Arkadaş bu ve bunun gibi iğrenç yorumlar neden? Siz ilişki içinde yaptığınız hataların her zaman farkında mı oluyorsunuz beni suçlamaların ve bu tarz iğrenç ötesi yorumların sebebini anlamaya çalışıyorum. Üslüpp....
Tabii ki ilişki içinde hataları farkında olup ayrılıyoruz. Göz göre göre aileme kötü davranan, beni aşağılayan, yapmasi gereken sorumluluklardan kaçınan insanlarla sırf seviyorum diye devam etmek akıllı insan işi mi?
yüksek öğrenim görmüş ,iyi bir kurumda iyi bir maaşla çalışan saygın birisiniz ama şu hal hareketleriniz liseterk, "kocam olsun çamurdan olsun" diyen kız profilinden farksiz.
Yorumunun da iğrenç olduğunu düşünmüyorum. Sadece anlamaya çalışıyorum neden kendini bu kadar değersiz gösteriyorsun? Neden bunca zaman adami sen terketmedin??
Benim uzak mesafe konuştugum bir çocuk var, ben bir yere gidince birkaç günlüğüne eşlik etmek için bir tren üç uçak aktarması yapıp yanıma geldi, eliyle hediyeler yapar , seyehatlerimizi çizgi kitap haline getirir vs,özverili bir insan. Şimdi de birkaç haftalığına yanıma gelmek için bilet aldı. Ama attığım mesajlara 15 saat sonra cevap atmaya başladı. Sirf bu yüzden 'ben bu ilgisizliği haketmiyorum,daha iyisine layigim' diye düşünüyorum 'insallah biletini iptal edebilirsin çünkü sana eşlik etmek istemiyorum' mesajı atıp atmama konusunda kaç gündür kendimi yiyorum .
Neden bir insanın bazı özellikleri iyi diye beni kötü hissettirmesine izin vereyim ki?
Kaldı ki bu adam sizi asagilamis, ailenizi asagilamis. Kendi ailesini üstün tutmuş.
Yani değer mi gercekten?
Hiç mi içinden geçmiyor 'ben daha iyilerine layigim' hissi??
Kendine o kadar az değer vermişsin ki ne adam ne ailesi seni değer vermeye layık biri olarak görmüş. En azından sonraki ilişkilerinde böyle biri olma. Yoksa özneler değişir, olaylar aynı kalır