- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
İnan ki ailen haklı. Büyükler bilir.İlk baş görücü usulü oldu sonra biz güya birbirimizi sevdik ama babam istemedi bana defalarca söylediler olmaz bu aileyle yapamazsın bende ailesiyle evlenmiyorum onunla evleniyorum dedim tam bir cahilim yani 70 yaşındaki amcam araştırıp kadının huyunun böyle olduğunu öğrenmişti hatta kızım kadın fena seni üzer dedi ve ben bişey olmaz dedim ailem arkamda durdu şimdi vazgeçtim yine arkamda duruyorlar ama tabi kendin ettin kendin buldun gibi laf sokmaları oluyor hak veriyorum doğru söylüyorlar
QUOTEİlk baş görücü usulü oldu sonra biz güya birbirimizi sevdik ama babam istemedi bana defalarca söylediler olmaz bu aileyle yapamazsın bende ailesiyle evlenmiyorum onunla evleniyorum dedim tam bir cahilim yani 70 yaşındaki amcam araştırıp kadının huyunun böyle olduğunu öğrenmişti hatta kızım kadın fena seni üzer dedi ve ben bişey olmaz dedim ailem arkamda durdu şimdi vazgeçtim yine arkamda duruyorlar ama tabi kendin ettin kendin buldun gibi laf sokmaları oluyor hak veriyorum doğru söylüyorlar
Öyle yaptım valla oy rahatım yerinde ne diye evlenmeye kalkıyor bu millet ya ne renk eşarp takacağıma karışıyordu iyi oldu iyi şimdi farklı eşarplar takıp dil kursuna yazılma zamanıEger ki koca olacak musvetteler size sahip cikmiyorsa siz de onu musvette olarak burusturup cope atin
Şimdilik aşk sevda benden uzak olsun ablacım ya dertten başka bişey değilmiş ben ilk defa sevdim birini o da elimde patladı beceremiyorum galiba bişeyleri ya da ben kötü bi insanım diyorum kendimeİlk defa birinin güçlü olup da kendini kurtardığını gördüm.
Kaç konu açıldı. Burdaki bayanlar hep ayrıl yoksa başın yanacak dediler. Konu sahipleri seviyorum napim nişanlım üzülmesin yeter ki dediler. Emin ol ki çoğu pişman olacak.
Kv nin bitirdiği evlilikler çok oldu. Misal ben. Kv bizi yıllar önce boşanmanın eşiğine getirdi. Gerçi boşanmadık ama mutsuz günler çok geçirdim. Sorsan ben naptım ki der.
Helal olsun kardeşim. Sana ayrıl diyenler tecrübeliler bu konuda. Üzülme.
Gün gelecek sana değer veren birini seveceksin. Bi daha sevmem sevilmem klişelerini bırak.
Komşumuzun bi kızı vardı. X abla. İnan ki 2 evliliğinde perişan oldu. Mutluluğu 3. De yakaladı.
Bak sen nişan attın sadece. Bence bi sadaka ver ana kuzusundan kurtulduğun için.
