Nişanını sosyal medyadan öğrendiğim, düğününe ise son dakika çağıran yakın arkadaş

marsmaya

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
9
7
6
29
Merhabalar. Fikrinize çok ihtiyacım var.
Üniversitede tanışıp samimiyet kurduğum, aynı şehirde yaşadığım, çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım var. Her gün konuşmamıza rağmen nişanına beni davet etmedi. Üstelik nişan yaptığını instagram paylaşımından öğrendim. Çok üzüldüm, çok ağladım ama kendisine hiçbir şey demedim, sadece tebrik ettim. Bu süreçte ister istemez aramıza soğukluk girdi. Ardından bugün yine öğrendim ki düğününe beni davet etmemiş. Çok yakın bir zamanda düğünü olduğunu başka arkadaşlarımdan öğrendim. Ortak arkadaşlarımızı günler öncesinden davet etmiş.
Tüm bu olaylardan sonra bugün bu arkadaşımı her yerden sildim. Bana az önce mesaj atmış. Benim şehirde olup olmadığımı bilemediği için davetiye veremediğini, eğer şehirdeysem davetiye vereceğini söylemiş.
Sizce ne yapayım? Bu şekilde davranarak beni çok zor durumda bıraktı, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum

Sandığınız kadar yakın değilmişsiniz yani davet edilmedim diye kimseyi engellemez ve tebrik de etmezdim insanlara gereğinden fazla anlam yükleyip fazla önemsiyorsunuz çok yıpranırsınız

Şehirde olup olmamanız neyi değiştirecek ki? Nişana haber vermemiş zaten, düğünede siz onu her yerden silince utanma belasına böyle yazmış size. Çok isteseydi davetiyeyi kendi veremediyse davetiyenin resmini çekip size atar öyle davet ederdi. Üzgünüm ama sizinle görüşmek istemiyor belliki. Hiç cevap vermeyin, arayıp sormayın artık

Davetiye vermeye ne gerek var ki?Her çağırdığı davetlisine davetiye mi vermiş?Bunu sizinle telefonda da paylaşabilirdi sonuçta insan sevincini ve üzüntüsünü arkadaşıyla paylaşmaz mı?Yani demek ki o kadar da yakın değilmişsiniz.Sizin yerinizde olsam ne düğününe giderim ne de bir daha görüşürüm.O size apaçık değer vermiyor çünkü.

Sandığınız kadar yakın değilmişsiniz yani davet edilmedim diye kimseyi engellemez ve tebrik de etmezdim insanlara gereğinden fazla anlam yükleyip fazla önemsiyorsunuz çok yıpranırsınız
Ne yazık ki tespitiniz çok doğru insanlara hak ettiklerinden fazla değer veriyorum. Bu konuda terapi alıyorum, umarım düzelteceğim

Evet, zaten diğer arkadaşlara da davetiyeyi fotoğraf şeklinde göndermiş. Bu yüzden davetiyeyi veremedim bahanesine inanmadım. Cevap verip vermeme konusunda çok kararsızdım, cevap vermeyeceğim.

Daha cok size dertlerini mi dokerdi bu arkadas???
Burada okudugum kadariyla bazilari bazi arkadaslarini sadece dert anlatmak icin kullaniyor ama mutlu gunlerinde istemiyorlar. Boyle bir durumdur belki.
Hayır pek dert anlatmazdı. Ama benden yarar sağladığı başka konular vardı. Bu nedenle arkadaş kaldığına eminim artık

Yerinde olsam asla gitmem beni saymayanı ben hiç saymam. Bu kadar ağlayıp üzüldüğün boşa gider onu söyleyim :) değmez

Cevap verme o yazdığıyla kalsın.
Evliliğin güzel zamanları (ilk 2 gün) geçtiği zaman ve düğüne davet ettiği diğer arkadaşları artık bu evli hanımın bayık evlilik muhabbetinden sıkılıp bir bir masadan ayrılınca o hanım senin kıymetini anlıcak ve iletişim kurmak isticektir.
Not al bu dediklerimi o gün geldiğinde Call me

Aranızdaki ilişkiye bakış açınız aynı değil, arkadaşlığınıza yüklediğiniz anlamlar eşit değil demek ki. zaten yokmuş. Allah Mesut etsin de geç. Pazarlıkla davetiye gönderildiğini de ilk defa görüyorum

Sandigin kadar yakin degilmissiniz demek ki. Ayrica sehirde olup olmadiginiz onun sorunu degil ki davetini eder musait olan gelmek isteyen gelir. Tam sacma bi bahane bulmus. Ben olsam asla gitmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…