- 27 Ekim 2023
- 7.482
- 20.536
- 268
- Konu Sahibi Sevimliikili
-
Öyle olursa sonuç böyle olurMaalesef kalmadı son zamanlarda özellikle nişanlandıktan sonra kimse özellikle ailelerimiz bilmesin dedikçe herkese yansır oldu kavgalarımız
Olay daha çok yeni 3 gün olmuş. Herkes bir otursun köşesinde düşünsun bakalım sorun nedir diye. Annenizin direkt bir gün sonra gelin bohça alın demesine falan gerek yok şu anda.Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
Bu kadar çok kavga ediyorsaniz evlenince daha kotu olursunuz benden demesiMaalesef kalmadı son zamanlarda özellikle nişanlandıktan sonra kimse özellikle ailelerimiz bilmesin dedikçe herkese yansır oldu kavgalarımız
Yani üzücü tabı ama olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Çok yüz göz olmuşsunuz gibi.Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
oy. hal böyleyken bir de bohçalar filan yapılıyor (ben adetlere karşı değilim, hatta severim de böyle incelikli düşünülmüş zarif şeyler olsun, el emeği olsun vs.)Bir de bu adam annesiyle kardeşlerini geçindiriyor, ailesinin maddi durumu kötü. Ev kira.
Maaşı düşük. 200 bin tl borcunu bile ödeyemiyor. Sen çalışmıyorsun.
Evlenince bu sorunlar bitmeyecek aksine artacak.
En iyisi bitmesi olmuş.
Bu acele neden. Ve bu kıskançlık neden? Kadın olsun erkek olsun çok kötü bir huy. Ve ben hayat boyu çekemem kusura bakmayın.Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
Herkese Merhaba konuyu kısa tutmaya çalışacağım nişanlıyım birbirimizi çok seviyoruz maddi sıkıntılar dışında sorunumuz yok. Nişanlımın kendine ait ilişki öncesinde borcu var ( iş için çektiği kredi) şuan faizle beraber 200 binlere ulaştı. Evlenmeyi çok istiyoruz fakat borcu bitmeden evlenmeyi o da bende istemiyoruz çünkü zaten her şey yeterince pahalı ve borçsuz bir şey yapılmıyor kolay kolay yükümüze yük eklemek istemiyoruz. Fakat 32 yaşındayız borcundan ötürü evliliğimiz kaç sene ertelenecek bilmiyorum çocuk sahibi de olmak istiyorum. Yoksa senelerde sürse beklerim. Fakat çocuk sahibi olmak istediğimden yaşım çok geçmeden de evlenmek istiyorum. Nişanda takılan bileziğim var toplasanız 2-3 tane. Ailelerimiz destek olmuyor bu yüzden bileziklerimi vermeyi düşünüyorum sizce hata mı? Gönül isteyerek değil çünkü destek görmediğimiz için her şeyim istediğim gibi zaten olmadı elimde olan tek takılarım o da giderse üzülürüm tabi ki ama başka bir çare bulamadım..
Bu konuyu daha önce açmadınız mı?Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
Açıkçası "lanet olsun bohçasına, istemez" demiş olabilirler. Aileye bu kadar yansıyan tartışmalar ve kavgalar büyüklerinizi de rahatsız eder ve yol yakınken dön denmiş bile olabilir.Barışma çabası yok zaten ama barışmayacaksa neden bohça alma verme olmadı bu beni umutlandırdığı için ne zaman nasıl olur bu işler diye sormak istedim
Nişanlınızın bu kadar kıskanacak nesi var acaba çok merak ettimArkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?