- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
Sen kaç yaşında sın bu konu ne böyle fake galiba çünkü sadece kk üyelerini sinir etmek için inadına inadına ifadeler görüyorum.Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
Ya ona affettim senı demedim kı. Yanı askım cicim canım ıyıkı benı aldattında demedim. Ben kendı ıcımde hesaplasıyorum. 23 yasindayimSen kaç yaşında sın bu konu ne böyle fake galiba çünkü sadece kk üyelerini sinir etmek için inadına inadına ifadeler görüyorum.
Ha gerçekse eğer affettigin adamdan niye intikam alacaksın ki affettin bitti gitti unut yani
Iyıde kız herseyi bilerek kabul etmiş yani. Benden haberı var evlenecegımızdende haberı var. Kızın amacı ne bana boyle bı gunun ertesinde bu sekilde geliyorKızla konuşun tabi o..pu olan kız zaten. Güll gibi pür i pak nişanlınızı baştan çıkartmış hem de bir koca sene !
Ne diyelim bir seneye kalmaz kapılardan zor geçersiniz bu kafayla
H.icleri biz takiliriz ,h.sonlari siz takilirsiniz diye bir oneri sunanilirsin nisanlinin sevgilisine mesela ya da siz neler yapmaktan hoslanirdiniz bos vakitlerinizde fikir olur bana diyebilirsiniz.
Bi zorunluluğun yoksa yani ilişki falan yasanasiysaniz bi ayrıl bence burnu sürtsün. Kendini affettirmeye çalışır güller falan gönderirse ve sen de akdatmadigina emin olursan affedersin. Yoksa hiçbirşey olmamış gibi devam edersen onursuzluk olurYa ona affettim senı demedim kı. Yanı askım cicim canım ıyıkı benı aldattında demedim. Ben kendı ıcımde hesaplasıyorum. 23 yasindayim
Merhaba kızlar. Dün aksam konuştuk. Benle ayrıyken olan bır olayımıs. Nısanlımın boşluğuna denk gelmis. Sonra da kız buna musallat olmuş bırakmamış . Kız kıskançlıktan yalan soyluyormus. Nısanlım lutfen benı o kızdan kurtar yakamdan dusmuyor dıyo. Ayrılmadım yanı.ama nısanlıma tavırlıyım. Onun burnundan getırıcem
Iyıde kız herseyi bilerek kabul etmiş yani. Benden haberı var evlenecegımızdende haberı var. Kızın amacı ne bana boyle bı gunun ertesinde bu sekilde geliyor
tamam nişanlım suçlu elbette.ama kızın hiçmi suçu yok.bile bile 1 yıl ilişki sürdürülürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?