- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Alkol konusu, yaşam biçimi, para harcama alışkanlıkları...Ne konuda taban tabana zıttız mesela? Savurganlık konusunda zıttız sadece evet ama o bana pişman olduğunu artık tutumlu olduğunu söylüyordu
Ben almasın demedim alıyordur dedikleri için ne aldığını söyledim ve onu da o zaman söylemedi yeni söyledi bu da bana tuhaf geldi tıpkı sizin yorumlarınız gibiAman tanrım nasıl olur, insan hiç anneler gününde annesine hediye alır mıymış
Ben burdakilere pek benzemem şekerimBen almasın demedim alıyordur dedikleri için ne aldığını söyledim ve onu da o zaman söylemedi yeni söyledi bu da bana tuhaf geldi tıpkı sizin yorumlarınız gibi
Güldüm ama mantıklı da geldi şimdiEski eşe nafaka oduyordur
Bu sorunlu adamları çok mu arıyorsunuz?adam senin için alkolü bırakmaz önce bu aklında olsun....arkadaslari senden daha iyi adamin hayatini biliyor..goz gore gore sana yalan soyluyor..borcunun ne kadar oldugunu bile bilmiyorsun...hele hele her aksam dışarıda iciyorsa vay haline...böyle bir komşumuz vardı..kadın her gün aglardi. .adam dışarıda içer birde arkadaşlarının yediğini içtiğini oderrdi...iş yerleri olmasına rağmen kiradalardi.sonra ne oldu dersin..iflas ettiler..evden çıktılar..kadın kardeşinin yanına gitti..anne ni dinleMemleketinden dolayı içiyordur dedi gerçekten de içiyorlar annem de tesettürlü ve dindar biri alkole de çok karşı o yüzden istememişti
Hiçbir fikrim yok ama her şey olabilirAynı durumu bende yaşamıştım. 6 yıllık öğretmendi eski eşim biz evlenirken. Hiçbir birikimi yoktu. Arabası vardı onu satıp evlenmişti. Sonra öğrendim ki kumar oynuyormuş. Sizde de böyle bir şey olma ihtimali var mı ? Bide habersiz ani satmış ya. Aklıma bu geldi benim
Eskisi gibi alkol almıyor çünkü mide ameliyatı oldu bir birayı bile bitiremiyor bazen ortak arkadaşımız dediğim kişi kuzeninin kocası o da halasına söylerken duymuş arabayı satacağınıBu sorunlu adamları çok mu arıyorsunuz?adam senin için alkolü bırakmaz önce bu aklında olsun....arkadaslari senden daha iyi adamin hayatini biliyor..goz gore gore sana yalan soyluyor..borcunun ne kadar oldugunu bile bilmiyorsun...hele hele her aksam dışarıda iciyorsa vay haline...böyle bir komşumuz vardı..kadın her gün aglardi. .adam dışarıda içer birde arkadaşlarının yediğini içtiğini oderrdi...iş yerleri olmasına rağmen kiradalardi.sonra ne oldu dersin..iflas ettiler..evden çıktılar..kadın kardeşinin yanına gitti..anne ni dinle
Adam birşeyler yapıyor haberin yok..evlendiginde de aynısı olacakEskisi gibi alkol almıyor çünkü mide ameliyatı oldu bir birayı bile bitiremiyor bazen ortak arkadaşımız dediğim kişi kuzeninin kocası o da halasına söylerken duymuş arabayı satacağını
Yol yakınken düşün canım evlendikten sonra sıkıntı yaşamaman daha iyi iyice düşünMerhaba kızlar, ben 11 ay önce iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben görüşmeye devam ettim her şey çok güzel gidiyordu tek sorun onun çok fazla elibol olmasıydı örneğin daha önce yedi yıl belediyede çalışmış ama hiç birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine çok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını söylerdi hep bende yedim değişeceğini düşündüm biz bu kişiyle bir ay önce nişanlandık bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk geçen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını söyledi ben şok oldum çünkü bana bundan hiç bahsetmemişti kendisine sorduğumda düğün için çok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey söylemedim dedi bende satma gerekirse düğün yapmayız dedim tamam zaten öylesine söyledim dedi bugün işten çıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını söyledi neden söylemedin ne çabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi çok moralim bozuldu ve ona olan güvenim sarsıldı siz olsanız ne düşünürdünüz?
Evlenmeyin..Merhaba kızlar, ben 11 ay önce iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben görüşmeye devam ettim her şey çok güzel gidiyordu tek sorun onun çok fazla elibol olmasıydı örneğin daha önce yedi yıl belediyede çalışmış ama hiç birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine çok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını söylerdi hep bende yedim değişeceğini düşündüm biz bu kişiyle bir ay önce nişanlandık bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk geçen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını söyledi ben şok oldum çünkü bana bundan hiç bahsetmemişti kendisine sorduğumda düğün için çok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey söylemedim dedi bende satma gerekirse düğün yapmayız dedim tamam zaten öylesine söyledim dedi bugün işten çıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını söyledi neden söylemedin ne çabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi çok moralim bozuldu ve ona olan güvenim sarsıldı siz olsanız ne düşünürdünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?