Nişanlanan kişiye hediye

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.605
En iyi cevaplar
1
5.853
358
Bir yakin akrabamızın kizi nisanlaniyor evde aile arasinda bir nisan olacak ama kalabalik olacak. Nisanda bulunamayacağız. Ziyarete gittiğimizde guzel bir hediye goturmek istiyorum ama ne olabilir karar veremedim..yardımcı olursaniz cok sevinirim.

Havlu takimi 6 li dantelli cok guzel seyler vr.
Kahve takimi,nescafe takimi, cift kisilik carsaf takimi al hani su home lu coco lu vrya onlardan. Bunlar bu saydiklarim bi geline goturulebilcek en guzel hediyeler. Hemde uygun fiyata.. Hayirli olsn :)

Çeyizi için birşey daha mantıklı.
Mesela mutfak robotu veya pasta takımı falan.
Nişanda çeyrek takarsanız düğünde yarım takmanız gerekir. :KK48:

Bir yakin akrabamızın kizi nisanlaniyor evde aile arasinda bir nisan olacak ama kalabalik olacak. Nisanda bulunamayacağız. Ziyarete gittiğimizde guzel bir hediye goturmek istiyorum ama ne olabilir karar veremedim..yardımcı olursaniz cok sevinirim.

bizde nişanda hediye(altın anlamında) götürülmez o yüzden elimiz boş gitmek istemediğimiz zaman çeyiz hazırlığına yardım olacak birşeyler götürürüz. ben her gelinin kendi eşyasını kendi seçmek isteyeceğini düşündüğümden değiştirme kartı ile birlikte english home, boyner, linens gibi her yerde olan mağazalardan birinden uygun gördüğm bütçede birşeyler alıp götürüyorum verirken de sen ihtiyacına uygun zevkine göre birşeylerle değiştirirsin diyorum.

Altın evet ama bir de elimde hediye goturmek istiyorum neler koymalıyım hani hayirli olsuna giderken havlu lif corap camasir falan koyariz ya o tarz birseyler neler koymaliyim demek istedim.

Boyle bir mutfak eşyası da olabilir. Istedogi gibi değiştirebilir de.

Evet zaten cok pahali oldu granitler. Acayip hayra girer :)
Çok sağlıksız olduğunu hatta kansere sebep oldugunu duydum gecen doktorum tarzi bir programda. Kanser yapmayan ne kaldi gerci.. ama mantikli guzel bi hediye. Daha once ev hediyesi olarak almistim ikili granit tavalardan tencereye de uyuyor kapağı. Kullanisli seyler olsun istiyorum. Bu aklimon bir kenarinda dursun. Tesekkur ederim.

Çok sağlıksız olduğunu hatta kansere sebep oldugunu duydum gecen doktorum tarzi bir programda. Kanser yapmayan ne kaldi gerci.. ama mantikli guzel bi hediye. Daha once ev hediyesi olarak almistim ikili granit tavalardan tencereye de uyuyor kapağı. Kullanisli seyler olsun istiyorum. Bu aklimon bir kenarinda dursun. Tesekkur ederim.
Ya haklsn o konuda. Ama bak dier soylediklermin akari kokari yok. Nevresim al mis gibi modasi gecmez bi kahve takimi bi havlu takimi..

Parfüm seti, makyaj takımı mini bir çantasıyla ve kokulu sabunu bir güzel hediyelik kutuyu koyup şefaf kagıtla paket yapa bilirsin..

Yani ceyizlik birsey olsun. Diyorsaniz böyle bir alet olabilir.. Esimin annesi almıştı bana.. Ne zaman kullansam dua ederim ona. Cok pratik

Eklentiler

• 29568539.webp
    29568539.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 56
Kolaylıkla değişim yapabileceği bir yerden (english home, madame coco, Karaca, linens vs.) çeyizlik birşeyler alabilirsiniz.

Back
X