Bende en çok bunu düşünüyorum zatenSiz bence neden sizinle paylasmadıgını düsünün, size neden yalan söyledigini düsünün.
İnanmıyorum yaEşimle sevgiliyken arabasini sattı neden satiyosun dedim degeri dusecek dedi bende saf inandim evlenince ogrendim babasinin kredisi kapatmak icin satmis..tanidigimda 5 yillik calisma hayati vardi hic para biriktirmemis cunku iki yilda bir babasina kredi cekip odemis evlendikten sonra da devam etti bu kredi odeme isi bizimkisi akilsiz babamda babam dedi borctan kurtardi sonra babasinin borcu bitince bizimkisinin poposuna tekmeyi basti gorusmuyolar
fragman izliyorsunuz. filmi isterseniz izlersenizMerhaba kızlar, ben 11 ay önce iş yerinden tanıdığım bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım başta annem istemedi alkol alıyordur diye sonrasında ben istiyorum diye diretince kabul etti ben görüşmeye devam ettim her şey çok güzel gidiyordu tek sorun onun çok fazla elibol olmasıydı örneğin daha önce yedi yıl belediyede çalışmış ama hiç birikimi yok arkadaşlarına ve kendisine çok fazla harcama yapıyor bana pişman olduğunu bundan sonra tasarruflu olacağını söylerdi hep bende yedim değişeceğini düşündüm biz bu kişiyle bir ay önce nişanlandık bu yaz evlenmeyi düşünüyorduk geçen hafta iş yerinden ortak arkadaşımızla konuşurken nişanlımın arabayı satacağını söyledi ben şok oldum çünkü bana bundan hiç bahsetmemişti kendisine sorduğumda düğün için çok sıkışırsam sararım dedim kesin bir şey söylemedim dedi bende satma gerekirse düğün yapmayız dedim tamam zaten öylesine söyledim dedi bugün işten çıktım msjlaşıyorduk laf arasında bana arabayı sattığını söyledi neden söylemedin ne çabuk sattın dedim sıkıntılı durumlar oldu akşam konuşuruz dedi çok moralim bozuldu ve ona olan güvenim sarsıldı siz olsanız ne düşünürdünüz?
Sizinle paylaşamayacak kadar bi bag yok anlasılan aranızda.Bende en çok bunu düşünüyorum zaten
Ben almasın demedim alıyordur dedikleri için ne aldığını söyledim ve onu da o zaman söylemedi yeni söyledi bu da bana tuhaf geldi tıpkı sizin yorumlarınız gibi
The Vahshet Team’s President.Ben burdakilere pek benzemem şekerim
Bana hiç inandırıcı gelmedi Ahmet meselesi.Telefon etti gayet rahat sanki bir şey olmamış gibi konuştu ne olduğunu anlat dedim ben arabayı 95 bine almıştım 15 bin peşin verdim 80 bin Ahmet’ten aldım dedi Ahmet de dün gece parasını istedi borcu varmış bende bugün arabayı sattım verdim parasını dedi neden bana söylemedin dedim dün gece geç saatte konuştuk bugün de fırsat olmadı dedi ne çabuk sattın dedim galeriye verdim dedi
Ahmet sürekli onun arabasını kullanıyordu neden istiyor dediğimde benim arabam yokken bende ondan istiyordum hiç hayır demedi o yüzden veriyorum diyordu akşam konuştuğumuzda da ahmetle arkadaşlığını bitirdiğini söylediBana hiç inandırıcı gelmedi Ahmet meselesi.
Siz düğün zamanı paranın hesabını sormayın diye şimdiden önünü kesmiş, artık nereye ya da kime harcasayacaksa.
80 bin borç kim kim verir şu zamanda? İnandırıcı değil.Ahmet sürekli onun arabasını kullanıyordu neden istiyor dediğimde benim arabam yokken bende ondan istiyordum hiç hayır demedi o yüzden veriyorum diyordu akşam konuştuğumuzda da ahmetle arkadaşlığını bitirdiğini söyledi
ahmete sormayın diye öyle demiştir.Ahmet sürekli onun arabasını kullanıyordu neden istiyor dediğimde benim arabam yokken bende ondan istiyordum hiç hayır demedi o yüzden veriyorum diyordu akşam konuştuğumuzda da ahmetle arkadaşlığını bitirdiğini söyledi
Ahmetin numarası bende yok ama instadan msj atıp ne olduğunu sorsam mı acaba?ahmete sormayın diye öyle demiştir.
olmaz. nişanlınıza direkt haber uçurur. o da sizi suçlu çıkarır. haklıyken haksız duruma düşersiniz.Ahmetin numarası bende yok ama instadan msj atıp ne olduğunu sorsam mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?