nişanlanıp ayrılanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes senin gbi düşünmüyo malesefki cnm

haklısın ne yazık ki düşünmüyorlar.. Bir insan evlenip boşansa ne olur ki sanki.. İnsan mutlu bir yuva kurmak için , o yuvayı mutlu kılacak diğer yarısını bulduğunu sandığı için evlenir. Bazen gerçekten bulmuş olur. Bazen de diğer yarısı o değildir anlar mutsuz olmamak ve karşı tarafı mutsuz etmemek için ayrılır. toplumca ne yazık ki hoş karşılanmaz. ne acı:çok üzgünüm:

tabiki kimse ayrılmak için girmez böyleişlere ama oluncada hoş karşılamak anlamk lazım.

bende nişanlanıp ayrılan ve şuan evli biriyim.önceki nişanlıma hiç ısınamamıştım yapamıyacağımı anladım ve ayrıldım.şuan evliyim ve eşimi çok çok seviyorum. sadece ilk görüşmemizde bu konuları konuştuk ve bu zamana
kadar başka bir soruda sormadı ve sorun yaptığınıda zannetmiyorum ben böyle bişey hissetmedim hiç.aileside hiç sormadı bu konuları.benimde korkularım oldu ayrılırken ve ayrıldıktan sonra.ama bunların hepsi boş önemliolan kendi mutluluğun.2 ay sonrada bebişimiz geliyo bundan daha güzel bişey varmı

cnm bebeğin inşaallah sağlıklı doğsun.merak ettiğim şu eşinle nasıl tanıştın?

insallah benim de boyle olur
ben de merak ettim nasil tanistin

cnm bebeğin inşaallah sağlıklı doğsun.merak ettiğim şu eşinle nasıl tanıştın?

teşekkür ediyorum.eşimle görücü usulü denilen şekilde tanıştım tavsiye olarak yani.görüştük konuştuk ve her ikimizde kabul ettik.

kimseye ön yargıyla yaklaşmıyacagız aslıda nişanlanıp ayrıldı diye bişey olmuyorki ahh bu toplumumuzun yargısı ne olacak bu halimiz bizim böyle yaa.

Bence nişanlanıp ayrılmak o kadar önemli deil -tatlicadiarzu-sonuçta herkesin başına gelebilir şeyler bunlar evlenip boşanan bile var yol yakınken dönmek daha ii benmde bi komşumun kızı nişanlısından ayrıldı gerçi şuan daha başkasıyla ne beraber ne de nişanlı ama çok sevmişti onu unutmaya çalışma aşamasında :sm_confused:

nişanlılık zaten kişilerin birbirini tanıma sürecidir baktın olmuyo adım çıkar diye olmayanımı olduracaksın..........

bende nişanlanıp ayrılanlardanım. nişanı attıktan 2 ay sonra başka biriyle tanıştım ve şu an çok mutluyum iyikide ayrılmışım diyorum..

ben yasamadim..ama cok yakin bir arkadasim nişanlisindan ayrildi..ve sirf bu yuzden kac kisiyle iş tam olacakken bozuldu..buna hiçbirzaman bir mantik bulamadim..kişiler,aileler birbirini daha yakindan tanisin diye nişan yapiliyor zaten..taniyip anlasamadiklarinda nişan atmaktan daha dogal ne var ki? mutsuz bir evlilik yapip boşansalar daha mi iyi? bu insanlar bu işin nesini takarlar bilmem..bana göre cok normal bir durum..

bende bu ayın 24ünde nişanlanacaktım şuan sözlüyüm ama ayrılma aşamasındayız...yani 6 gün önce bitti dedik ama ailelerden ses yok.ve üstüne bu yazıları okuyunca kendimi kötü hissettim bizde de var böyle olumsuz düşünecek tarzda insanlar sırf onlar böyle düşünecek gözden düşeceğim diye hergün kavga gürültü sürdürememki bu ilişkiyi ((( Allah hayırlı kapılar açsın cümlemize inş böyle ellere malzeme çıkartmadan yarabbim sabah sabah kötü oldum ya

ben istanbulda yasıyorum ama köyümüzde de cok konusurlar nisanlı kız ayrılırsa filan ama nolcak konussunlar yani, kuzenim evlendi 2 hafta sonra kocasının yaptıklarından dolayı ( daha balayında siddet) ailesi ayrılcaksın dedi bosanma davası actı ve ayrıldı , konustular mı evet konustular napalım millet konusmasın die ömür boyu eziyet mi cekseydi siddet mi görseydi?
bizim toplumumuz konusmaya , elestirmeye bayılan bir toplum ama avantajı da var. 3 gün seni konusur 4. gün baskasının kızı ayrılır, bosanır, tasvip edilmeyen biri ile evlenir onu konusur nasıl olsa.

canım bitir bu olayı.çevremde benzer olayları çok gördüm,kendimde yaşadım.olmazzz.....

sen evlenince de sana her kavganızda diyecekki,sen çok mu düzgündün ben seni kız oğlan kız mı aldım,

sen mesela ilişkiler konusunda konuşacaksın,canım böyle böyle olmaz bak,bir ilişki böyle yürümez diyeceksin,o sen bilirsin tabi nasıl yürür ilişkiler konusunda tecrübelisin dimi diyecek(ne alakaysa sanki bişeyleri bilmek için en az on erkekle çıkmak gerek gibi..)

dönüp dolaşıp bu yine seni bulacak.yol yakınken ayrıl

nişsanlaıp ayrilmis bir kiza erkekler evlenilecek kiz gozuyle bakmazlar m, artik sizce? ya da hic nisan soz olmamis birini mi tercih ediyorlar? nisanlanip ayrilmak sonraki iliskileri etkiler mi

boyle bisey yasayan var mi?

kuzenim 7 yil nisanli kaldi evet 7 yil cok uzun biliyorum:)) nisanlisinin maddi durumu cok ii degildi ve islerini yoluna koymasini bekledi kuzenim ama nisanlisi hep yavastan aldi herseyi. 7 yil sonunda kuzenim ayrildi ve kisa bir sure sonra biriyle tanisip evlendi ve suan bir kizi var...kimse bu tur seyleri sorun etmiyor artik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…