nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Ikısındende ıntıkam almak istiyorum. Nasıl bır ıntıkam alabilirim.

merhaba emel ben konunun fake olduğuna inanmıyorum ama keşke öyle olsaymış dedim kendi kendime.Anladığım kadarıyla kararını vermişsin ama yine de yorum yapmak istedim ben de bi ay önce nişanlım olmasa da 8 senedir her anım beraber geçen sevgilim tarafından aldatıldım belki konumu okumuşsundur onun için de anlayabiliyorum psikolojini bi yere kadar,üzgün olman ,dünyanın tersine dönmesi,giden yılların,verdiğin emek ,kandırılmak ,gelecekteki hayallerin. Anlayamadığım kısım tam olarak şurada başlıyor,sen nişanlından sorumlusun kız seni ilgilendirmez ,seni aldatan kişi NİŞANLIN. Hayatta kimse kimseye zorla bi şey yaptıramaz,ilişki zorla olmamış uzun bi süre devam etmiş hatta üzgünüm ama onu sevdiğini söylemiş. Bunun ötesi yok. Sana yüzleşmek zor geliyor bi yerinden tutmaya çalışıyorsun,söylenen şeyleri kafanda elemeden geçirip istediklerine inanıyorsun diyorum ya benim de çok taze çok iyi biliyoruum nasıl bi duygudur.. Ama sen de biliyorsun gerçeği.Ve ben sana bundan sonraki süreci söyliyim , her allahın günü başa döneceksin,sabah uyandığında başlıcak kafanda dönmeye kızın dedikleri (ki muhtemelen doğru söylüyor ) akşama kadar binbir türlü acı çekiceksin ,nişanlın iki laf söylicek iyiyim sanıcaksın ,ertesi gün sil baştan yine aynı.Ve bence de miden nasıl kabul edicek? nasıl eşim diyebiliceksin ilerde? nasıl inanıcaksın tekrar? Onun da canını yakmış nişanlın , hiç bi kadın canı gerçekten yanmadan kalkıp seninle muhatap olmazdı.Biliyorsun ki doğru olan ayrılmak,bunu yapmak demek bi adım atmak demek. Bundan sonraki yıllarını gururlu bi şekilde kurtarmak demek.Sen ver kararını hayatın boyunca aldatılıp kandırılmak ve ne de olsa emel beni bırakamaz bıraksa nişanlıyken bırakırdı diyen bi adamla olmayı mı tercih ediceksin cesur olup yüzüğü atıp zor da olsa bundan sonraki hayatını nefes alarak,verdiğin kararın gururunu yaşayarak,güçlenerek, gerçekten yaşayarak geçirmeyi mi tercih ediceksin.

Hahahahh
Kesin kiz musallat olmustue hala seni salak yerine koyuyor sende inaniyorsun baei buraya yazma insani sinir etme
git evlen ömür boyu aldatsin seni sen hak ediyosun

Ayril tabiikide

Yahu şu sitede bir kere de aldatan adam suçlu çıksın konunun sonunda.
Hep ikinci kadın suçlu.
Sen zaten kendini inandirmaya yer ariyodun diğer kız sana mesajda yazdıklarında haklı.
Ya hadi insanın boşluğuna gelmiş olsun bir sene mi boşluk olur be bu kadar mi safsin.
Bir sene sonra buraya açacağın konuyu görüyorum senin.
Adam da haklı diğer kız zeki anlıyo oysa sen adam ne dese kaniyosun ne dese inaniyosun bi günde ikna etti seni.
Ben olsam bende senle evlenirim.

Duymak istediklerini yazmayacağım.6yılı çöpe mi atayım yani yazmışsın.e adam bir yıldır aldatıyor seni.bile bile evlenecek misin?bu durumu kabullendigini gösterecek ona seni hep aldatacak,hatta ev bile tutacak sevgilisine..

delimisin eğer sen fake değil gerçeksen sakın barışma adam apaçık sana yalan söylüyor kendini aklıyor ayrıl gitsin arkadaşım araya aldatma yalan girdimi bu işler yürümez ben bile 6 yıllık sevdiğim adamla evlendim için çok pişmanım o beni aldattımı aldatmadı bilemem ama ailesini iyi tanıyamamışım birde butarafından bak sakın bulaşma at nişanıda kurtul seviyorsun belli çok acı çekeceksin yediremeyeceksin kendine ama sonradan iyikide ayrılmışım diyeceksin inan ben evliyken daha çok acı çekiyorum aynı evde küs kalmak sen düşün bide evlisin eşin senle konuşmuyor

Sende buna inandın mı

yüzüğü atsaydın, o tavır olurdu.
ayrılmamak ancak ödül olur nişanlına.
olur da evlenip hamile kalınca o boşlukta da aldatır, sen de çocuğum için der yine affedersin.

bu dönemde hergün buluşuyorduk nerdeyse.sürekli benimleyken o kızıda nasıl iadare etti aklım ermiyor hala

kız o meydanda nişanlınla at koşturmuş bir sene.
sen hala meydanı ona bırakmayacağım diye kendini kandır :)

Bir kere bunu yapan hep yapabilir.Sen tavrını koymazsan seni gozunde kucultur ve devam eder sende iş isten geçtiken sonra yollari ayırmakta daha da zorlanirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…