nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
Sizin için üşenmeden uzun uzun bi yorum yazdım. Okumadığınızı anlıyorum bu sorudan. KIZDAN SİZENE ? sizi aldatan NİŞANLINIZ yahu ,kıza hesap sorma hakkınız yok. Kötü bi şey yapmış o kız evet ve hakettiği gibi mutsuz şuan bile bile yaptığı için. Ama o kadar yani sizin muhatabınız nişanlınız anlamıyosunuz hala . Rica ediyorum kızla konusup kendiinizi daha fazla küçük düşürmeyin....

Bence mükemmel bir çiftler kesinlikle birbirleriyle evlenip başka masumların canını yakmamalılar.
Şahsen ben ayrılmalarından yana değilim (dedigim gibi konu gerçekse )

Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
kızla konuş saçını başını yol dinlemesse ne olucak sanıyosun ki....evleneceğin dangalak başka birini bulur ..sonra sen gidersin yine konuşursun oda bırakır eşini sonra o başka birini bulur .......BİKERE YAPAN HEP YAPAR HELEDE AFFEDİLDİYSE !

Ayrılma tabi ki affet ! bir daha nerede bulacaksın böyle sevgiliyi koskoca 6 yıl birlikte zaman geçirmişsiniz 1 yılı da boynuz yemişsiniz , böyle bir ömür daha devam edebilirsiniz. Bütün suç o kızda sevgilinizin namusunu kirletmiş sizinde yapmanız gereken başınızın üstünde taşımak.

Pekı ayrıldım diyelim. O kız mutlu olucak bız ayrılınca. Zaten amacı bizi ayırmakmıs muradina ermıs olcak.

Pekı ayrıldım diyelim. O kız mutlu olucak bız ayrılınca. Zaten amacı bizi ayırmakmıs muradina ermıs olcak.
niye uğraşıyosun ki.
ayrılmayacağın belli.
buradakileri ikna etsen ne etmesen ne.
o yuvayı yürütecek olan sizsiniz.
güvenin tam ise mesele yok.
kız mutlu olmasın da nolursa olsun mantığıyla böyle büyük kararlar verilir mi?
ha verilir elbet.
ama sonuçlarına da razı olursun

Diken üstü bir durum.
Adam yalan söylüyor olabilir. Aldatanlar bir anlık hata idi boşlukta idim kadın bana musallat oldu yalanın söylüyorlar.
Ben nişanlının yalan söylediğini düşünüyorum.
Doğru söylese bile bir sıkıntı yaşadığınız bu basiretsizlikle tekrar aldatır.
Sürekli aynı şeyleri yaşamak istemiyor isen dikkat et.

İsmini hatırlamıyorum bir kız konu açmıştı adam polis bekarım demiş sonradan öğrenmiş kız evli olduğunu.
Ayrılmış . Karısına söylesem diye düşünürken burda ki arkadaşlar söyleme seni suçlar sen kötü olursun.
Adam hata yaptım evli olduğumu biliyordu musallat oldu der demişlerdi.

Kızın bana soylemesındekı amac ne olabilir pekı. Bana yardım etmek isteyebılecegını dusunmuyorum.

Yardım etmek istiyor olabilir.
Seni aldatan aptal yerine koyan bir adam ile ömür geçirmeni istemiştir.
Bu adam belki başkaları ile de aldatmıştır seni.

Sen neden hep kızda suç arıyorsun ?

Nişalının aldatması suç değil mi ?
Bahane üretiyor.

Sen yanlı düşünüyorsun.
Sevgin gözünü kör etmiş.

Dikkat et 2 - 3 Yıl Sonra hamileyim eşim beni aldattı diye bir konu açarsın burda.

sevgilin 1 senedir baska kizlar altattigina gore bu bayagi bayagi ikinizi birden idare etmis sonunda da fire vermis...
adamin gelip gecici de degil bayagi aşk yasamislar...
1 yil kisa sure mi ...
derhal ayril tabi ki .....

Kızın amacı kötü de olsa iyi de olsa senin icin doğru olan şeyi yaptı.
Seni kurtarmak istedi daha ne sevgilinin ne mal olduğunu gordun.
İsrarla kızı suçlama.
O hatayi yaptiysa kendine yaptı
Ama sen o adamla devam ederek ne yapmayı planlıyorsun?
Sırf kız mutlu olmasin diye seni kandiran adamla mi evleneceksin?
Değer mi?

Yahu bi her gün beraberdik nasıl idare etti anlamıyorum diyorsun, bi de o zaman 2 aylık ayrılık vardı boşluktaymış diyorsun.. Hayırdır bacım?

İşte sorumun temelini sormuş oldun. Aynen öyle, ama arkadaşa boşuna konuşuyoruz. Çoğu yorumu bile okumuyor zaten. Boşuna yani. Aiiiiyyy kısss suçlu tağam mı nişanlım hata etmiş olabilir ama kıs suçluuuu lütfeğğğn..

Iyıde kız herseyi bilerek kabul etmiş yani. Benden haberı var evlenecegımızdende haberı var. Kızın amacı ne bana boyle bı gunun ertesinde bu sekilde geliyor
kızdan farkın yok ki. o kızdan haberin olsa da aldatılsan da devam ediyorsun.
ikinizin de amacı aynı. koca kıtlığı var ya, evlenmek için ölüyorsunuz.

tamam nişanlım suçlu elbette.ama kızın hiçmi suçu yok.bile bile 1 yıl ilişki sürdürülürmü
kızın senden haberi var ama nişanlın senden haberdar değil. o yüzden nişanlın da bir sene devam etmiş.

Kızın bana soylemesındekı amac ne olabilir pekı. Bana yardım etmek isteyebılecegını dusunmuyorum.

Ne farkeder. Kız dünyanın en kötü kızı olsa ne farkeder? Sizi üzmek için, en güzel gününüzü bozmak için söylemiş olsa ne farkeder? Adam sizi aldattı mı aldattı.
Bakın evilik çocuk oyuncağı değil. Siz bu adama sırtınızı dayayabilecek misiniz? Güvenebilecek misiniz? Telefonunu facebookunu falan takip etmeden huzur içinde durabilecek misiniz?

ya bence bu kone fake çünkü bukadar da olamaz diye düşünüyorum. olmasın lütfen. eğer fake değilse size vasi ,yasal temsilci,kayyum herşeyin atanması lazım bu şekilde bu zihnşyetle yaşamınızı tamamlamanız çok zor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…