- 15 Temmuz 2013
- 4.606
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.854
- 358
- Konu Sahibi Ahtapot Anne
-
Ceyrek altinBir yakin akrabamızın kizi nisanlaniyor evde aile arasinda bir nisan olacak ama kalabalik olacak. Nisanda bulunamayacağız. Ziyarete gittiğimizde guzel bir hediye goturmek istiyorum ama ne olabilir karar veremedim..yardımcı olursaniz cok sevinirim.
Bir yakin akrabamızın kizi nisanlaniyor evde aile arasinda bir nisan olacak ama kalabalik olacak. Nisanda bulunamayacağız. Ziyarete gittiğimizde guzel bir hediye goturmek istiyorum ama ne olabilir karar veremedim..yardımcı olursaniz cok sevinirim.
Evet zaten cok pahali oldu granitler. Acayip hayra girer :)O zaman granit tencere seti al en güzeli dua eder kullandıkca :)
Bide düdüklü tencere ikisi elim ayagım :)Evet zaten cok pahali oldu granitler. Acayip hayra girer :)
Ben dudukli kullanamiyorum cok korkyrmBide düdüklü tencere ikisi elim ayagım :)
Çok sağlıksız olduğunu hatta kansere sebep oldugunu duydum gecen doktorum tarzi bir programda. Kanser yapmayan ne kaldi gerci.. ama mantikli guzel bi hediye. Daha once ev hediyesi olarak almistim ikili granit tavalardan tencereye de uyuyor kapağı. Kullanisli seyler olsun istiyorum. Bu aklimon bir kenarinda dursun. Tesekkur ederim.Evet zaten cok pahali oldu granitler. Acayip hayra girer :)
Ya haklsn o konuda. Ama bak dier soylediklermin akari kokari yok. Nevresim al mis gibi modasi gecmez bi kahve takimi bi havlu takimi..Çok sağlıksız olduğunu hatta kansere sebep oldugunu duydum gecen doktorum tarzi bir programda. Kanser yapmayan ne kaldi gerci.. ama mantikli guzel bi hediye. Daha once ev hediyesi olarak almistim ikili granit tavalardan tencereye de uyuyor kapağı. Kullanisli seyler olsun istiyorum. Bu aklimon bir kenarinda dursun. Tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?