Nişanlandım ama hata yaptım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz bu nişanlılık süresini olabildiğince uzatın. Onu bunu geçtim biraz duygu eksiği var gibi karşılıklı.

Nişanlınız nereli? Anneniz memlekete göre alkol alıyor demiş ya onu çok merak ettim.

Böyle biriyle hangi akla hizmet nisanlandiniz Arkanızdan iş ceviriyor gözünüzü açın. Evlenmek için belki satarım diye arkadaşına anlatıyor haberiniz bile yok. Sonra size pat sattım diyor zaten borçla almıştım borcu kapattım diyor. Parayı hiç etmek için güzel senaryo ama yemezler. Dış kapının dış mandalı değilseniz önce sizin haberiniz olmalı.

Annesine hediye alırken de olması gereken -ev eşyası olduğu için ozellikle- bence size sorup birlikte hediyeye karar vermeniz olurdu. Bunu bile sonradan ogrenmissiniz. Hayati paylaşmak böyle bi şey değil bence.

Annenizin isteği değil, sizin kararınız önemli. Bilmem anlatabildim mi

ahmet olayina gore o kadar cok sey havada kalmis ki .nisanlim dedigim adamla sohbet edebilmeliyim arabayi neden satcak kaca satcak galeri kac verdi .bunlar oncesinde konusulur atiyorum araba icin alici cevrelere duyurulur .bunlari hic size soylememesi cok tuhaf .

olmaz. nişanlınıza direkt haber uçurur. o da sizi suçlu çıkarır. haklıyken haksız duruma düşersiniz.
ahmetle ortak arkadaşınız var mı.
Hayır yok maalesef Ahmet’le doğru düzgün oturup konuşmuşluğum da yok ama nişanlımın çok yakın arkadaşı yediği içtiği ayrı gitmezdi daha önce biz mesai saatleri ve uzaklık nedeniyle ahmetle çok görüşemedik

Son zamanlarda Ahmetle arası kötüydü hep söylüyordu o da parayı ısrarla isteyince benimkide ani bir kararla arabayı satmış dediğine göre Ahmet’le de görüşmeyecekmiş bir daha

Son zamanlarda Ahmetle arası kötüydü hep söylüyordu o da parayı ısrarla isteyince benimkide ani bir kararla arabayı satmış dediğine göre Ahmet’le de görüşmeyecekmiş bir daha
yok tek mesele o degil .Ahmet olayi dogru olsa bile nisanlimin 80 binlik borcunu once ben bileyim arabayi satma durumunu vs .siz nisanli gibi davranmamissiniz bana gore .nisanlimla her seyi hesap verme gibi degil ama sohbet ederken konusabilmeliyim .ben sizin yerinizde olsam evlenmezdim .

Yol yakınken vazgeç iki gün ağlarsın geçer

ahmetle arası niye kötüydü? söyledi mi size? ahmet borcunu istiyor bunalttı beni falan mı dedi ?
hangi galeriye bırakmış aracı , söyler mi. sorsanız bana güvenmiyorsun işime karışma diyecek şimdi.
ya keşke anlasaydım araba alım satım bilmiyorum. bu işler gece konuştuk yarın sattık gibi olacak işler mi onu bilmiyorum.
kumar borcu mu , araba borcu mu, başka yüzden tartıştılar da bunu mu bahane ediyor . bir sürü seçenek var.

ahmet dürüst biri ise , aranızda kalacaksa sorun diyecem ama tanımıyorsunuz sanırım çok fazla. mesajla sormak şöyle sakıncalı, bu arada nişanlıya haber etmeyeceğinin garantisi yok.

yani saçma olan şu , gece konuştuk fırsat olmadı da , aynı gün sattım parayı aldım ahmete verdim. ahmetle o kadar iyiyken küstük. nişanlı olan sizsiniz , hep en son sizin haberiniz olmuş . nişanlıyken böyle yapan evlenince de devam eder . bu hiç şaşmadı şaşmaz. evlendik diye değişmesini beklemeyin.

Söylediği gibiyse araba zaten nişanlınızın değilmiş ki. Ahmet inmiş zaten. Ya arabam var diye yalan söylemiş ya da arabayı sattım diye yalan söylüyor. Her halükarda yalancı yani.

Ahmet ve nişanlım aynı semtte oturuyorlar ve benim evime çok uzaklar her fırsatta görüşemiyoruz bir kaç kez Ahmet sevgilisiyle beraber bizle görüşmek istedi ama ben yorgundum gitmedim ahmette nişanlımla ally i getirmiyorsun benle görüştğrmüyorsun ben sevgilimi senin yanına getiriyordum diye sitem ediyormuş birde nişanlım bana çok vakit ayırıyormuş ona ayırmıyormuş artık diye soğuk davranıyormuş Ahmet

EMin ol öyledir.adam aşırı guvenilmeyecek bı tıp Ahmet var mı gerçekten acaba

Allah'tan vakit ayiriyormus size ayirmasa ne olurmus. Nişanlım arabasını satacak diye araba aşağı araba yukarı konusup duruyoruz günlerdir, bu olağan bir durum zaten olması gereken gündelik olayları paylaşmak fikir almak danışmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…