nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

ayrilin cekilmez böylesi
nasil azda olsa seviyorum
diyebiliyorsunuz anlamadim
annenizi dinleyin cok hakli
ayrica elalemi düsünücekseniz isiniz zor zira
elalemin agzi hic kapanmaz evlenincede kapanmaz

Nişanı atarsan etraf ne mi der?akannehir
Etraftakiler için yaşamıyoruz..
Siz daha nişanlısınız..En güzel dönemleriniz olmalı..Annen haklı olmuyorsa olmuyor..
Şiddet filan nedir?evlenince dört duvarın arasında ne yaşayacağını biliyormusun?
Allah muhafaza o zaman can güvenliğin bile olmaz..
Kararını kesin olarak al. ve kendini toparla..
Bu insan sana ilerde neler yapmaz..

kusura bakma ama adamın sana dayak atmasını, ailene küfür etmesini takmıyorsun da , nişanı bozunca elalem neder diyemi düşünüyorsun

pes doğrusu sana pes

aileme kötü söz söyleyecek alnını karışlarım be ben o adamın isterse karısı olayım ne olursa olsun

ya sen nie milletin ağzına bakıosun ki canım
ailen de kızımız evlenip hayatına mahfedeceğine millet arkamızdan konussun daha iyi diyordur heralde
az da olsa bir yerlerde olan sevgi elbet bitecek nişanlın böyle devam ederse
o zaman ne olacak?
hem adamı sevmiceksin,üstüne belki dayak yiyeceksin
nişanlıyken dayak atan evliyken daha beterini yapar bence
yol yakınken sen kurtar bence kendini canım

ayrılabildiğin en kısa sürede ayrıl .hatta arkana bakmadan kaç .şimdi hayatı toz pembe goruyor olabılırsın ama evlenınce işler değişiyor.sakın evlenmek gibi bi hatay düşme
nasıl hala evlenmeyi düşünüyorsun çok şaşırtıcı. yazını okuduğumda bu kız da hiç akıl kalmamış dedım açıkcası k.bakam ama ole

Bencede en kısa zamanda ayrıLmaLısınız..
İnsanLarın ne diyeceğini umursamayın..
Bir söz vardır hani miLLetin ağzı torba değiL ki büzesin diye..
İnsanLar siz kusursuz bir yaşantınız oLsa biLe o yaşantı hakkında konuşacak birşey buLurLar..
İnsanLar hep birşey söyLer ama 2 gün sonra yeni bir oLay meydana geLir unutuLursunuz biLe..

BirLikte oLmuş oLabiLirsiniz ve şuanda hayatınızın mahvoLduğunu düşünüyor oLabiLirsiniz..
Ama düşünün biraz evLendiniz ve çocuğunuz oLdu ve dayanamayacak haLe geLip eşinizden ayrıLdınız..
O zamanda çocuğunuzun hayatı mahvoLmayacak mıydı..?
AnneLik büyük bir fedakarLık değiL midir aynı zamanda..
Kendiniz için biLe oLmasa da iLerde doğacak çocuğunuz için vazgeçin bu nişandan..
Umarım en kısa zamanda ayrıLır ve mutLu bir yuvanın temeLLerini kurarsınız..

opuyorumnanaktan

daha bastan dovuyorsa sonra ne olur bılemıyorum nişan bozuldu dıye tepkı ne mı olur al bohcanı ver bohcamı o kadar hıc bırsey zorla olmaz valla su yasıma geldım ıyı bır kısı bulamadım evlenmeyıde dusunmuyorum

Son düzenleme:
Ay cnm kaç kurtul bu heriften o kim ki küfür ediyor sana el kaldırıyor ?
cık cık bu adamdan aile babası olmaz koca hiç olmaz lmaz:

adam evlenmeden önce bütün çirkin yüzlerini göstermiş
bunu şu anda yaptığı için ona teşekkür et ve derhal ayrıllmaz:lmaz:

ne kadar guzel ki annen sizi uzen birini onaylamiyor,ayril diyo..sizi gercekten seven bir anneniz var..baskasi icin yasamiyor ve arkanizda siz simdi elalemi takiyorsunuz ya yarin obur gun x in kocasi kufur ediyor,rezil ediyor kizi dovuyor deseler huzurunuzda olmasa cok mu mutlu olacaksiniz.?buyuk konusmayayim ama aileme kufur edecek adamin haddini bildirip,ceker giderim.ailem ya ailem var mi otesi?lutfen bu kadar pasif olmayin.bu adam da olumsuz yok yok..simdiden siddet,kufur,issizlik..ayni eve girince seviyorum demiyeceksin ben ne yaptim diyeceksin.hayat sizin hayatiniz elbette ama lutfen kendinizi ezdirmeyin ve baskalari icin asla yasamayin.herkes kendine baksin..bosverin milleti..

