Ben sizin bu insanı sevmediginizi düşünüyorum. Sevginiz bittiyse neden nişanlandınızki? Karşı tarafın çok hatası olabilir ama hangi aile mükemmel ki? Ayrıca teyzeniz konusuna gelirsek, mutlaka öncesinde yaşanmış bir şey vardır. Ben büyüklerin bu süreçte bazen biz gençlerden daha cahilce davrandıgını düşünüyorum. Bugün sizin nişanlınızın kusurlarını yüzünüze vururlar yarın bakarsınız aynı hareketi sizin annenize onun damadı yapınca üstünü örterler. Bende nişanlımın halasıyla sorun yaşadım ve resmen haksız oldugunu bile bile üste çıkmaya çalıştı bundan sonra benden gorecegi saygı belli bir seviyede olur. Sadece küçüklermi saygı göstermeli? Bence genclere saygi gostermeyen, bu surecte genclere destek degil kostek olanlar saygiyi yapay gorurler maalesef. Neyse yaaa ben kendi derdime döndüm :) canim sen biraz objektif bakmaya calis. Ve Rabbim hakkina hayirlisini versin. Simdilik zamana birakin
gerçekten sevmediğimi mi düşünüyorsun ? :S böylemi görünüyor
bu açıklamayı yukarıdada yazmıştım aynısını copy paste yapıyorum :)
canım o beni aradı konuşmaya başladık, ben teyzeme neden hoşgeldin demedin yaptığın saygısızlıktır demeye kalmadı bi baktım telefonu yüzüme kapattı, belki şarjı bitmiştir diye denemek için çaldırdım şarjı falan bitmemiş çalıyordu telefonu kendi yüzüme kapatmıştı resmen yoksa geri arardı bende buna karşılık msj atma yoluna gittim yoksa msj atmak banada pek hoş gelmiyor konuşmak daha mantıklı.ama bana başka yol bırakmadı.
gerçekten sevmediğimi mi düşünüyorsun ? :S böylemi görünüyor
cnm cook uzuldum acaba son durum ne aramadımı hıc senı aılesı falan
Keske bende senin gibi guclu olabilsem,
sabah kestirip attim nisani, nisanlimla bugun hiiic gorusmedim,
oglen felan aradi donmedim,
Gecen hafta paket yollamistim ulastimi diye annesini aradim,
belki ulastigi icin aradigini dusunerek ama ulasmamis..
Daha bugun bize hayirli olsuna gelenler oldu, bende ayrildim diyemedim
Ve henuz uzulmeye vaktimde olmadi..
Ozendim valla senin gibi olmaya..
pardon canim tamamdir o zaman bu yazdigini fark etmemisim. dedigin gibi sana mesajdan baska bir yol birakmamis. peki hala mi bir yanit yok yani ya :44:
nişan evresinde neler yaşadınız takip etmedim ama bu konunuzu okudugumda acıkcaası verdiğiniz kararı çok takdir ettim. sizin durumunuzdaki bi çok insan "ben ona kaç yılımı verdim" diyerekten bu durumlarda duygusal davranarak evleniyorlar. evlendikten sonra da devam edince nasıl boşanacağım diye kara kara düşünmeye başlıyorlar. forumda da zaten bu tür konularla sıkça karşılaşıyoruz.
çok mantıklı bir karar vermişsin. tebrik ediyorum. güçlü ve geleceği düşünerek hareket eden birisin. seviyorum diyerekten anlık duygularla bu işi sürdürmeme kararı aldın, gerçekten cok mantıklı. sonucta evlilik ilerledikce sevgi yerine saygı kalıyor, saygı kalmazsa da ilşki çığrından çıkıyor.
eminmki doğru insanı bulacaksın, çünkü ne istediğini bilen birisin
Sizi de ailenizi de gönülden tebrik ediyorum. Ayrılık illa ki üzecektir bi süre sonra ama inanın ki zararın neresinden dönülse kardır. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
ölse umrumda değil deyince evet biraz canım :44:
Disede birkac ay sonra bu durumun ne asamada olacagini merak ediyorum. Dizi takip eder gibi oldum :) bittigine uzulmuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?