Nisanlanirken ya da evlenirken bir sey istediniz mi?

Takı bilezik hersey normal,toplumumuzu az bucuk tanıyan zaten bunları bilir,yapar yapmaz o ayrı.
Bir aldatma,ayrılma ihtimali oldugunda ilk verilen tavsiye"altinlarını kasaya koy,harcadıysanız düğün goruntuleriyle ispatla"
Ee hani kimse altın bilmiyordu,istememişti,o kadar görgüsüz degildi
He pardon erkek ailesi ya da eş durup dururken bir içgüdüyle alıyor o altınları
Fakat asıl o "sizin şerefiniz" şuuraltı bombardımanı var ya, beni benden alıyor,tercümesi "almazsan şerefsizsin"

Kız toplu para böyle diye erkeğin eline verilir mi ? Hemen harcanır gider. Asla vermem öyle eşime. Zor durumda oluruz belki o zaman
ben onların para ettiğini bile bilmiyodum ki...altıni hic sevmem taki olarak, o zamana kadar hic işim olmamis altınla, öyle 300 400 bişey zannediyodum ben o bilezikleri...he şimdi olsa dişimle ısırip ayarıni söylerim o ayrı ama cahillik iste o zaman çil çil bebekleri attim önüne adamin

Canın sağolsun

aman hemşire bebegini düşün bırak olacağına varır, anneyle baba da kaynamış arada ama napcaksın evlat...allah herkesi iyilerle ya da en güzeli dengiyle karşılaştırsın , ne diyim?

Yok canim boşanmayı düşünerek istemiyordur. Gelenek diye istiyor. Herkes ister. Ağzıyla istemeyen bile yan cebime koy der.
Önemli olan mutluluk tabi hoş değil ama istiyorlar valla

allah razi olsun kardes, neyse beraber yedik enazindan ama yemeyip saklasaymisım iyiymiş...
Dimi? Bazen öyle düşünüyor insan ve bazen cok lazim olabiliyor sanırım insanın önüne çıkıyor. Ama gidenlerin yerine yenisi gelir bence ya. Gelmiyor diyorlar ama genelde kısmet..

Ahhahhah yatırım amaclı saklasaydınız ya,o gaz parası tuz parası harcanmıştır.
Erkekler son çeyrekte harcanmadan rahat etmez gerçi.
Arkadasım bebegine hediye gelen parayla ceyrek almış, o gun eşi demiş ki bu hafta X in düğünü var,ona takalım
Yok yani alacak durumu da var.neresini tırmaladıysa 1 ceyrek

o video da hep bizim sülalenin taktiklari var yalniz , ben eş ailesinden istemedim ama düğunden sonra kolumda yer yoktu...niyetim yok ama boşayacak olursam isterim valla hepsini geri, sırf oğullariyla evleniyoruz diye ev altın istiycek kadar görgüsüz değiliz çok şükür ama salak da değiliz yani

fit fit gezdik, bütün avrupa esnafı sebeplendi benim bileziklerden

Dimi? Bazen öyle düşünüyor insan ve bazen cok lazim olabiliyor sanırım insanın önüne çıkıyor. Ama gidenlerin yerine yenisi gelir bence ya. Gelmiyor diyorlar ama genelde kısmet..
yaptım yaptıımmmm, son 10 yıldır bütün birikimim döviz borsa altin üclusunde, altında gidenlerin çoğu geri geldi...üstüne ev bile aldim,hepsini de kendim aldımm ,bunlar daha kıymetli şimdi hayatta satmam

Ben. Aslen urfaliyim ama babam memur olunca hep memleket memleket gezdik bizkm oralarda altın olayı çok olur neyse benim babam altın vs istemez annemde dediki. Siz. Ne isterseniz onu yapin ama hiç birşey yapilmadi açıkçası şimdiki aklım olsa isterdm. İstenir yoksa byle benim gibi bedavadan :))) evlenirsinz. Bu bir yardimlasmadir geçen sene kvalidem dis yaptırdı yardm ettik. Ama bazen hep tek tarafli oluo

Bu gibi durumlarda gercek kisilikler ortaya cikiyor. Ben de nisanlandigimda ne ben ne ailem agzimizi acip tek kelime etmedik, cunku bunu dile getirmek bile bizim icin buyuk ayip. Karsi taraf ne takarsa onun onurudur. Kayinvalidem de o zaman icin 7 8 gramlik tel gibi bir bilezik takmisti sadece. O zaman icin uzulmustum, imkani olup da yapmamasina. Suanda umurumda bile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…