aileniz arkanızda olduktan sonra elalemin lafını umursamayın.. bende nişan bozdum.. önceleri çevre ne der diye düşünüp dururken babama konuyu açar açmaz, sebep bile sormadan ayrıl istiyorsan demişti..meğer babam aslında evlenmemi hiç istemiyormuş.. kuş gbi hafiflemiştim.. ailem arkamda olduktan sonra kim ne derse desin.. onlarmı yaşıyorlar bizim sıkıntılarımızı..

sizinde nişanlınızın maşallahı var.. daha şimdiden böyleyse, evliliğinizi düşünemiyorum bile..karar sizin..

en büyük hatamız çevre ne der kaygısı değilmi zaten
bir süre konuşulur ama sonra konu kapanır önemli olan senin hayatın eğer sadece aile ve çevre kaygın varsa bence hiç işi uzatma evlendikten sonra çok pişmn olursun önemli olan etraflıca düşünmek evleneceğin kişi ilerde sana nasıl eş olur
sorusunu cevaplayabilmek

canim benim bence neresinden dönersen kar bende nisanlanmistim baktim olmuyor kimse ne der diye düsünmedim bizimde kavgalarimiz oluyodu hemde daha 2 aylik nisanliyken bana bi tartismada dediki git kendine is adami bul onunla evlen allahiim yaaa ben cok merakliydim sanki sana.. dedimki önemli olan benim mutlulugum benim hayatim.. yarin öbür gün hastalanirsan ( ki seninkinde dayak ta varmis hemde daha evlenmeden ne hakla vuruyosa üzgünüm canim ) milletmi kosacak yaridmina

sen önce ben demezsen nişanlın olucak adamda yapar evlendiğinde kocanda..
etraf içinde yaşama önce kendin huzurun ve sağlığın için yaşa..sevgi bi yere kadar saygı yitirilince..
bu kadar sene yaşadın bi bu kadar daha yaşıyacağın garanti mi?yazdıklarına çok üzüldüm analar nasıl evlatlar yetiştiriyor ya

geçekten inanamıyorum ya nasıl döver seni hemde nişanlıyken bu nasıl sevgi şimdi böyle yapan ilerde napmaz ama işte bi yandanda sonradan pişman olacağın bişeye kalkışma bence oturt karşına konuş de beni kaybediceksin böyle giderse ciddiyetini anlasın yada canım sen en iyisi kalbinle aklının ortasında kaldığın yolda bi tercihini yap hangisi ni dinleyeceğin artık sana kalmış

balık bastan kokmus daha fazla koklama canım
sımdıden el kaldıran ınsandan kocada olmaz aıle reısıde babada
elalemı bırak
annanın dızının dıbınde otur kafanı dınle bır muddet
kacabıldıgın kadarda uzaga kac o terbıyesızden
sınır oldum valla
annemız babamız gozu gıbı bakacak yetıstırecek elın adamı daha nısanlıyken kafa goz patlatacak
kopeksız koyde degneksız gezıyor anlasılan

ah be güzelim cekilcek dert mı bu?ailen sana destek olmuş iste neyi düşünüyorsun ki?cevre ne allah askına!?cevren mı evlenicek sen mı?cevren mı yedi zamanında o dayağı?yapma gözünü seveyim cevre ne der cevre ne yapar la Ömür mü gecer?bana ne cevreden?onlar mı gircek kocamın koynuna?onlar mı yikiycek çamaşırlarını?onlar mı ezilecek?car car konuşmaktan başka hiç bir halta yaramayan cevre yüzünden sen hayatını mahvediceksin?!eh bu da bir seçenek tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…