Nişanı attım

eminim tek sorun bu değildir.
bariz bir patlama olduğu belli
bazı şeyler başında kendini belli ediyor
avatarınızdan falan nasıl eğlenceli bir insan olduğunuz belli
onu yok edecek biriyle olmayın zaten

Teşekkür ederim bu saatten sonra geri dönüşü yok Allah korusun ama içimde artık mutlu olmayacakmışım gibi bir his var insanlar ne der diye düşünmüyorum ama artık ne severim ne de sevinirim gibi geliyor evlenmeyi aşkı sevgiyi artık düşünemem bile

eminim tek sorun bu değildir.
bariz bir patlama olduğu belli
bazı şeyler başında kendini belli ediyor
avatarınızdan falan nasıl eğlenceli bir insan olduğunuz belli
onu yok edecek biriyle olmayın zaten
Bütün nişan dönemi boyunca sıkıntılıydım ilk defa bu sabah ohh be diyerek uyandım aklı olan kendini bile bile ateşe atmaz herkese tavsiyem eğer gerçekten böyle bi nişanlılık geçiren varsa hiç düşünmeden atın o nişanı atın atın

Rabbim yar ve yardimcin olsun
Hakkinda hayirlisi buymus zaten.mutlu olamzmisdiniz cok zor seyler yasmissinz cok sabretmissiniz ama bile bile.lades denmez

Kardeş böyle anneci adamı napıcaksın her şeyin hayırlısı olsun. Yonutsan elinde kalırdı valla.

Acınız daha çok taze o yüzden böyle hissediyorsunuz. Hepsi geçecek. Bakın bir sürü boşanan insan ikinci evliliklerini yapıyor çok da mutlu oluyorlar. Öyle olsa kimse tekrar evlenemezdi değil mi? Siz evlenmediniz çok büyük paylaşımlarınız olmadı ki atlatamayasiniz. Bundan sonrası çok güzel olacak sadece zamana ihtiyacınız var.

Hiç pişman olmayacaksınız

Merhaba,ben bu sureclerde sabredenin kazanacagini düşünüyorum...keske sabretseydiniz...zamanla hersey duzelirdi...esya vs sebebler aslinda imtihan biz zannediyoruz ki kul yapiyir aslinda Allah deniyor iki tarafida...ben bu sureclerfe hep sabri tavsite ediyorum...evet dunyanin sonu degil ama kırık bir gönül hikayesi oluyor..olan olmus atrik uzmeyin kendinizi Insallah daha iyileri cikar karsiniza...dua ile Allaha siginin..

Aslında basta verilmeyen tepkiler birikince büyük sonuçlar doğuruyor,olay olmuş bitmiş ama sen bu rahatsızlığını annesine bildirmeliydin.bazı insanlar çok baskındır mudahalecidir bende karşılaştım perde alırken bile kp sunu alın diye ısrar etti alamayınca kırıldı .eşya alışverişinde zor bela aldirdim kendi zevkini ama sonra eşime çok kizdim . esim alışmış onların tavırlarına ona garip gelmiyor müdahale etmiyordu o yüzden. Bilemem tabi seninki ne derece bi arkadasim görüştüğü çocuk ilk baştan annem gelir evimizin eşyalarının yerini bile değiştirir demesiyle ayrıldı erkeğin müdahale ettirmemmeyi öğrenmesi gerek

Ohh çok sevindim inan... şimdi canınız acıyor ama bunlarla ömür geçmez. . Onlarda anlasınlar her şey istedikleri gibi olmaz.. ahh ahh.. keşke şu elalem diye bir şey olmasaydı. Kaç kızımız bu çete yüzünden heba oldu gitti.. darısı missburc senin başına canım..

Ben de sizin gibi bu tarz şeylerle imtihan edildigimizi düşünüyorum evet ama atladığınız bir nokta var bizlere akıl verilmiş. Doğru ile yanlışı ayırt edebilelim diye. Öyle olmasa hayvanlardan bir farkımiz kalmazdı. Allah hiçbir kulunun bağıra bağıra gelen mutsuzluğu tercih etmesini istemez, hele yarattığı kulunun uzulmesini hiç istemez. Kader bellidir ama kul seçtiklerini yasar.

Okumuştum önceki yazını tebrik ederim. Ergenlikteki kızlar mezuniyet elbiselerini bile kendileri seçiyor. Senin kaynanan çok olmuştu.

Tek sebep bu değil belliki.
Herşey içinde birikmiş ve patlamissn.
Allah yardımcın olsun. Bu da geçecek. Neler geçmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…