Nişanlandım ama hata yaptım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben almasın demedim alıyordur dedikleri için ne aldığını söyledim ve onu da o zaman söylemedi yeni söyledi bu da bana tuhaf geldi tıpkı sizin yorumlarınız gibi
Ben burdakilere pek benzemem şekerim

Bekar genç adam, alacak tabi ailesine. Yine bekar adam tabi ki gezecek, tozacak, harcayacak, ısmarlayacak, ısmarlatacak, alacak satacak, borç yapacak, borç ödeyecek. Genç olmak böyle bişey çünkü. Evlilik her zaman olur, bu yaşlar geri gelmez.

Sizden habersiz birseyler yapıyor, herkes biliyor siz bilmiyorsunuz. Bu iş sıkıntılı. Nişan yaptınız ama evlenmeden önce çok çok iyi düşünün. Karakteri Değişmeyecek ona göre

Aynı durumu bende yaşamıştım. 6 yıllık öğretmendi eski eşim biz evlenirken. Hiçbir birikimi yoktu. Arabası vardı onu satıp evlenmişti. Sonra öğrendim ki kumar oynuyormuş. Sizde de böyle bir şey olma ihtimali var mı ? Bide habersiz ani satmış ya. Aklıma bu geldi benim

Memleketinden dolayı içiyordur dedi gerçekten de içiyorlar annem de tesettürlü ve dindar biri alkole de çok karşı o yüzden istememişti
Bu sorunlu adamları çok mu arıyorsunuz?adam senin için alkolü bırakmaz önce bu aklında olsun....arkadaslari senden daha iyi adamin hayatini biliyor..goz gore gore sana yalan soyluyor..borcunun ne kadar oldugunu bile bilmiyorsun...hele hele her aksam dışarıda iciyorsa vay haline...böyle bir komşumuz vardı..kadın her gün aglardi. .adam dışarıda içer birde arkadaşlarının yediğini içtiğini oderrdi...iş yerleri olmasına rağmen kiradalardi.sonra ne oldu dersin..iflas ettiler..evden çıktılar..kadın kardeşinin yanına gitti..anne ni dinle

Hiçbir fikrim yok ama her şey olabilir

Eskisi gibi alkol almıyor çünkü mide ameliyatı oldu bir birayı bile bitiremiyor bazen ortak arkadaşımız dediğim kişi kuzeninin kocası o da halasına söylerken duymuş arabayı satacağını

Eskisi gibi alkol almıyor çünkü mide ameliyatı oldu bir birayı bile bitiremiyor bazen ortak arkadaşımız dediğim kişi kuzeninin kocası o da halasına söylerken duymuş arabayı satacağını
Adam birşeyler yapıyor haberin yok..evlendiginde de aynısı olacak

Bu adam borçlu...
Kredi borcu olabilir, sağa sola borç olabilir, borç kapatıyor. Düğünle ilgisi yok.
Siz bunun banka kredi notunu isteyin. Icra geçmişi var mı bu konulara bakın bence.
Evlenmeden borçları az çok kapatmaya çalışıyor.

Yol yakınken düşün canım evlendikten sonra sıkıntı yaşamaman daha iyi iyice düşün

Evlenmeyin..

Bastan asagı celiskilerinizle, acabalarınızla konusuyorsunuz. Kadınında erkeginde özel ayrı hayatları devam etmeli nicin sattı, neden sattı üzerinde durulacak bir konu degil. Sattıysa sattı borcu vardır veya bir baska bir seydir. Size söylemek istememistir, icinden gelmemistir. Bu kadar basit.

Siz bence neden sizinle paylasmadıgını düsünün, size neden yalan söyledigini düsünün.

Eşimle sevgiliyken arabasini sattı neden satiyosun dedim degeri dusecek dedi bende saf inandim evlenince ogrendim babasinin kredisi kapatmak icin satmis..tanidigimda 5 yillik calisma hayati vardi hic para biriktirmemis cunku iki yilda bir babasina kredi cekip odemis evlendikten sonra da devam etti bu kredi odeme isi bizimkisi akilsiz babamda babam dedi borctan kurtardi sonra babasinin borcu bitince bizimkisinin poposuna tekmeyi basti gorusmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…