nişanlanı atıp tekrar barışmak..

Aramızda 9 yaş farkı var diye zaten anlaşamazsını diyip duruyordu nişan yaptım bir gün bile arayıp sormadı nişan bohçasını götürmeye gittiğimizde bana selam vermedi bu hareketleriyle zaten belli etti

Tamam olabilir ama olay ne onu soruyorum ben. Yani bir sabah kalkıp dur bakalım şu gelinin annesini arayayım da şöyle böyle diyim diye uyanmadı sanırım. Aranızda ne geçti de aradı? Annenize ne dedi de bu kadar bu noktaya geldi? Anneniz kayınvalidenizi arayıp hesap sormadı mı? Bu ne anlama geliyor demedi mi? Yani iki insanın nişanı bir kadının başka bir kadını araması ile bitti..

Evet durduk yere yaptı hiç bir geçerli sebebi yok

Evet durduk yere yaptı hiç bir geçerli sebebi yok

Ok sanırım anlatmak istemiyorsunuz. saygı duyarım. Çünkü ben bir annenin(sizin anneniz) sırf görümce telefonda bir şeyler dedi diye hiç bir açıklama beklemeden tası tarağı toplamasına şaşırdım açıkçası.
Bu noktadan sonra işler nasıl toparlanır bilemiyorum. Yani annenizi ikna etmeniz gerekiyor ki, pek ikna olacak bir durumda görünmüyor. Bu şekilde de ne kadar gider bilemiyorum. Ne sevgiliniz ablasını özür dilemek için size gelmeye ikna eder, ne anneniz bu kadar sinirlendiyse geri adım atar. Pek oluru var gibi gelmedi bana.

Yok hayır anlatamadığım her hangi bir olay gerçekyen yok ciddi anlamda sebepsiz yaptı

Seviyoruz ablası kötü diye ömür boyu mutsuz mu olalım anne de ya benim zavallı annem ne laflara rağmen eşime sahip çıktı kıymetini biliyoruz şükür ama eşim de görüşmeyi kesti sebep olanlarla. Nisanlinin seni ezdirmeyecegine mi inanmıyor acaba

Nişanlın çıkacak ailenin karşısına ben kızınızı seviyorum kardeşim yapmış bir terbiyesizlik onun adına özğrdiliyorum diyecek sonrada ailesini alıp gelecek onlarda ortamı yumuşatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…