Nişanımla olanlar

anlaşamıyosanız ayrılın toksik toksik milleti gerip durmayın be. çok sinir oluyorum böyle işlere. azcık olgunlaşın. olgun değilseniz evlilik neyinize.

Siz hala umut besliyorsunuz. Bohçaları almadılar, kuzenleri bilmiyor diye barışacağınızı düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmaz maalesef. Böyle şeyleri herkese duyurmazlar hemen, bohça da adamın umrunda değildir.
Kıskançlık olayını daha net anlatsanız kim haklı kim haksız daha net anlaşılır, adam geri döner mi dönmez mi daha net yorum yapabiliriz aslında.
Ama ben bize verdiğiniz bilgiler ışığında yorumlayayım;
  • Adamın gözü dışarda ki kıskanıyorsunuz, eğer manyak değilseniz tabi. Bu adamdan olmaz.
  • Adam düşüncesiz demişsiniz, sizi yeterince sevseydi daha çok düşünürdü emin olun.
  • Çat diye bitirmiş, acımamış. Adam köprüden önce son çıkış demiş, nişan atmış.
Sizi gerçekten sevseydi bu olay yaşanmazdı emin olun. Burdan geri dönüşü olmaz. Sizi sevmeyen biri ile bir ömür geçirmekten iyi şu yaşadığınız. Geri dönse bile gururunuza nasıl yedirirsiniz o size kalmış.

Söyle düşünün basit kıskançlıklar dediğiniz eşiniz olacak kişiyi sürekli zan altında bırakıyor üstelik sapık gibi herkese sulanan Bi adam konumuna sokuyor. Açık konuşayım ben Bi erkek olsam buna içerledim ustelik böyle Bi adamla da evlilik düşünülemez.
Aynı şeyi kadın içinde düşünüyorum yani sirkeli ona baktın buna baktın diyen adam kadını resmen başka bir şey yerine koyuyor. 29 yaş insanın olgunluk dönemi artık bırakın lise de kaldı onlar.

SIzde aklınızı başınıza alın madem seviyorsunuz evlilik iki kişinin dünyası aileleri arkadaşları karıştırmadan kendi içinizde çözün.

bir kaç gün sonra görüşme talep edin yüz yüze sakın sakın iki medeni olgun insan gibi konuşmayı deneyin.

Burda yazilarinizdan bile gerginliğini belli oluyor olmaz öyle sakın olmayı öğren en kötü Bi papatya çayı iç. Barışırsınız üzülme sen yeter ki böyle saçma sebeplerle huzurunu kaçırma belli ki kaos sevmiyor adam.

Olay daha çok yeni 3 gün olmuş. Herkes bir otursun köşesinde düşünsun bakalım sorun nedir diye. Annenizin direkt bir gün sonra gelin bohça alın demesine falan gerek yok şu anda.
Her ikinizin de fevri hareket ettiğini düşünüyorum. Zamana bırakın, eğer olmazsa da hayırlısı olsun.

Maalesef kalmadı son zamanlarda özellikle nişanlandıktan sonra kimse özellikle ailelerimiz bilmesin dedikçe herkese yansır oldu kavgalarımız
Bu kadar çok kavga ediyorsaniz evlenince daha kotu olursunuz benden demesi

Bohcayi yüzüğü yollayacaksin aileden birisiyle bu kadar basit yani. Adam sana ailesinin önünde bağırıyor engelliyor sen seviyorum diyorsun

Yani üzücü tabı ama olmuyorsa da zorlamaya gerek yok. Çok yüz göz olmuşsunuz gibi.

oy. hal böyleyken bir de bohçalar filan yapılıyor (ben adetlere karşı değilim, hatta severim de böyle incelikli düşünülmüş zarif şeyler olsun, el emeği olsun vs.)
ama 200 bin borç var ve maaş azsa yemişim bohçadaki donunu yani...nedeeeen diyesim geliyor.

adam bu fakir halimle tekrar evlenmeye kalksam bi o kadar daha masraf yapacam filan da dememiş ha!

İlişkiye emek verdim falan bla bla bla geliyor bu bana ya.. bir ilişki yürütülmüyorsa bazen salmayı bilmeniz gerekiyor. Adamın zaten eksileri var artıları yok nasıl geçindireceksiniz çalışmıyorsunuz? Sizinde eksileriniz var küçük değilsin 29 yaşındasın aklı başında mantıklı kararları sakince düşünüp karar vermeniz gerekir. Şuan duygularınla hareket etmek sadece sizi yıpratır.

Daha şimdiden ailelerin şahit olduğu saçma sapan kıskançlık, bağırıp çağırma vs laçkalaşmış ilişkiden hayır gelmez. Yol yakınken bitsin. Senin gönlün hala var belli ki birileri araya girsin tatlıya bağlansın istiyorsun ama iyi düşün.

Bu acele neden. Ve bu kıskançlık neden? Kadın olsun erkek olsun çok kötü bir huy. Ve ben hayat boyu çekemem kusura bakmayın.

Ya cok önemi yok da neden insan yaşını yalan söyler ki...

Senin dersin bohça değil gelsin barışsın istiyorsun ne dersen de. Bohçayıda onlar almıyorsa sen bir zahmet gönderi ver. Tenezzül etmemen lazım.

3 yıllık ilişkimizi nişanla taçlandırdık ne demek ?
Bana da sürekli kıskançlık tartışmaları yaşanıyorsa orada g.tü başı ayrı oynayan güven vermeyen bir erkek var gibi geliyor. Eğer durum böyleyse, içine sinmeyen bir şeyler varsa ama üç yıl emek yemek muhabbettine oldurmaya çalışıyorsan şu an o kadar güzel bir dönemeçtesin ki anlatamam. Evet sana çok zor geliyordur ve bu söylenenler de acımasızca geliyordur çünkü yarım kalmış hissediyorsun. Ama öyle kafaya göre ayrılacak atarlı atarlı engelleyecek adamla ne yuva kurulur ne çocuk büyütülür. Evlendiğin senaryoda şu yaşadıklarının mislini yaşayacaksın yüzde bin beş yüz. Eğer kıskançlık tartışmaları hiç yoktan çıkıyorsa da aynısı adam için geçerli üzgünüm

Ya tamam da konu sahibi 4 yıldır tanımışsın ailelere kadar yansıyacak neyin kıskançlık kavgasını yapıyorsunuz bu nedir
Burdan bakınca ne kadar itici ya
Ben hak verdim eski nisanliya
Aile önünde bağırması hoş olmamış diyoruz da adamı o raddeye kim getirmiş ve buna gerçekten gerek var mı
Güzel oldu mu şimdi

Bu konuyu daha önce açmadınız mı?

Barışma çabası yok zaten ama barışmayacaksa neden bohça alma verme olmadı bu beni umutlandırdığı için ne zaman nasıl olur bu işler diye sormak istedim
Açıkçası "lanet olsun bohçasına, istemez" demiş olabilirler. Aileye bu kadar yansıyan tartışmalar ve kavgalar büyüklerinizi de rahatsız eder ve yol yakınken dön denmiş bile olabilir.
Beklemekten başka yapacak bir şey yok.

Nişanlınızın bu kadar kıskanacak nesi var acaba çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…