- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi sadecemelo
-
Ben bu yola zaten Allah rızası için çıktım daha birsürü şey oldu hepsine he dedim neden sırf büyük diye saygımı bozmayayım diye hiç ters bi hareket yapmadım zaten onlarda çabalamadı hemen kestirip attılar benim derdim mal mülk değildi sadece beni ve ailemi insan yerine koysalar yeterdi ama olmadı herkesin kendine göre doğrusu vardır o da öyle bi model bu zamanda herşeyine he diyecek giyeceği dona bile sen karar ver anne diyebilecek bi kız bulursa anca evlendirebilir oğlunu ama diliyorum ki ah vah desinlerMerhaba,ben bu sureclerde sabredenin kazanacagini düşünüyorum...keske sabretseydiniz...zamanla hersey duzelirdi...esya vs sebebler aslinda imtihan biz zannediyoruz ki kul yapiyir aslinda Allah deniyor iki tarafida...ben bu sureclerfe hep sabri tavsite ediyorum...evet dunyanin sonu degil ama kırık bir gönül hikayesi oluyor..olan olmus atrik uzmeyin kendinizi Insallah daha iyileri cikar karsiniza...dua ile Allaha siginin..
Tedbir benden takdir Allahtan çok dua ettim Rabbim nasipte o yoksa hayırlı değilse beni ondan imtihan edeceksen hayatımdan çıkar diye ve sonuç bu her halimiz için elhamdülillah bu da benim için bi imtihan ve sığınacağım sadece ve sadece RabbimBen de sizin gibi bu tarz şeylerle imtihan edildigimizi düşünüyorum evet ama atladığınız bir nokta var bizlere akıl verilmiş. Doğru ile yanlışı ayırt edebilelim diye. Öyle olmasa hayvanlardan bir farkımiz kalmazdı. Allah hiçbir kulunun bağıra bağıra gelen mutsuzluğu tercih etmesini istemez, hele yarattığı kulunun uzulmesini hiç istemez. Kader bellidir ama kul seçtiklerini yasar.
Siz doğru olanı yaptınız. Hayırlısı buymuş bundan sonrası güzel olacak. Her günümüze elhamdülillah. Şimdi böyle olduğuna göre çok daha güzelleri sizi beklediği içindir. İçiniz ferah olsun Allah de ötesini bırakTedbir benden takdir Allahtan çok dua ettim Rabbim nasipte o yoksa hayırlı değilse beni ondan imtihan edeceksen hayatımdan çıkar diye ve sonuç bu her halimiz için elhamdülillah bu da benim için bi imtihan ve sığınacağım sadece ve sadece Rabbim
Cesaretinden ve kendine olan saygı ve güveninden dolayı tebrik ederim konularını okudum bu hep böyle sürerdi , hele ki bitirdim dediğinde nişanlın ve ailesi hiç peşine düşmemiş , seni alnından öpüyorum kardeşim , RAbbim gönlüne göre versin tez Zaman'daBen bu yola zaten Allah rızası için çıktım daha birsürü şey oldu hepsine he dedim neden sırf büyük diye saygımı bozmayayım diye hiç ters bi hareket yapmadım zaten onlarda çabalamadı hemen kestirip attılar benim derdim mal mülk değildi sadece beni ve ailemi insan yerine koysalar yeterdi ama olmadı herkesin kendine göre doğrusu vardır o da öyle bi model bu zamanda herşeyine he diyecek giyeceği dona bile sen karar ver anne diyebilecek bi kız bulursa anca evlendirebilir oğlunu ama diliyorum ki ah vah desinler
Amin Allah razı olsunCesaretinden ve kendine olan saygı ve güveninden dolayı tebrik ederim konularını okudum bu hep böyle sürerdi , hele ki bitirdim dediğinde nişanlın ve ailesi hiç peşine düşmemiş , seni alnından öpüyorum kardeşim , RAbbim gönlüne göre versin tez Zaman'da
Kendi adetlerine geleneklerine göre birini bulsunlar artık onlar benim için yabancı sadece aynı mahallede olmamız canımı sıkıyorHayırlısı olsun canım.Sen en doğrusunu yapmışsın.Ben biraz fazla optimistim ama içimden geçen şu keşke nişanlın ailesine gerekli mesafeyi çekebilse ve senin güvenini kazanabilse.
Ben olsam mürüveti de torunu da rüyanızda görürsünüz artık senin neyine gelin der yüzüne vururdum heralde.İnşallah biraz aklı başına gelir de "perdeyi beğenmedi nişan attı"ya indirgemez olayı.Senin için iş bittiyse de başkasının başını yakmaz inşallah
Allah razı olsun dua edin lütfenYürekten kutluyorum seni,en doğru olanı yaptın...Nişanlının son sözleri ile sen de bunu artık daha iyi anlamışsındır,evlendikten sonra nasıl olacağınızı daha iyi görmüşsündür...Şimdi derin bir nefes al ve önüne bak,sakın üzülme,aksine yat kalk dua et kurtuldun şükür.
Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Kendi adetlerine geleneklerine göre birini bulsunlar artık onlar benim için yabancı sadece aynı mahallede olmamız canımı sıkıyor[/QUOTeçicek
Cianım görücü usulüyle mi tanıştınız? Daha önce annesini tanımıyormuydunuz?
Sağolun ah aptal kafam dememek için yaptım bunu belki ilerde pişmanlık hissi yaşarım ama şu an üzülsemde ailem ve ben doğru kararı aldığımızı düşünüyoruzBalkona 2 kişilik sandalye masa takımı alayım diye düşündüğünde hiçte 2 kişi değilsiniz kusura bakma diyen kv ile olmazdı zaten. Oğlu da onun kuklası olmuş çok başın ağrırdı, geçmiş olsun diyorum hayırlısı olsun hakkında. En azından "girdik bi yola geri dönemem" kafasında olup bile bile lades demedin helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?