nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

Ben bu konunun yalan olduğunu düşünüyorum ,çünkü hiç bir kadın bu durumda ne yapsam demez ?bana mantıklı gelmiyor bende başta yorum yazdım ,ama hala kafam karışık ,diyor

sen sımdı yarın konu açarsın kız platonık aşıkmış aramıza girdi iftira attı benım beyim yapmaz oyle seyler...subhaneke dinimiz amin

kızında haberi varmış varlığımdan.bilioymuş beni.ama bırakmamış.hatta bende kızı tanıyorum.nişanlımın iş ortamından arkadaşı

nişanlıma sordum kız beni bırakmadı diyor.

Ya böyle bi bahane olabilir mi ya ??
Kız beni bırakmadı nedir !! Ne demiş kız ya benimsin ya kara toprağın mı demiş ? Eğer beni bırakırsan bakire olmadığını ailene söylerim mi demiş ? Elimde çıplak fotoğrafların mı var demiş ? Bi erkek bi kızla nasıl zorla sevgili kalabilir biri beni aydınlatsın...

kızında haberi varmış varlığımdan.bilioymuş beni.ama bırakmamış.hatta bende kızı tanıyorum.nişanlımın iş ortamından arkadaşı
Hala miden nasıl kaldırıyor yahu tek kelime etme def et kendi hayatına bak

isterse 20 sene olsun aldatan kişi affedilmez. Hemde 1 sene. Adamda ki rahatlığa bak. Kız beni bırakmadı diyor. Ne münasebet yaa Sinir oluyorum böyle cevap verdiklerin de. Ayrılmalısın. Bir üzülür, iki üzülürsün sonra geçer. Yoksa bir ömür acaba mı diye için içini yiyecek. Ve ayrıldıktan sonra da sakın dönme. Okunan kitap bir daha okunmaz bunu unutma arkadaşım

Ben bu konunun yalan olduğunu düşünüyorum ,çünkü hiç bir kadın bu durumda ne yapsam demez ?bana mantıklı gelmiyor bende başta yorum yazdım ,ama hala kafam karışık ,diyor
illa bu konu yalan diyen biri çıkıyor her yeni konu açıldığında.benim konumdada siz oldunuz teşekkür ederim.

Bittim

Hakikaten bir kızdan neden çekinmiş acaba bu kadar :)

kız her seferinde tehdit etmiş bunu söylerim kıza beni bırakırsan diye.oda o yüzden devam ettirmek zorunda kalmış.beni kaybetmemek için

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…