Nişanım bitti...

sanırın rahat battı ve ondan sıkıldı :84::84::84::84:

6 yıl canım ya.çok emekler vermişsindir ama o kadar yılda da gerçekten çok şey laçka olur. çok fazla gizem kalmaz iki tarafta da. bilmiyorum güzelim,sende bir düşün bakalım.sen gerçekten istiyormusun onunla evlenmeyi,yoksa sadece alışkanlıkmı?

çok üzüldüm canım 6 yıl boyunca sıkılmamış beyefendi de nişan takılınca mı aklı başına gelmiş.
o kadar laf söylemiş seni arasa özür dilese affedebilecekmisin valla ben sıkıldım artık diyen birini affetmem ondan gelecek içinde hayır beklemem.

çok tatsız ve üzücü bir durum.. 6 yıldır birliktesiniz ve sıkılmış mıaynı evi paylaşmamışsınız,aynı havayı tenefüs etmemişsiniz,hayatın getirilerini beraber yüklenmemişsiniz..ama sıkılmış sıkılmamış, sıkıya gelememiş bence kimseyi arama kimseyede bohça gönderme cnm,teklif kendisinden geldiyse.. efendi gibi gelip seni istemeyi bildilerse.. bitirmeyide efendi gibi yapsınlar.. hiç canını sıkma üzülme, nişanlılık tanışma evresidir zaten.. sende tanımışsın,göreceğini görmüşsün canım.. hiç '' 6 yılımı verdim ona, ama ben 6 yıl onu beklemiştim'' diye düşünüp asla üzülme..(zararın neresinden dönülse kardır..insanın istediği huzur mutluluk değilmi..sen içinde bunu hissetmiyorsun ne fayda) koca bir ömrünü verip yine aynı sonuca varabilmekte bir ihtimaldi,yaşayanlarda çok nitekim.. Allahım her güçlüğe dayanma gücünüde kuluna verir.. Herşeyin hakkında hayırlısı olsun inş..

aileme çok mahcup oldum bunun için mi verdik seni diyolar
sanırım affedicem alışkanlık veya sevgi bilemiyorum br yanım o diyo bir yanım da nefret kararsızım

tsk ederim canım çok güzel anlatmışsın ve haklısın ama içim içimi kemiriyo

hakknızda hayırlısı olsun, ama bilin ki nişanlılık döneminde sinir stres normaldir.
6 yıldır gül gibi giden ilişliye aileler karışınca ortalık kaynamaya başlar.
birbirinizi kırarsınız, blöf yapıp ayrılalım da dersiniz. bunlar normal.
sizin ailenizin istememiş olmasının sebebi neydi?

aileme çok mahcup oldum bunun için mi verdik seni diyolar
sanırım affedicem alışkanlık veya sevgi bilemiyorum br yanım o diyo bir yanım da nefret kararsızım

işin kötüsü af dileyeceğini de zannetmiyorum bu tip vakalarda
inşallah bu 6 yıl içinde sonradan pişman olabileceğin bir hata yapmamışsındır cnm

sen kararını vermişsin canım. dilerim nişanlın evlendikten 6 yıl belkide 6 ay sonra yine senden sıkıldım demez inşallah.unutma bazen herşey sevgi değildir ben şahsım adıma sıkıldım diyen birini ölsem affetmem o an biter benim için.

O kadar emek verilmiş,neredeyse gençliğinizi birbirinize adamışsınız,seni istemeseydi yada sevmeseydi bu kadar zaman senle olmazdı hadi oldu diyelim nişan yapmazdı.Bence kafası karışmış nişanlının birazda köşeye sıkışmış hisetti belkide kendini,sonuçta işe aileler girince daha farklı oluyor.Bence şu an hiç bir şey yapma,ona bırak gerçekten seviyorsa özür dileyecektir.

durumuna üzüldüm gerçekten allah yardımcın olsun canım nişanı hemen atma biraz daha zaman geçsin bu arada ne olursa olsun nişanda takılan takılar kız da kalır sakın altınlarını da vereyim deme
inşallah öyle bi durum olmaz ama eğer olursa diye didim :26:

canım öncelikle çok usuldum ama bence sen ara konus anlat olanı bıtenı bence evlensenız bıle buyuk ıhtımalle bı sure sonna boşanalım derdı nişanlın

anneniz kesinlikle aramasın. engel olun.. nişanlıyken olur böyle şeyler. zaman eski zaman değil. erkekler evlenirken o kadar çok şey düşünüyor ki midelerine ağrılar giriyor. kolay mı bir aile kurmak, bir kadının bir evin ve doğacak çocukların sorumluluğu.. nişan olduktan sonra ailelerin araya girmesiyle ilişkinin büyüsü romantizmi bozuluyor.
karşınıza bir " yapılması gerekenler" listesi çıkıyor. biz kadınlar bu durumda o kadar garip bir ruh haline bürünüyoruz ki "şu adettir yapılacak, şunu yapmanız lazım." maddi manevi bir sürü yük. elbette hamama giren terler ama erkekler "evliliğe bir adım attık bi nikah yapsak birlikte bir hayat kursak bu kadar tantanaya ne gerek var" diye düşünüyor. sıkılıyorlar haliyle. nişan yapınca beklentileriniz maksimuma çıkmış. daha düğün tarihi konuşulmadı vs diyorsunuz. belli ki sıkıştırıyorsunuz üstüne gidiyorsunuz. biraz sakin olmalısınız. eğer evlenmek istemeseydi nişan da yapmazdı değil mi? bırakın biraz da o yönlendirsin her şeyi kontrol altına almaya çalışmayın.

şimdi kesinlikle sakin olma zamanı!

Zararın Neresinden Dönersen Kardır..

Hakkınızda Hayırlısı Olsun..

akşam kayınvalidemi aryıp dertleşicem çok bunaldım çünkü bunu yapmazsam kendimi harap edicem , gelişmeleri bildirirm kızlar
tsk ederim ilginize

akşam kayınvalidemi aryıp dertleşicem çok bunaldım çünkü bunu yapmazsam kendimi harap edicem , gelişmeleri bildirirm kızlar
tsk ederim ilginize

Dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…