O kadar doluyum o kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam
Sizden akıl istiyorum çok acil
6 yıllık birlikteliğimizin ardından 5 ay önce nişanlandık . Birbirimiz için o kadar fedakarlık yaptık ki .....
Benim ailem asla istemedi çok yalvardık o da ben de onun ailesi de .Gel Gelelim nişanlandığımız haftadan bu yana her gün ayrıyız her gün tartışma kavgalar daha evlilik tarihini bile konuşamadık . ne zaman konuyu açsam ben şimdilik istemiyorum diyo bir sürü bahane uyduruyo 6 yıl bekledim onu dile kolay neler yaşadım onun için . Nihaytinde dün bir tartışmadan dolayı beni istemediğini ve sıkıldığını bu ilişkiyi yürütemeyeceğini söyledi tamam dedim ama şu mübarek günlerde içim yanıyo . Kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz ve onun haberi yok arayıp ben mi söylesem ? Annem biliyo meseleyi ve o da beni istemediğini söylüyo
Sizce ne yapmalıyım alıp bohçayı kaynanaya mı göndereyim pufffffffffffffff
ne kadar oldu ayrılalı. simdilik herkese anlatmayın bocalama asamasında olabilir herkesin bilmesine gerek yok
daha 1 ay öncede aynı şeyi yapmıştı ve ben eşyalarını sanamı ailene mi göndereym demiştim oda istemiyorum bişey demiştiakşamleyin mesaj atıp bohçayı göndermeyi teklif et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?