- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
- 53
Sizin için üşenmeden uzun uzun bi yorum yazdım. Okumadığınızı anlıyorum bu sorudan. KIZDAN SİZENE ? sizi aldatan NİŞANLINIZ yahu ,kıza hesap sorma hakkınız yok. Kötü bi şey yapmış o kız evet ve hakettiği gibi mutsuz şuan bile bile yaptığı için. Ama o kadar yani sizin muhatabınız nişanlınız anlamıyosunuz hala . Rica ediyorum kızla konusup kendiinizi daha fazla küçük düşürmeyin....Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
kızla konuş saçını başını yol dinlemesse ne olucak sanıyosun ki....evleneceğin dangalak başka birini bulur ..sonra sen gidersin yine konuşursun oda bırakır eşini sonra o başka birini bulur .......BİKERE YAPAN HEP YAPAR HELEDE AFFEDİLDİYSE !Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
Pekı ayrıldım diyelim. O kız mutlu olucak bız ayrılınca. Zaten amacı bizi ayırmakmıs muradina ermıs olcak.
niye uğraşıyosun ki.Pekı ayrıldım diyelim. O kız mutlu olucak bız ayrılınca. Zaten amacı bizi ayırmakmıs muradina ermıs olcak.
Ayrılma diyoruz sana yahu ne ayrılmasıPekı ayrıldım diyelim. O kız mutlu olucak bız ayrılınca. Zaten amacı bizi ayırmakmıs muradina ermıs olcak.
ömrünü çöpe atmaktan iyidir ama cnm...bırakayımmı onu 6 yılımı çöpemi atayım.annem kanser hastası ona ne derim
Yahu bi her gün beraberdik nasıl idare etti anlamıyorum diyorsun, bi de o zaman 2 aylık ayrılık vardı boşluktaymış diyorsun.. Hayırdır bacım?
kızdan farkın yok ki. o kızdan haberin olsa da aldatılsan da devam ediyorsun.Iyıde kız herseyi bilerek kabul etmiş yani. Benden haberı var evlenecegımızdende haberı var. Kızın amacı ne bana boyle bı gunun ertesinde bu sekilde geliyor
kızın senden haberi var ama nişanlın senden haberdar değil. o yüzden nişanlın da bir sene devam etmiş.tamam nişanlım suçlu elbette.ama kızın hiçmi suçu yok.bile bile 1 yıl ilişki sürdürülürmü
Kızın bana soylemesındekı amac ne olabilir pekı. Bana yardım etmek isteyebılecegını dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?