- 9 Mart 2017
- 11
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi serbesdusmegzgln
-
Mesafesini koydu artıkAblasıyla hala görüşüyor mu eski nişanlınız?
Kiskanc ve sorunlu olmasinin epilepsiyle hicbir alakasi yok terbiyesini takinsin. Hastalik bahane degil. Takinmazsa o epilepsiyle hayatina devam eder ama siz hepiniz sinir hastasi olursunuz.Birde herkesden habersiz nişanlımın bile haberi yokken işin içine annem babam girince o da korkudan babamın karşısına çıkamadı ablası epilepsi hastası böyle kıskanç sorunlu gerçekten tuhaf bir kadındı
Mesafesini koydu artık
Evet bende böyle düşünüyorum eşyaları yollarken pırlanta yüzüğümü bile 3 kuruşa bozdurmayın verin bari ben takıyım demiş bir karakterde insan ailesi de tepkisini koymuş ama nereye kadar koyabilir ve bu kadın üstelik evli ve kızı varMesafe koymak yetmez.
Eski nişanlınız ablasını sizin eve getirecek, özür diletecek. Annenizi arayıp "kızınız şöyle böyle" demek sizce gurur kırıcı değil mi anneniz için???
Ailesi de sonra gelecek, özür dileyecek.
Mesafe koymak nedir yahu?? Ne saçma şey...
Evet bende böyle düşünüyorum eşyaları yollarken pırlanta yüzüğümü bile 3 kuruşa bozdurmayın verin bari ben takıyım demiş bir karakterde insan ailesi de tepkisini koymuş ama nereye kadar koyabilir ve bu kadın üstelik evli ve kızı var
aileni elin adamı için çiğniyorsun farkında mısın?O da bir kız annesi dilerim ki aynılarını anne olarak o yaşasın ve bana bu yaptıkları aklından çıkmasın zamanı gelince bunu mesaj atarak ona söylediğimde bana köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı gibi bie cevap verdi ben 24 yaşındayım bu kadın 40 yaşında ailem istememekte haklı ama napıcam hiç bilmiyorum
O da bir kız annesi dilerim ki aynılarını anne olarak o yaşasın ve bana bu yaptıkları aklından çıkmasın zamanı gelince bunu mesaj atarak ona söylediğimde bana köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı gibi bie cevap verdi ben 24 yaşındayım bu kadın 40 yaşında ailem istememekte haklı ama napıcam hiç bilmiyorum
arkadaşlar merhaba 2 yıl süren bir ilişkim var nişanlandık her şey çok güzeldi ta ki fesat ablası her şeyimize karışana kadar annemi arayarak sizin kızınız şöyle böyle diye diye nişanı attırdı annem işten gelir gelmez parmağımdan yüzüğü çıkartıp eşyalarını gönderdi ama biz ayrılmadık ve ailem o aileyle asla olmaz diyor gizli saklı görüşüyoruz başından böyle bir olay geçen var mı ailemi ikna etmem için ne yapmam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?