaları yolladım hattımı kırdım ne olacak hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı :KK43:(
Bende yeni nişan attım.Yani yeni dediğimin üstünden 1 ay geçti sanırım hatta daha fazla.. İnsan unutuyor.Hele nişan atma sebebinin haklılığını gördükçe tek kızdığın kişi kendin oluyorsun. Böylesi daha hayırlıymış boşver

üzülecek bir sey yok hayatiniz icin dogru olanin bu oldugunu dusunmussunuz ki boyle bir sonuc olmus
zamanla gececek emin olun

bende yasadım insann kurdugu hayallerinn nasıl yıkıldıgnı bilirim..
ama gecıyor zamanla.. kendnzı hapsetmeyın , dısarıya atın.. tatile çıkın..

Back
X