E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
ne mutlu onlara ki evlenmeden anlaşamadıklarını fark edip ayrılmışlar.. İkisi de yeni bir sayfa açar..
herkes senin gbi düşünmüyo malesefki cnm
bende nişanlanıp ayrılan ve şuan evli biriyim.önceki nişanlıma hiç ısınamamıştım yapamıyacağımı anladım ve ayrıldım.şuan evliyim ve eşimi çok çok seviyorum. sadece ilk görüşmemizde bu konuları konuştuk ve bu zamana
kadar başka bir soruda sormadı ve sorun yaptığınıda zannetmiyorum ben böyle bişey hissetmedim hiç.aileside hiç sormadı bu konuları.benimde korkularım oldu ayrılırken ve ayrıldıktan sonra.ama bunların hepsi boş önemliolan kendi mutluluğun.2 ay sonrada bebişimiz geliyo bundan daha güzel bişey varmı
bende nişanlanıp ayrılan ve şuan evli biriyim.önceki nişanlıma hiç ısınamamıştım yapamıyacağımı anladım ve ayrıldım.şuan evliyim ve eşimi çok çok seviyorum. sadece ilk görüşmemizde bu konuları konuştuk ve bu zamana
kadar başka bir soruda sormadı ve sorun yaptığınıda zannetmiyorum ben böyle bişey hissetmedim hiç.aileside hiç sormadı bu konuları.benimde korkularım oldu ayrılırken ve ayrıldıktan sonra.ama bunların hepsi boş önemliolan kendi mutluluğun.2 ay sonrada bebişimiz geliyo bundan daha güzel bişey varmı
cnım üzme kendini inşaallah çok iyiylrle karşılaşırsın.sen nenzamn ayrıldıninsallah benim de boyle olur
ben de merak ettim nasil tanistin
cnım üzme kendini inşaallah çok iyiylrle karşılaşırsın.sen nenzamn ayrıldın
1.5 sene oldu
cnm bebeğin inşaallah sağlıklı doğsun.merak ettiğim şu eşinle nasıl tanıştın?
merhaba,
bana yardim edebilirmisnz?
29kasimda nisanlandim.nisanlimla hayata bakis acimiz cok farkli ve anlasamadigimiz konular genelde , kadinin itaatkar olmasini ona gore davranmasini soyluyor.
ayrica 6aydir birlikteligimiz var.birbirimizi cok seviyoruz.
durust olmadigimi dusunuyor. sebebi ise ILISKININ BASINDA daha once iliskim oldugunu soyledim.
onu gormedigimi nerede oldugunu bilmedigimi soyledim.ama 1bucuk ay sonra nisanlim telefonumda numaralarini buldu ve kizginlikla aradi.eski erkek arkadasimla konustu.sonra onunla nisanlimla tanismadan 2 ay oncesine kadar gorustugumuzu ogrendi.yalan attigimi ve durust olmamakla sucladigindan hep sustum ozur diledim.fakat onu unutamadi.hep o olayi koz olarak kullaniyor ve bu nedenle beni cok ezdi. yalancilikla sucladi.hakaretler inanilmaz derecede.
simdi 2 aylik nisanliyiz artik bunaldim bu baski ve hakaretlerden bitirmek istedigimi soyledim simdi beni birakmak istemiyor.fakat ben inancimi yitirdim.artik hakaret etmyecegini soylesede bana cok iyi davransada benim psikolojim cok bozuldu.gecmise cok fazla taktigi icin bu hale geldik.ayrica psiklojim derken midem bulanip kusuyoumaglama krizleri geciriyorum. doktora gidiyorum.ayrilip ayrilmamak konusunda kararsizlik yasiyorum cunku evlenirsem evlenince bosanmak daha kotu olur diye korkuyorum.guvensizlik oldu birbirimize karsi. ama hala sevdigimiz icin kopamadik.
ne olur yardim edin.disardan bakildiginda daha mantikli olayi degerlendirebilirsiniz ben icinden cikamiyorum.
nişsanlaıp ayrilmis bir kiza erkekler evlenilecek kiz gozuyle bakmazlar m, artik sizce? ya da hic nisan soz olmamis birini mi tercih ediyorlar? nisanlanip ayrilmak sonraki iliskileri etkiler mi
boyle bisey yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?