Nişanım bitti...

Guziee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
150
51
118
39
O kadar doluyum o kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam
Sizden akıl istiyorum çok acil
6 yıllık birlikteliğimizin ardından 5 ay önce nişanlandık . Birbirimiz için o kadar fedakarlık yaptık ki .....
Benim ailem asla istemedi çok yalvardık o da ben de onun ailesi de .Gel Gelelim nişanlandığımız haftadan bu yana her gün ayrıyız her gün tartışma kavgalar daha evlilik tarihini bile konuşamadık . ne zaman konuyu açsam ben şimdilik istemiyorum diyo bir sürü bahane uyduruyo 6 yıl bekledim onu dile kolay neler yaşadım onun için . Nihaytinde dün bir tartışmadan dolayı beni istemediğini ve sıkıldığını bu ilişkiyi yürütemeyeceğini söyledi tamam dedim ama şu mübarek günlerde içim yanıyo . Kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz ve onun haberi yok arayıp ben mi söylesem ? Annem biliyo meseleyi ve o da beni istemediğini söylüyo
Sizce ne yapmalıyım alıp bohçayı kaynanaya mı göndereyim pufffffffffffffff

muhakkak ki çok acı ve üzücü bir durum. belki nişanlının aklı karışmıştır dicem ama su anda biraz beklesen daha iyi gibi. acele hareket etme 6 sene dilekolay. belki evlilik sorumlluluğu falan bazen erkeklerin psikolojisi etkileniyo. ama beklers-ken bi taraftan da sakın arama senin istemediğini sıkıldığını söylemiş. ilk onun hareket etmesini bekle bence. bide iyi tarafından bak ya evlendiğinin ertesi günleri böyle olsaydı???

çok üzüldm cnm... nişanlın madem sıkılmştı neden bu kadar uğraştı dil döktü..6 sene az mı dile kolay..hiç üzerine gitme ayrılmayalm deme.bohçayıda hemen yollama olurda pişman olursanız aileler falankarıştgı için cıvıklaşır herşey..bi süre bekle derim.zaten nişanlının kararı kesinse bikaç gün içinde o gönderir bohçayı..hakkınızda hayırlısı olsun inşşşlah..

kıyamam üzülme bu kadar. önce bir sakin ol, kafanı topla.
ben konuşmanın gücünden yanayım. başka bir şey yapmadan önce onunla neden böyle davrandığını konuş. sevmiyorsa yapacak bir şey yok sonuçta. ondan sonra duruma göre hareket edersin. ama söylemeliyim ki aileler sorun yaratıyorsa evlensen bile işin çok zor. bizim ailelerle ilgili hiç sorunumuz olmamasına rağmen ben kendi annemi o kendi annesini ister istemez koruduğu için zaman zaman sorun yaşıyoruz. eğer evlenirseniz de kimsenin size karışamayacağı bir yere gidin

Çok üzüldüm canımya offff yaaa neden böyle oluyor inanamıyorum ben dahil o kadar insan yaşamışki bu tür sorunları insanlara ne kadar kolay geliyor sıkıldım bitti.

Arama cnm ne hali varsa görsünler bohcayı mohcayıda bosver onlar ararsa ona göre hareket edersın.
Senin acın sana yeter birde bunları dusunme rabbım islah etsın boyle serefiz erkekleri namus kavramı daha oturmamıs beyınlerınde.Çok sinirleniyorum yaaa...

Dugun olmadan kendini belli ettigi icin sevinmelisin,
Dugunden sonra, is isten gectikden sonra sıkıldim deseydi
Allah korusun daha kotu olurdu.
Bosver hakkimda hayirlisi olsun de.
Bu da senin icin hayirlisiymis demek ki.
Sakin sen arama, sorma!

bunca zmana aklı nerdeymiş terbiyesiz. sen bişey deme cnm kendi söylesin ailesine sen karışma. aramamaya calış biliyorum çok zor ama yapmak zorundasın. ne kadar oldu ayrılalı hiç aramadımı. bu kadar zamanda ne değişti fikrin varmı

erkekler nişan sürecinde bi bocalama yaşıyorlar. ilişkiden sıkılıyorlar, bir sürü sorumluluk, halledilmesi gereken bir sürü şey, idare edilmesi gereken aileler. inanın erkeklere çok zor geliyor. kesinlikle sakin kalmaya çalışmalısınız. bir süre bekleyin. onun da kafasını toplamaya ihtiyacı vardır belki. kesinlikle bohça vs geri göndermeyin. ailelerin hemen devreye girmesi yanlış olur. ayrı şehirlerdeyseniz karşılıklı konuşmanız zor olacak ama, bence telefonda vs konuşmak doğru olmaz. mümkünse biraz bekledikten sonra yüzyüze konuşmaya çalışın. sadece anlamak istiyorum deyin. Ha bir de annenizi, çevrenizi sakın doldurmayın. nişanlınızla ilgili olumsuz konuşmayın.

