Eee noldu sizin durumlarAynı dert benim de başımda var.. Ayrılmayı düşündük, çok tartıştık, çok yıprattık birbirimizi. Benimkisinin sadece annesi de değil tüm ailesi karışıyor. Anneannesi, dayısı, teyzesi. Biz hala kopamadık birbirimizden. Çok zorlanacağız ama devam edelim dedik ayrılamadık. Ama içimde ayrılacağımıza dair bir his var. Ya da bu ilişkinin geleceğine dair olan inancımı yitirdim. Çok zor gerçekten. Annesine birşey de diyemiyor ama baskılardan bunalıyor biliyorum. Seninkisi gibi ne zaman yanımda olsa annesi arıyor :) Ne bu annelerden çektiğimiz? Ama hep diyorum. Bize böyle bir acı yaşatıyorlar ya Allah onlara rüyalarında bile göremeyecekleri kadar kötü bir gelin versin !!!
Sana da ne önersem bilmiyorum hani kelin ilacı olsa.. Erkek arkadaşın yapamıyorum diyorsa bırak gitsin. Anneme karşı seni savunamam diyorsa, o istemiyor ayrılalım diyorsa..
Bak sana falcımın bana söylediği sözü aktarayım "Annesinin ağzına bakan adamdan koca olmaz." Ne diyelim, hakkımızda en iyisinin olması dileğiyle.. :)
Eee canım noldu sizin durumlarYaşım küçük değil üniversite mezunuyum yurtdışında yaşıyorum kelimeleri düzgün seçememiş olabilirim ve erkek arkadaş demek istemiyorum :) Ailesi başından beri istemiyormuş ki zaten. benim için 2 yıldır ailesiyle hep mücadele etmiş ama artık son noktaya geldi. ve başından annesinin istemediğini bilmiyordum. bilseydim devam etmezdi bu noktaya kadar. o ikna edebileceğinden eminmiş ama olmadı işte. o hala ikna edebileceğini düşünüyor ama aramızda o kadar çok engeller var ki..
Himm gülün tabii çok komik çünkü.Eee noldu sizin durumlar
İstemeyen gelinim umrumda bile değil belki başkası olsa çoktan ayrılmıştım ama onlara inat eşim beni aldatmadıkça bu evlilik devam edecek çatlasınlarnişanlanıcaktım biriyle. düğün planları falan yaptık o kadar. derken bir gün benimki geldi morali falan bozuk annesi aradı yanındayken. önce açmak istemedi sonra ısrarla arayınca açtı. annesi buna konuştu konuştu ağlamaklı falan. sonra bizimki geldi bir gün sonra yine morali bozuk. ne oldu dedim ısrar ettim. annesi beni uygun görmüyormuş ailelerimiz uygun değilmiş evlenirsen hakkımı sana helal etmem ama kızcağızı da üzme yavaş yavaş ayrıl hemen söyleme falan demiş. işte ben de böle ezile ezile, niye daha önce söylemedin falan diye bir iki gün ağlama krizlerine girdim hep ağladım. şimdi daha iyiyim ama böylede ilişkiye devam etmek mantıklı gelmiyor. ayrılmaktan başka hiç çare gözükmüyor. o da istemeden ben de istemeden ağlaya ağlaya ayrılıyoruz.. offf canım çok sıkkın. konuşmaya ihtiyacım var kimse beni anlamıyor.
