6 yıl neden uzadı?
okulu bitirmeyi falan mı beklediniz?
sanırın rahat battı ve ondan sıkıldı :84::84::84::84:çok üzüldm cnm... nişanlın madem sıkılmştı neden bu kadar uğraştı dil döktü..6 sene az mı dile kolay..hiç üzerine gitme ayrılmayalm deme.bohçayıda hemen yollama olurda pişman olursanız aileler falankarıştgı için cıvıklaşır herşey..bi süre bekle derim.zaten nişanlının kararı kesinse bikaç gün içinde o gönderir bohçayı..hakkınızda hayırlısı olsun inşşşlah..
çok tatsız ve üzücü bir durum.. 6 yıldır birliktesiniz ve sıkılmış mıaynı evi paylaşmamışsınız,aynı havayı tenefüs etmemişsiniz,hayatın getirilerini beraber yüklenmemişsiniz..ama sıkılmış sıkılmamış, sıkıya gelememiş bence kimseyi arama kimseyede bohça gönderme cnm,teklif kendisinden geldiyse.. efendi gibi gelip seni istemeyi bildilerse.. bitirmeyide efendi gibi yapsınlar.. hiç canını sıkma üzülme, nişanlılık tanışma evresidir zaten.. sende tanımışsın,göreceğini görmüşsün canım.. hiç '' 6 yılımı verdim ona, ama ben 6 yıl onu beklemiştim'' diye düşünüp asla üzülme..(zararın neresinden dönülse kardır..insanın istediği huzur mutluluk değilmi..sen içinde bunu hissetmiyorsun ne fayda) koca bir ömrünü verip yine aynı sonuca varabilmekte bir ihtimaldi,yaşayanlarda çok nitekim.. Allahım her güçlüğe dayanma gücünüde kuluna verir.. Herşeyin hakkında hayırlısı olsun inş..
aileme çok mahcup oldum bunun için mi verdik seni diyolar
sanırım affedicem alışkanlık veya sevgi bilemiyorum br yanım o diyo bir yanım da nefret kararsızım[/QUOT
af diledimi sizden ??? bence kendinizi af dileyeceğine inandırmayın belliki sevmiyor sizi sevse nişanlı insan evlilik hazırlıklarıyle uğrasır size destek olur siz sormadan nikah tarihini belirlerdi küstüm bozdum oynamazdı kendini asla üzme üzdürme ama illede affedicem dersem sen bilirsin görünen köy klavuz istemez sende biliyorsunki
aileme çok mahcup oldum bunun için mi verdik seni diyolar
sanırım affedicem alışkanlık veya sevgi bilemiyorum br yanım o diyo bir yanım da nefret kararsızım
işin kötüsü af dileyeceğini de zannetmiyorum bu tip vakalarda
inşallah bu 6 yıl içinde sonradan pişman olabileceğin bir hata yapmamışsındır cnm
tsk ederim canım çok güzel anlatmışsın ve haklısın ama içim içimi kemiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?