Sandığınız kadar yakın değilmişsiniz yani davet edilmedim diye kimseyi engellemez ve tebrik de etmezdim insanlara gereğinden fazla anlam yükleyip fazla önemsiyorsunuz çok yıpranırsınızMerhabalar. Fikrinize çok ihtiyacım var.
Üniversitede tanışıp samimiyet kurduğum, aynı şehirde yaşadığım, çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım var. Her gün konuşmamıza rağmen nişanına beni davet etmedi. Üstelik nişan yaptığını instagram paylaşımından öğrendim. Çok üzüldüm, çok ağladım ama kendisine hiçbir şey demedim, sadece tebrik ettim. Bu süreçte ister istemez aramıza soğukluk girdi. Ardından bugün yine öğrendim ki düğününe beni davet etmemiş. Çok yakın bir zamanda düğünü olduğunu başka arkadaşlarımdan öğrendim. Ortak arkadaşlarımızı günler öncesinden davet etmiş.
Tüm bu olaylardan sonra bugün bu arkadaşımı her yerden sildim. Bana az önce mesaj atmış. Benim şehirde olup olmadığımı bilemediği için davetiye veremediğini, eğer şehirdeysem davetiye vereceğini söylemiş.
Sizce ne yapayım? Bu şekilde davranarak beni çok zor durumda bıraktı, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Ne yazık ki tespitiniz çok doğruSandığınız kadar yakın değilmişsiniz yani davet edilmedim diye kimseyi engellemez ve tebrik de etmezdim insanlara gereğinden fazla anlam yükleyip fazla önemsiyorsunuz çok yıpranırsınız
Evet, zaten diğer arkadaşlara da davetiyeyi fotoğraf şeklinde göndermiş. Bu yüzden davetiyeyi veremedim bahanesine inanmadım. Cevap verip vermeme konusunda çok kararsızdım, cevap vermeyeceğim.Şehirde olup olmamanız neyi değiştirecek ki? Nişana haber vermemiş zaten, düğünede siz onu her yerden silince utanma belasına böyle yazmış size. Çok isteseydi davetiyeyi kendi veremediyse davetiyenin resmini çekip size atar öyle davet ederdi. Üzgünüm ama sizinle görüşmek istemiyor belliki. Hiç cevap vermeyin, arayıp sormayın artık
İnşallah her şey daha iyi olur senin için canım en doğrusunu yapmışsınNe yazık ki tespitiniz çok doğruinsanlara hak ettiklerinden fazla değer veriyorum. Bu konuda terapi alıyorum, umarım düzelteceğim
Hayır pek dert anlatmazdı. Ama benden yarar sağladığı başka konular vardı. Bu nedenle arkadaş kaldığına eminim artıkDaha cok size dertlerini mi dokerdi bu arkadas???
Burada okudugum kadariyla bazilari bazi arkadaslarini sadece dert anlatmak icin kullaniyor ama mutlu gunlerinde istemiyorlar. Boyle bir durumdur belki.
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinİnşallah her şey daha iyi olur senin için canım en doğrusunu yapmışsın
Yerinde olsam asla gitmem beni saymayanı ben hiç saymam. Bu kadar ağlayıp üzüldüğün boşa gider onu söyleyim :) değmezMerhabalar. Fikrinize çok ihtiyacım var.
Üniversitede tanışıp samimiyet kurduğum, aynı şehirde yaşadığım, çok yakın olduğumuzu düşündüğüm bir arkadaşım var. Her gün konuşmamıza rağmen nişanına beni davet etmedi. Üstelik nişan yaptığını instagram paylaşımından öğrendim. Çok üzüldüm, çok ağladım ama kendisine hiçbir şey demedim, sadece tebrik ettim. Bu süreçte ister istemez aramıza soğukluk girdi. Ardından bugün yine öğrendim ki düğününe beni davet etmemiş. Çok yakın bir zamanda düğünü olduğunu başka arkadaşlarımdan öğrendim. Ortak arkadaşlarımızı günler öncesinden davet etmiş.
Tüm bu olaylardan sonra bugün bu arkadaşımı her yerden sildim. Bana az önce mesaj atmış. Benim şehirde olup olmadığımı bilemediği için davetiye veremediğini, eğer şehirdeysem davetiye vereceğini söylemiş.
Sizce ne yapayım? Bu şekilde davranarak beni çok zor durumda bıraktı, ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Sandigin kadar yakin degilmissiniz demek ki. Ayrica sehirde olup olmadiginiz onun sorunu degil ki davetini eder musait olan gelmek isteyen gelir. Tam sacma bi bahane bulmus. Ben olsam asla gitmezdimMerhabalar. Fikrinize çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?