nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce

Tam bir "benim Kemal'im yapmaz,yaptiysa da kiz kiskirtmistir. Kiskirtmadiysa bile Kemal'imin ayagi taśa takilip yanlislikla kizin kucagina dusuvermistir. Kemal'im cok yigit adam aslinda!."vakasi..

Sanada uzuldum diger kizada. Bir sadakattan yoksun adamin pesine dusmussunuz birbirinizi yiyorsunuz. Ayrilik zor surec affetmek daha kolay. Aman agzimizin tadi kacmasin Ali Riza bey, unutuverelim..

Anladığım kadarıyla üçünüz de olup bitenden memnunsunuz neden üçünüz devam etmiyorsunuz ilişkiye
Buda bi fikir :)

Kızla konusmaya karar verdim ne demeliyim sizce
Sen kaç yaşında sın bu konu ne böyle fake galiba çünkü sadece kk üyelerini sinir etmek için inadına inadına ifadeler görüyorum.
Ha gerçekse eğer affettigin adamdan niye intikam alacaksın ki affettin bitti gitti unut yani

Ya ona affettim senı demedim kı. Yanı askım cicim canım ıyıkı benı aldattında demedim. Ben kendı ıcımde hesaplasıyorum. 23 yasindayim

Kızla konuşun tabi o..pu olan kız zaten. Güll gibi pür i pak nişanlınızı baştan çıkartmış hem de bir koca sene !

Ne diyelim bir seneye kalmaz kapılardan zor geçersiniz bu kafayla
Iyıde kız herseyi bilerek kabul etmiş yani. Benden haberı var evlenecegımızdende haberı var. Kızın amacı ne bana boyle bı gunun ertesinde bu sekilde geliyor

Ya ona affettim senı demedim kı. Yanı askım cicim canım ıyıkı benı aldattında demedim. Ben kendı ıcımde hesaplasıyorum. 23 yasindayim
Bi zorunluluğun yoksa yani ilişki falan yasanasiysaniz bi ayrıl bence burnu sürtsün. Kendini affettirmeye çalışır güller falan gönderirse ve sen de akdatmadigina emin olursan affedersin. Yoksa hiçbirşey olmamış gibi devam edersen onursuzluk olur

Ay kıyamam kurtardınız mı?

Siz evlenirsiniz, çok da mutlu olursunuz merak etmeyin.
Gerçekten mutlu olursunuz.
Yeter ki nişanlınıza inanın böyle ömür boyu.

Iyıde kız herseyi bilerek kabul etmiş yani. Benden haberı var evlenecegımızdende haberı var. Kızın amacı ne bana boyle bı gunun ertesinde bu sekilde geliyor

Sen yarın bigün evlendiğinde kocanı sağdan soldan toplayıp devamlı "kocanı ayartan" kadınlara hesap mı sormayı düşünüyosun?böyle bi hayat mı istiyosun gerçekten?Seni daha şimdiden aldatan evlenince edebiyle oturur mu sanıyosun yoksa kendini kandırmak hoşuna mı gidiyo?

Saf mısın sen 1 sene kim kime yapışır karşılık görmezse?kim bilir nişanlın ona ne diller döktü, nası gönlünü aldı, nelerle oyaladı?bi gece değil bi hafta değil, koca bi sene kimse kimseyi kandırmaz her şey iki kişinin de gönül rızasıyla olur bunu anlamamak için ne olmak gerek sen karar ver

tamam nişanlım suçlu elbette.ama kızın hiçmi suçu yok.bile bile 1 yıl ilişki sürdürülürmü

Yahu bi her gün beraberdik nasıl idare etti anlamıyorum diyorsun, bi de o zaman 2 aylık ayrılık vardı boşluktaymış diyorsun.. Hayırdır bacım?

Ee kiz beni bilerek sevgili oldu diyosun ama hani ayrıldığın dönem sevgili olmuşlardı boşluktan.
Sonra çocuk gidip ona ben emele dönüyorum mu demiş.
Bu durumda senin nisanlin daha midesiz.
İşin neresinden tutarsan tut diğer kız daha az suçlu hem sana gerçekleri göstermiş daha napsin

Yahu kızlar niye laf anlatmaya çalısıyorsunuz ki ?
Durum belli değil mi sizce de ?
Bırakın yahu..
Fake olmasa bile (ki bence dibine kadar fake ) tencere kapak misali olmuş
En azından Emel ne derse zaten inanacak zekaya sahip bari sorgulamayı kendine şiar edinebilmiş bir kızcagızın evlenip başını yakmaz hiç değilse
Olaya bir de bu yönden bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…