Allah yardımcınız olsun, bu mübarek günlerde dua edin, hakkınızda hayırlısını isteyin.

eğer gerçekten seni sevmiyorsa soğuduysa
iyi ki düğünden önce söylemiş canım
bir hatadan kurtulmuşsun
burda nişanlısından eşinden ayrılan nice insan var
bir müddet zaman ver kendine

öncelikle hepinize teşekkür ediyorum
nişanlımla aynı şehirdeyiz , kayınvalidemler le ayrı şehirlerde ,
kayınvalidemin bu durumu bilmediğinden eminim benim ailem bu kadar üzülürken o neden ailesine yansıtmıyo çünkü ben haklıyım biliyo ama kayınvalidemi arayıp anlatmak içimi dökmek istiyorum zaten ben söylemesem annem arayacak çocuk oyuncağı mı bu diyecekmiş

Öncelikle sakin ol birden bohçayı vereyim falan diye düşünme onlardan bir adım bekle,
eğer bahçayı gönderirsen olayları daha da karıştırırsın.
Nişanlılık dönemi çoğu çiftler için çok zordur erkekleri özellikle bir bunalım tutar sanırım birbirinizi çok yıprattınız,
belki sadece bir süreliğini kafasını dinlemek istiyordur üzerine gitmeyin bekleyin görün.

sonra kayınvalideniz oğlunu arayacak, o da baskıyla size dönecek.. belki gerçekten sevmeyerek istemeyerek. o evlilik sizce nasıl olucak?
yeterince üzüldünüz zaten. ne gerek var aramaya . bırakın onlar sizi arasın.

canım bence de evlenmeden önce nişanlının gerçek yüzünü gördüğün için şanslısın. sıkıldım ne demek yaa. ne ara ne sor kendini kurtarmaya bak. okumuyor musun forumu her gün ne hikayeler yazılıyor. senin gibi evlenmeden sorun yaşayanlar evlendikten sonra ne hallere geliyorlar.

akşamleyin mesaj atıp bohçayı göndermeyi teklif et

ne kadar oldu ayrılalı. simdilik herkese anlatmayın bocalama asamasında olabilir herkesin bilmesine gerek yok

dün söyledi ama 5 aydır 2 hafta bir aynı sorunları yaşar olmuştuk bu sondu ve benimde ailemin de sabrı taştı
hep ben haklıyım benim dediğim olacak diyip duruyo tamam alttan almaya çalışıyorum ama benim de bi ailem var onlara karşı da saygısız

akşamleyin mesaj atıp bohçayı göndermeyi teklif et
daha 1 ay öncede aynı şeyi yapmıştı ve ben eşyalarını sanamı ailene mi göndereym demiştim oda istemiyorum bişey demişti
benden ayrı kalamıyo ama benimlede olamıyo bıktım artık neden bekledim nasıl tanıyamadım bu insanı

daha neler var anlatamam ya hep benim ailem ilgileniyo onun ailesinin umrunda bile diil tamam ailesini çok seviyorum sık sık ta tlf ile görüşüyoruz ama
insan bi sorar ne zaman olsun bu düğün ne yapalım ne istiyosunuz ,
nişan hazırlıklarında o kadar yoruldum ki tamam kayınvalidem oldukça rahatsız ama oğlu nişanlanıyo insan bi çorap dahi olsa alır getirir dimi ama yok herşeyimi tek tek ben aldım görümcem geldi ev misafir dolu bir gün boyuca hanfendiye elbise aradık kindim için okadar gezmedim ya zaten annem bayrama kadar bekleyelim bakalım hala bişey demezlerse ben arar söylerim diye
hoş bayrama kadar da idare edemedik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…