Benimki vb. sözcükler kullanmanızdan yaşınızın küçük olduğunu tahmin ediyorum. Önce okuyun mesleğinizi elinize alın. Ailelerin istemedikleri özellikle de kayınvalidenin tasvip etmediği evlilikler nasıl hüsranla sonuçlanıyor görüyoruz. Nişanlanmayı düşündüğün genç de senin kadar istese ailesine kabul ettirirdi. Annesinin isteğine boyun eğdiğine göre ileride de sizi ezdirmesi muhtemel. Ondan başkası ile olmaz diye düşünüyor olabilirsiniz, yıllar aksini size kanıtlayacaktır.
Üzgünüm ama bu işten hayır gelmez.
Kayınvalide şimdiden bunu söylüyorsa hiç oluru yok görünüyor.
Bir de öğrenci misiniz,arkadaşın ailesinden uzakta mı,neden böyle bir konuyu senin yanında telefonda konuşuyorlar anlamadım.
Bir anne,oğluna başbaşayken uygun bir dille,tasvip etmediğini söyleyebilir.
Bence,kadın seninle görüşmesini bile istemiyor.Oğlunu kontrol etmek için aramış olabilir.Yine o kızla mı berabersin,ben onu istemiyorum demek için.
bu kadar seviyorsanız arkadaş kalamazsınız ki, bitmiş aşklarda belki arkadaş kalınır, sizinki gibilerde değil
keşke baştan söyleseymiş
ama bencede bu mücadeleye girme hiç gerek yok, çünkü bu tip mücadeleler evlensende bitmiyor, ömür törpüsü oluyor
umarım müstakbel kaynanan onay verdiği bi gelinden çeker diyesim var, demiyim diyorum ama böyle çok seven gençleri ayıran kv ler hak ediyor
seven adam herşeyi hallederdi. hiç severek ayrılıyoruz falan deme bence. aynısını bende yaşadım adam gibi adam olan yıllarıdır çıktığı kızı annesi istemiyor diye bırakmaz arkadaşım. gerekirse ailesini karşısına alır.
anne baba nasıl olsa affeder silecek değiller ya. ama insan bir daha gerçek aşkı bulamayabilir. zaten adam böyle yapıyorsa gerçekten sevmişte değildir. boşver kutulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?