O kadar doluyum o kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam
Sizden akıl istiyorum çok acil
6 yıllık birlikteliğimizin ardından 5 ay önce nişanlandık . Birbirimiz için o kadar fedakarlık yaptık ki .....
Benim ailem asla istemedi çok yalvardık o da ben de onun ailesi de .Gel Gelelim nişanlandığımız haftadan bu yana her gün ayrıyız her gün tartışma kavgalar daha evlilik tarihini bile konuşamadık . ne zaman konuyu açsam ben şimdilik istemiyorum diyo bir sürü bahane uyduruyo 6 yıl bekledim onu dile kolay neler yaşadım onun için . Nihaytinde dün bir tartışmadan dolayı beni istemediğini ve sıkıldığını bu ilişkiyi yürütemeyeceğini söyledi tamam dedim ama şu mübarek günlerde içim yanıyo . Kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz ve onun haberi yok arayıp ben mi söylesem ? Annem biliyo meseleyi ve o da beni istemediğini söylüyo
Sizce ne yapmalıyım alıp bohçayı kaynanaya mı göndereyim pufffffffffffffff
aileler istemesede iki insan gerçekten birbirini seviyorsa fedakarlıklar yapar gene evlenir.bende aynıyım nişanlımın aileside bizim evlenmemizi istemiyor ayrılalım diye neler yapıyorlar yok düğününüzü yapmayız yok eşyanızı almayız yok bize ana baba deme diyorlar nişanlıma.o da beni genede bırakmadı bende onu.şimdi kredi çekip düğünümüzü yapacağız.senin nişanlında belki seni çok seviyordur belkide bu problemlerden dolayı kendi başıma düğünümü nasıl yaparım nasıl mücadele ederim diyede düşünüyor olabilir bence senden sıkıldığından değilde tek başına nasıl ev evlilik yükümlülüğüne gireceğini birde ailesiyle ilerride nasıl olacağını düşünüp bocalıyor olabilri.bence sen nişanlını ara ve bu durumları konuş.eğer bu durumlarda anlaşabilirseniz ki göze alırsa demekki gerçekten seni sevdiği için fedakarlık yapar yok tüm bunlara rağmen ayrılmak isterse bırak gitsin kurtulduğuna sevin.önce o seni gerçekten 6 yıl sonra sevmemiş sıkılmış olabilirmi? 6 yıl dile kolay..onu aradığında tartışma onunla sonuçta ailesi ayrı o ayrı birey..ailesi için onunla tartışırsan bu ilişkinizi yıpratır.ailesini araya katmadan ev olabilirmisniz evlilik kurabilirmisniz onu konuş.iki aileyede saygılı ama uzak durursanız yuvanızda mutlu olursunuz şayet ben öyle yapacağım yoksa olmuyor herkes bir yandan burnunu sokup mahvediyor en iyisi al nişanlını bunları baş başa konuş
bence bu sorumluluğu almadan stres olan bi adamı çok zorlamamak lazım bak senin eşin korkup kaçmamış demekki evlilikteki sıkıntılarıda atlatacak yüreğe sahip ,ama arkadaşın nişanlısına zor gelmiş sorumluluk fikri .
günaydın kızlarr
dün kayınvalidemi aradım ve konuştup olup bitenleri o da bna sakın üzlme ailene bişey yansıtma ben onula konuşurum evlilik stresine girmiştir falan dedi...
Oğlum neler yapıyomuş ya dedi ben çekerim onun kulaklarını dedi hatta özür diledi biraz rahatladım henüz ondan ses seda yok bekliyorum sabırsızlıkla
Canım seni üzmek istemem ama sen sansını zorluyorsun annesinin zorla sana döndürmesinimi istiyorsun
cocuk dönecekse bırak kendı dusunsun, bulsun ve dönsun bende yasadım bu tur problemler aılesı her defasında araya gırdı ayrılmamamız ıcn ne olsu gene aynısını yaptı.
bırak oluruna eger sana dönecekse gercekten seni sevdigi ve sana deger verdigi için dönsün........
ilerde olaçakları onunda bilmesini istedim beni istelediğini sıkıldığını falan da anlattım
çok çaresizdim ama
çaresizligini o kadar iyi anlıyorum ki cnm ama artık arama kendine olan saygınlıgını yitirme bende yasadım seni cok iyi anlıyorum rabbim sabır versın sana bekle cnm sadece bekle..............
peki şimdi ne yapayım arkadaşlar ben aramasam aramaz biliyorum beklemek doğrumu acaba ? çok inatçıdır ilgi bekler hep (beni bıktırasıya kadar)
birde bitsin istemiyorum pufffff hala aramadı ya halaaaaa43:
"ya ararsa
ya aramazsa
aramasam belki kendi arar" şeklinde taktikler yaparak ömür geçmez
gerçekten seven erkek sevgilisini taktik yapmaya zorlamaz
adam kesin olarak bitti demiş, annesini de aramışsın.
şu an sana başka yapacak hiçbir şey kalmamış. bohçayı ne zaman göndereceğine sen karar ver.
bittiğini varsay ve öyle devam et hayatına.
eğer sen aramadan asla aramazsa, seni yeterince sevmiyor demektir.
"ben aramazsam asla aramaz adımı ben atmalıyım" diye düşünüyorsan eğer, daha çok seven daha çok değer veren taraf olduğun bir ilişkiyi yıllar boyunca sürdürerek büyük bir hata yapmışsın ve şimdi hatanın sonucunu yaşıyorsun demektir.
kavga sebebi neydi bu arada? sen mi hatalıydın?
bende 5 yıl bitti 6. yılımda nişanlandım inan araya bukadar uzun zamanlar girince insan çok yıpranıyor düğünüme 1 ay kaldı ve bazen kopma noktasına geliyoruz biraz bekleyin belki düzene girer herşey[/QUOT
ay canım ya kesinlikle öyle çok yıpranıyo insan beklemeye çalışıcam kendime hakim olabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?