Öyle yaptım valla oy rahatım yerinde ne diye evlenmeye kalkıyor bu millet ya ne renk eşarp takacağıma karışıyordu iyi oldu iyi şimdi farklı eşarplar takıp dil kursuna yazılma zamanı
Kötü insan mı saçmalama. Her şeyi zamana bırak. Biraz hayatın tadını çıkar yaşamana bak.Şimdilik aşk sevda benden uzak olsun ablacım ya dertten başka bişey değilmiş ben ilk defa sevdim birini o da elimde patladı beceremiyorum galiba bişeyleri ya da ben kötü bi insanım diyorum kendime
Aslında özgür olmaya niyetim yoktu ama bu kadar baskılarla karşılaşınca kendi hayatımın ne kadar rahat olduğunu ve ne kadar şükretsem az olacağını anladım nişanlanmadan önce herkesin hayatına kimse karışamaz kafasına inanırdım meğer öyle değilmiş hayat sen kimsin diyor insanaSen de benim gibi ozgur ruhlusun galiba bizim gibilerin evlenecekleri kisileri secmekte daha dikkat olmali sonra benim gibi pisman olmasinlar
Mutlaka sana deger vermeli hakliyi hakli gorup onu savunmali dha nelr neleeeeerrr
iyi oldu bosver zararın neresinden dönsen kar adam sus pus o aileyle olmazdı zatenEvet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kaynanam olacak kişi benim hakkımda soru sorarlarsa niye bitirdi diye o da bi perde yüzünden bitirdi bu işi diyeceğim diyor anneme telefonda ve daha ne saçmalıklar ben o üzülmesin diğer gelininde yapamadığı adetleri yaptım sırf gönlü olsun diye yaptık annemle yok canımızla bir maaşla nişan söz yok Arnavut şalvarı günü yok söz alma günü birsürü adet vs vallahi benimde erkek kardeşim var bir çöpüne bile karışmam ne annem ne ben bizene ya kendi zevki kendi hayatı benim annem gelinine bu evi ben döşeyeceğim kendi zevkime göre diyecek ve kız bunu kabul edecek düşünsene insan yerine konulmuyorsun senin zevkin yok konumuna düşüyorsun onlar benim iyiliğimi düşünüyormuş en pahalısını almışlar iyide bana sordun mu ben belki en pahalısını istemiyorum neyse bitti şükürHiçte mutlu olamam diye düşünme şimdi taze hersey ondan biraz öyle geliyor.Karşına cok mutlu olacağın insanda cıkar elbette.Mevzu bir parca kumaş degil bunu anlayacak kapasitesi yokmuş.Sizin evliliginiz,sizin kararlarınızı.Bu kadın yarın herşeyine burnunu sokacak ogluma annem in istedigi diyecek.Birde senin suan blöf yaptığını sanıyor tekrar arar mutlaka henüz parası tutusmadı sakın bi hata yapıp dönme ne derse desin.
Anlatsın sizde anlatın hiç susmayın.Kv nin yaptığını dedigini anlat bak bakalım nasıl rezil oluyor mahallede zor kız bulur bir daha bu tipler saygıdan anlamaz.Sesin çıkmıyorsa tepene çıkar.Susma anlat sorunlara kim rezil oluyor görsün bi cins kadın.Kaynanam olacak kişi benim hakkımda soru sorarlarsa niye bitirdi diye o da bi perde yüzünden bitirdi bu işi diyeceğim diyor anneme telefonda ve daha ne saçmalıklar ben o üzülmesin diğer gelininde yapamadığı adetleri yaptım sırf gönlü olsun diye yaptık annemle yok canımızla bir maaşla nişan söz yok Arnavut şalvarı günü yok söz alma günü birsürü adet vs vallahi benimde erkek kardeşim var bir çöpüne bile karışmam ne annem ne ben bizene ya kendi zevki kendi hayatı benim annem gelinine bu evi ben döşeyeceğim kendi zevkime göre diyecek ve kız bunu kabul edecek düşünsene insan yerine konulmuyorsun senin zevkin yok konumuna düşüyorsun onlar benim iyiliğimi düşünüyormuş en pahalısını almışlar iyide bana sordun mu ben belki en pahalısını istemiyorum neyse bitti şükür
En güzelini yapmışsınızKaynanam olacak kişi benim hakkımda soru sorarlarsa niye bitirdi diye o da bi perde yüzünden bitirdi bu işi diyeceğim diyor anneme telefonda ve daha ne saçmalıklar ben o üzülmesin diğer gelininde yapamadığı adetleri yaptım sırf gönlü olsun diye yaptık annemle yok canımızla bir maaşla nişan söz yok Arnavut şalvarı günü yok söz alma günü birsürü adet vs vallahi benimde erkek kardeşim var bir çöpüne bile karışmam ne annem ne ben bizene ya kendi zevki kendi hayatı benim annem gelinine bu evi ben döşeyeceğim kendi zevkime göre diyecek ve kız bunu kabul edecek düşünsene insan yerine konulmuyorsun senin zevkin yok konumuna düşüyorsun onlar benim iyiliğimi düşünüyormuş en pahalısını almışlar iyide bana sordun mu ben belki en pahalısını istemiyorum neyse bitti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?