- 26 Şubat 2020
- 63
- 10
- 88
- 33
- Konu Sahibi Sevimliikili
-
Aslında son kavgalarımızda çok ailelerimize yansıttık bu da onlardandı ben bir kıskançlık yaşadım olay karşısında o da sinirlendi neden kıskanıyorum aynı şeyi yapıyorum diye bende sustum aileler var diye o dayanamadı bağırdı yani üst üstte çok kavga ettiğimiz için tahammül kalmadı yoksa kavgalarımızın sebepleri incir çekirdeğini doldurmuyor ama ne olursa olsun insanların içinde bana bağırmaması gerekirdi diye düşünüyorumneden kıskançlık yaşadınız? aile ortamında kavga edecek kadar ne oldu?
Belli ki nişanlınız evlenmek istemiyor.Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
Yardım istediğim konu yaşadığım konu değil hanımefendi nişanlılık sürecinin bitişi nasıl oluyor barışma çabası yok ama 3 gün sessizlik hakim nasıl sonuçlanıyor bitme süreci ilk defa nişanlandığım içinOlayı anlatmamışsınız ki kim haklı nerden bilelim?
Yardım istediğim konu yaşadığım konu değil hanımefendi nişanlılık sürecinin bitişi nasıl oluyor barışma çabası yok ama 3 gün sessizlik hakim nasıl sonuçlanıyor bitme süreci ilk defa nişanlandığım içinOlayı anlatmamışsınız ki kim haklı nerden bilelim?
29Yaşlarınız?
benim tarafımdan olmasın istiyorum çünkü seviyorum diğer taraf pişman olmadan gelmesin geliyorsa bile bitirse dair saygı duymaktan başka çarem yok ama nişan bitirme nasıl ilerliyor normalde onu merak ediyorum 3 gün sessiz kalmaları normal mi?Nisanliyken ayrilmak bosanmaktan daha iyidir. Ailesinin önünde sana bagiranin sana saygisi yok ve seni ailesinin önünde de kücük düsürür. 3 seneyi kaybetmek ömür cürütmekten iyidir. Belirsizlik yipratiyorsa son noktayi sen koy bohcalari göndererek
Düşünüyorlar ondan mı sessizler sizce?Canım hayırlı neyse o olsun ama şimdiden bu kadar olumsuz başlayıp ilerde güzel olacağına inanmıyorum şuan daha çok yeni sende sessiz kal iki tarafta kafasını dinlesin
Bizde on kere nişanlanmıyoruz hanfendiYardım istediğim konu yaşadığım konu değil hanımefendi nişanlılık sürecinin bitişi nasıl oluyor barışma çabası yok ama 3 gün sessizlik hakim nasıl sonuçlanıyor bitme süreci ilk defa nişanlandığım için
Yardım istediğim konu yaşadığım konu değil hanımefendi nişanlılık sürecinin bitişi nasıl oluyor barışma çabası yok ama 3 gün sessizlik hakim nasıl sonuçlanıyor bitme süreci ilk defa nişanlandığım için
29
benim tarafımdan olmasın istiyorum çünkü seviyorum diğer taraf pişman olmadan gelmesin geliyorsa bile bitirse dair saygı duymaktan başka çarem yok ama nişan bitirme nasıl ilerliyor normalde onu merak ediyorum 3 gün sessiz kalmaları normal mi?
Maalesef kalmadı son zamanlarda özellikle nişanlandıktan sonra kimse özellikle ailelerimiz bilmesin dedikçe herkese yansır oldu kavgalarımızAilelerin önünde olay çıkarmak nedir, gereksiz hareketler, özel alaniniz yok mu sizin.
siz ailelerin önünde kıskançlık krizine girdiyeseniz o da ailenin önünde azarlar sizi. bu tür şeyler bence kendi aranızda olmalı.Aslında son kavgalarımızda çok ailelerimize yansıttık bu da onlardandı ben bir kıskançlık yaşadım olay karşısında o da sinirlendi neden kıskanıyorum aynı şeyi yapıyorum diye bende sustum aileler var diye o dayanamadı bağırdı yani üst üstte çok kavga ettiğimiz için tahammül kalmadı yoksa kavgalarımızın sebepleri incir çekirdeğini doldurmuyor ama ne olursa olsun insanların içinde bana bağırmaması gerekirdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?