Pekı ayrıldım diyelim. O kız mutlu olucak bız ayrılınca. Zaten amacı bizi ayırmakmıs muradina ermıs olcak.
İşte sorumun temelini sormuş oldun. Aynen öyle, ama arkadaşa boşuna konuşuyoruz. Çoğu yorumu bile okumuyor zaten. Boşuna yani. Aiiiiyyy kısss suçlu tağam mı nişanlım hata etmiş olabilir ama kıs suçluuuu lütfeğğğn..
Ne bileyim iste kızın pskolıjısıne girmeye calistim kendimı onun yerine koydum. Ama hala neden o herifi terketmedıgını cozemedımfake olduğun belliydi zaten demene gerek yoktu :))
Kızlar hepınızden teker teker ozur diliyorum hakkınızı helal edin. Itıraf edeyim evet ben fakeyim ama konu fake degil. Ben dıgerıyım evet maalesef kı dıgerıyım. Biliyorum cok kızcaksanız zamanınızdan caldım. Tekrar ozur diliyorum ama lutfen anlayın. Kız sadece benı suçladı. Obur insan musfettesı sanki sutten cıkma ak kasık. Hakkımda ne dedı kıza ne soyledı de boyle ınandırdı onu kendini affettırdı bilmiyorum. Engelledı beni telefonlarından adı herıf. Bende muhattap olmadım bır daha kendisiyle.
Olsun canınız sagolsun. Konu yalan değil ki hem konu dosdoğruBen helal etmiyorum simdi nolacak
anlattıgina göre diğer kız yani aslında sen de bile bile devam etmişsin bir seneNe bileyim iste kızın pskolıjısıne girmeye calistim kendimı onun yerine koydum. Ama hala neden o herifi terketmedıgını cozemedım
Biliyordum boyle tepkiler alacagimı da olsun napalım ıcımde tutamadımBu nasıl bir manyaklik kızın yerine kendini koymak :))))
belkide sen o paylaşilamayan ergen olmayasin haha
anlattıgina göre diğer kız yani aslında sen de bile bile devam etmişsin bir sene
sen niye terketmediysen o da o yüzden etmemiştir
kapiş ![/QUOT
Ettim ama sonunda kapış
emel ayrılıp da meydanı sana bırakır mı sandın? :)))
Bu şekilde işine yarayacak bir cevap alamazsın ki, keşke açık açık doğruyu söyleseydin.Kızlar hepınızden teker teker ozur diliyorum hakkınızı helal edin. Itıraf edeyim evet ben fakeyim ama konu fake degil. Ben dıgerıyım evet maalesef kı dıgerıyım. Biliyorum cok kızcaksanız zamanınızdan caldım. Tekrar ozur diliyorum ama lutfen anlayın. Kız sadece benı suçladı. Obur insan musfettesı sanki sutten cıkma ak kasık. Hakkımda ne dedı kıza ne soyledı de boyle ınandırdı onu kendini affettırdı bilmiyorum. Engelledı beni telefonlarından adı herıf. Bende muhattap olmadım bır daha kendisiyle.
Tesekkur ederim. Boyle bı yanıt duymak ıyı geldi sagolBu şekilde işine yarayacak bir cevap alamazsın ki, keşke açık açık doğruyu söyleseydin.
Burada üçünüz de suçlusunuz, aldatanla aldatılıp affeden zaten tencere kapak. Boşver gitsin.
Ciddi ciddi intikam almak istediğini sanmıyorum, öyle bir hakkın yok bu durumda. Çocuğa karşı sinirliysen de yapabileceğin bir şey yok. Şu an kız affetmiş mutlu görünseler de kız ona hiçbir zaman tamamen güvenemeyecek ve bir gün ilişkileri elbet bozulacak.
Sen de artık önüne bak, bir dahaki ilişkinde böyle bir duruma düşme lütfen.
Terk edılmedım terk ettim. Anlatabildim mı. Istesem evlenıncede gorusmeye hazırdıİşte 2.kadın olmayı kabul edene şak diye engellenmek hediye.
Onu tercih eder çünkü o aldatılmasına göz yumar, yemeğini yapar, çocuk olursa bakar.
Seninle eğlenmiş. İlişkisi olan biriyle olduysan terkedilince dövünmeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?