Nişanlandım ama hata yaptım galiba

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnanmıyorum ya Bu erkeklere hiç güven olmuyor yolun başındayken dönmek en iyisi olacak galiba

fragman izliyorsunuz. filmi isterseniz izlerseniz

nişan donemı boyle seyler ıcın var annenızın zaten gonlude yokmus ılla evleneceksın dıye baskı yapan da yok fırsat bu fırsat hatadan kosarak uzaklasın bu yaptıgı buyuk hata sorumsuzluk , evlenebılecek olgunluga mantıga erısmemıs

Araba adamın arabası,üstünde bir kuruş hakkınız yok ,isterse hurdaya çıkarır. Ama olay yalan söylemesi. Satmayacağım diye net konuşması. Bakalım falan deseydi neyse. Ayrıca hemen araba satabildiğine göre değerinden düşük sattı ki bu da neden sorusunu doğuruyor. Sizden gizli saklı var bir şeyler ama çıkarın kokusunu

Telefon etti gayet rahat sanki bir şey olmamış gibi konuştu ne olduğunu anlat dedim ben arabayı 95 bine almıştım 15 bin peşin verdim 80 bin Ahmet’ten aldım dedi Ahmet de dün gece parasını istedi borcu varmış bende bugün arabayı sattım verdim parasını dedi neden bana söylemedin dedim dün gece geç saatte konuştuk bugün de fırsat olmadı dedi ne çabuk sattın dedim galeriye verdim dedi

Ben sana yalan söylemedim dedi bir şeyleri gizlemek de yalandır dedim özür diledi cevap vermedim

Bana hiç inandırıcı gelmedi Ahmet meselesi.

Siz düğün zamanı paranın hesabını sormayın diye şimdiden önünü kesmiş, artık nereye ya da kime harcasayacaksa.

Bana hiç inandırıcı gelmedi Ahmet meselesi.

Siz düğün zamanı paranın hesabını sormayın diye şimdiden önünü kesmiş, artık nereye ya da kime harcasayacaksa.
Ahmet sürekli onun arabasını kullanıyordu neden istiyor dediğimde benim arabam yokken bende ondan istiyordum hiç hayır demedi o yüzden veriyorum diyordu akşam konuştuğumuzda da ahmetle arkadaşlığını bitirdiğini söyledi

80 bin borç kim kim verir şu zamanda? İnandırıcı değil.

ahmete sormayın diye öyle demiştir.

siz bu ahmete sorun, arabayı sattı senin için. sana ne kadar borcu vardı falan diye. net rakam vermeyin . bakalım ahmet olayı gerçek miymiş. telefonda sormayın yüzyüze sorun yada sordurun birilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…