- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Bana da tan tersi bi bez parçası için herşeyi mahvettin dedi ve bidaha mesaj atma dedi ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyordu bana
Teşekkür ederim bu saatten sonra geri dönüşü yok Allah korusun ama içimde artık mutlu olmayacakmışım gibi bir his var insanlar ne der diye düşünmüyorum ama artık ne severim ne de sevinirim gibi geliyor evlenmeyi aşkı sevgiyi artık düşünemem bileİlk konunuzu okuduğumda çok üzülmüştüm. Nişanlınizin sizi ikna ettiğini görünce keşke bitirseydi bu insanlar değişmez diye düşündüm. Evlilik hiç kolay değil. Maalesef ailelerle de evleniliyor. Daha çok gençsiniz bir ömür kendi isteklerinin zerre kadar onemsenmedigi bir hayatı yaşamak ister miydiniz? İçinde oturacağiniz eşyaları secemedikten sonra o evin bir kıymeti kalır mı? Nişanlıniz sizden taraf olsa annesine biraz olsun sizi desteklese yine de umut ışığı olurdu bir nebze. Sizi birey olarak görmeyen resmen kendine ve oğullarına hizmetçi almaya çalışan bir aile vardı karşınızda. Yarın öbür gün çocuğunuz olsa onu da istediğiniz gibi yetistiremezdiniz. Huzurunuz olmazdı değersizlik hissi de cabası. Siz çul çaput için değil zerre kadar onemsenmediginiz için bu ilişkiyi bitirdiniz. Eşyalar alındı hazırlıklar yapıldı elaleme ne deriz diye hiç düşünmeyin. Satarlar her şeyi zararlarını karşılarlar. Aileniz zaten arkanızda. İçiniz ferah olsun geleceğiniz için en doğru olanı yaptınız. Lütfen geri dönmeyin.
Bütün nişan dönemi boyunca sıkıntılıydım ilk defa bu sabah ohh be diyerek uyandım aklı olan kendini bile bile ateşe atmaz herkese tavsiyem eğer gerçekten böyle bi nişanlılık geçiren varsa hiç düşünmeden atın o nişanı atın atıneminim tek sorun bu değildir.
bariz bir patlama olduğu belli
bazı şeyler başında kendini belli ediyor
avatarınızdan falan nasıl eğlenceli bir insan olduğunuz belli
onu yok edecek biriyle olmayın zaten
Teşekkür ederim bu saatten sonra geri dönüşü yok Allah korusun ama içimde artık mutlu olmayacakmışım gibi bir his var insanlar ne der diye düşünmüyorum ama artık ne severim ne de sevinirim gibi geliyor evlenmeyi aşkı sevgiyi artık düşünemem bile
Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Acınız daha çok taze o yüzden böyle hissediyorsunuz. Hepsi geçecek. Bakın bir sürü boşanan insan ikinci evliliklerini yapıyor çok da mutlu oluyorlar. Öyle olsa kimse tekrar evlenemezdi değil mi? Siz evlenmediniz çok büyük paylaşımlarınız olmadı ki atlatamayasiniz. Bundan sonrası çok güzel olacak sadece zamana ihtiyacınız var.Teşekkür ederim bu saatten sonra geri dönüşü yok Allah korusun ama içimde artık mutlu olmayacakmışım gibi bir his var insanlar ne der diye düşünmüyorum ama artık ne severim ne de sevinirim gibi geliyor evlenmeyi aşkı sevgiyi artık düşünemem bile
Hiç pişman olmayacaksınızEvet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Ben de sizin gibi bu tarz şeylerle imtihan edildigimizi düşünüyorum evet ama atladığınız bir nokta var bizlere akıl verilmiş. Doğru ile yanlışı ayırt edebilelim diye. Öyle olmasa hayvanlardan bir farkımiz kalmazdı. Allah hiçbir kulunun bağıra bağıra gelen mutsuzluğu tercih etmesini istemez, hele yarattığı kulunun uzulmesini hiç istemez. Kader bellidir ama kul seçtiklerini yasar.Merhaba,ben bu sureclerde sabredenin kazanacagini düşünüyorum...keske sabretseydiniz...zamanla hersey duzelirdi...esya vs sebebler aslinda imtihan biz zannediyoruz ki kul yapiyir aslinda Allah deniyor iki tarafida...ben bu sureclerfe hep sabri tavsite ediyorum...evet dunyanin sonu degil ama kırık bir gönül hikayesi oluyor..olan olmus atrik uzmeyin kendinizi Insallah daha iyileri cikar karsiniza...dua ile Allaha siginin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?