nişanlanacağım kişinin annesi beni istemiyor

Birçok anne oğlunu kaybetme paniğinde bu tip baskıcı tavırlara girebiliyor. Bence hemen kestirip atma. Dur bakalım belki senin için mücadele eder belki sevginiz karşısında anneside boyun eğer. Önemli olan onun bu sevgiyi annesine ispat edip ısrarcı tutumunu sürdürmesi.

Eee noldu sizin durumlar

Eee canım noldu sizin durumlar

Benim annem de erkek arkadaşımı istemiyordu bayan halimle mücadele ettim ve kabullenirsin bunun örnekleri çok fazla erkek olarak bunu hayli hayli yapar diye düşünüyorum

İstemeyen gelinim umrumda bile değil belki başkası olsa çoktan ayrılmıştım ama onlara inat eşim beni aldatmadıkça bu evlilik devam edecek çatlasınlar

Bazı şeyler kaderimiz de vardır . Birbirini seven iki insan ağlaya ağlaya ayrılmaz . Gerçek seven iki insan sebeplerine odaklanır ve çözüm yoluna gider neden istemiyor sebebi nedir . Hadi diyelim istemiyor bir sebebi yok . Nişanlı adayiniz neden bu konuda çözüm yoluna gitmiyor. Bazen bazı şeyler nasiptir . Bazı şeyleri zorlamamak lazım .

Siz bu konuyu hiç duymamış gibi davranın. Iliskinize devam edin. Ayrılıp bir de kaynananı mi odullendireceksin sevgiline bırak o hallederim demis. Ona güvenmeye çalış. Olmazsa yine olmaz. Ama en azından ikiniz de elinden geleni yapmış olur. Ilerde keşke demek çok acı. Keşke dememek için sabırlı ol

Konu 2012 yılında açılmış, alıntıladığınız kişiler en son 2014'te foruma girmiş. Gerçekten bu sorunuza cevap beklediniz mi yoksa sırf konu hortlatmak zevk verdiği için mi yaptınız acaba?
Konunun eski oldugunu gördüm de girmediklerine anlamadım.aynı durumlar bende de var o yuzden merak ettim

Şakın evlenmeye kalkma annesi istemiyor daha ne bekliyorsun sakın ezik konuma düşürme kendini...

Seni istemeyenleri sen hiç istemezsin olur biter Analar daha ne yiğitler doğuruyor Hakkınızda hayırlısı olsun kıymetini bilenle evlen

İstememe sebebi neymiş tam olarak? Seni izlemesini isteyecek kadar vicdanı varmış da sevenleri ayıramayacak kadar yokmuş.

O istemese ayrılmaz canım. Herkesin kayınvalidesi gelinini cok mu seviyor.

Sevdiği kişiden annesi için vazgeçen bir erkekle evlenmeyin. Kadın sizi tanımadan neyine göre uygun değil diye ayrım yapmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…