Eee noldu sizin durumlar
Bazı şeyler kaderimiz de vardır . Birbirini seven iki insan ağlaya ağlaya ayrılmaz . Gerçek seven iki insan sebeplerine odaklanır ve çözüm yoluna gider neden istemiyor sebebi nedir . Hadi diyelim istemiyor bir sebebi yok . Nişanlı adayiniz neden bu konuda çözüm yoluna gitmiyor. Bazen bazı şeyler nasiptir . Bazı şeyleri zorlamamak lazım .nişanlanıcaktım biriyle. düğün planları falan yaptık o kadar. derken bir gün benimki geldi morali falan bozuk annesi aradı yanındayken. önce açmak istemedi sonra ısrarla arayınca açtı. annesi buna konuştu konuştu ağlamaklı falan. sonra bizimki geldi bir gün sonra yine morali bozuk. ne oldu dedim ısrar ettim. annesi beni uygun görmüyormuş ailelerimiz uygun değilmiş evlenirsen hakkımı sana helal etmem ama kızcağızı da üzme yavaş yavaş ayrıl hemen söyleme falan demiş. işte ben de böle ezile ezile, niye daha önce söylemedin falan diye bir iki gün ağlama krizlerine girdim hep ağladım. şimdi daha iyiyim ama böylede ilişkiye devam etmek mantıklı gelmiyor. ayrılmaktan başka hiç çare gözükmüyor. o da istemeden ben de istemeden ağlaya ağlaya ayrılıyoruz.. offf canım çok sıkkın. konuşmaya ihtiyacım var kimse beni anlamıyor.
Yaşım küçük değil üniversite mezunuyum yurtdışında yaşıyorum kelimeleri düzgün seçememiş olabilirim ve erkek arkadaş demek istemiyorum :) Ailesi başından beri istemiyormuş ki zaten. benim için 2 yıldır ailesiyle hep mücadele etmiş ama artık son noktaya geldi. ve başından annesinin istemediğini bilmiyordum. bilseydim devam etmezdi bu noktaya kadar. o ikna edebileceğinden eminmiş ama olmadı işte. o hala ikna edebileceğini düşünüyor ama aramızda o kadar çok engeller var ki..
Konunun eski oldugunu gördüm de girmediklerine anlamadım.aynı durumlar bende de var o yuzden merak ettimKonu 2012 yılında açılmış, alıntıladığınız kişiler en son 2014'te foruma girmiş. Gerçekten bu sorunuza cevap beklediniz mi yoksa sırf konu hortlatmak zevk verdiği için mi yaptınız acaba?
Seni istemeyenleri sen hiç istemezsin olur biter Analar daha ne yiğitler doğuruyor Hakkınızda hayırlısı olsun kıymetini bilenle evlenYaşım küçük değil üniversite mezunuyum yurtdışında yaşıyorum kelimeleri düzgün seçememiş olabilirim ve erkek arkadaş demek istemiyorum :) Ailesi başından beri istemiyormuş ki zaten. benim için 2 yıldır ailesiyle hep mücadele etmiş ama artık son noktaya geldi. ve başından annesinin istemediğini bilmiyordum. bilseydim devam etmezdi bu noktaya kadar. o ikna edebileceğinden eminmiş ama olmadı işte. o hala ikna edebileceğini düşünüyor ama aramızda o kadar çok engeller var ki..
O istemese ayrılmaz canım. Herkesin kayınvalidesi gelinini cok mu seviyor.nişanlanıcaktım biriyle. düğün planları falan yaptık o kadar. derken bir gün benimki geldi morali falan bozuk annesi aradı yanındayken. önce açmak istemedi sonra ısrarla arayınca açtı. annesi buna konuştu konuştu ağlamaklı falan. sonra bizimki geldi bir gün sonra yine morali bozuk. ne oldu dedim ısrar ettim. annesi beni uygun görmüyormuş ailelerimiz uygun değilmiş evlenirsen hakkımı sana helal etmem ama kızcağızı da üzme yavaş yavaş ayrıl hemen söyleme falan demiş. işte ben de böle ezile ezile, niye daha önce söylemedin falan diye bir iki gün ağlama krizlerine girdim hep ağladım. şimdi daha iyiyim ama böylede ilişkiye devam etmek mantıklı gelmiyor. ayrılmaktan başka hiç çare gözükmüyor. o da istemeden ben de istemeden ağlaya ağlaya ayrılıyoruz.. offf canım çok sıkkın. konuşmaya ihtiyacım var kimse beni anlamıyor.
Konu sahibi arkadaş cevap vermezse endiselenme...konu 2012 yılından kalmaİstememe sebebi neymiş tam olarak? Seni izlemesini isteyecek kadar vicdanı varmış da sevenleri ayıramayacak kadar yokmuş.
Belki dikkatleri konudan yıla çekebilir2
0
1
2
Belki dikkatleri konudan yıla çekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?