- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Takı bilezik hersey normal,toplumumuzu az bucuk tanıyan zaten bunları bilir,yapar yapmaz o ayrı.Normal istenir . Bazen aileler konuşur aralarında , bazen evlenecek çiftler takı meselesini. Aileler konuştığunda hatta erkek tarafı kız tarafına istediği takıyı sorar örf adetine göre genelde siz ve şerefiniz denir . Şerefiniz kadar takın denir . Anormal bir şey yok yani adetten . Ben istemedim o ayrı
ben onların para ettiğini bile bilmiyodum ki...altıni hic sevmem taki olarak, o zamana kadar hic işim olmamis altınla, öyle 300 400 bişey zannediyodum ben o bilezikleri...he şimdi olsa dişimle ısırip ayarıni söylerim o ayrı ama cahillik iste o zaman çil çil bebekleri attim önüne adaminKız toplu para böyle diye erkeğin eline verilir mi ? Hemen harcanır gider. Asla vermem öyle eşime. Zor durumda oluruz belki o zaman
Canın sağolsunben onların para ettiğini bile bilmiyodum ki...altıni hic sevmem taki olarak, o zamana kadar hic işim olmamis altınla, öyle 300 400 bişey zannediyodum ben o bilezikleri...he şimdi olsa dişimle ısırip ayarıni söylerim o ayrı ama cahillik iste o zaman çil çil bebekleri attim önüne adamin
aman hemşire bebegini düşün bırak olacağına varır, anneyle baba da kaynamış arada ama napcaksın evlat...allah herkesi iyilerle ya da en güzeli dengiyle karşılaştırsın , ne diyim?Kardeş bu istenenleri kendi yapmıyor ki 50 60 yasındaki insanların bu yaştan sonra yiyip içip gezmeleri gerekirken onların maaşları ile yapıyor.sonra da derdini biz çekiyoruz. Kaç gündür bu konuyu kafama takıyordum.zaten doğurdum doğuracağım
allah razi olsun kardes, neyse beraber yedik enazindan ama yemeyip saklasaymisım iyiymiş...Canın sağolsun
Dimi? Bazen öyle düşünüyor insan ve bazen cok lazim olabiliyor sanırım insanın önüne çıkıyor. Ama gidenlerin yerine yenisi gelir bence ya. Gelmiyor diyorlar ama geneldeallah razi olsun kardes, neyse beraber yedik enazindan ama yemeyip saklasaymisım iyiymiş...
Ahhahhah yatırım amaclı saklasaydınız ya,o gaz parası tuz parası harcanmıştır.ben onların para ettiğini bile bilmiyodum ki...altıni hic sevmem taki olarak, o zamana kadar hic işim olmamis altınla, öyle 300 400 bişey zannediyodum ben o bilezikleri...he şimdi olsa dişimle ısırip ayarıni söylerim o ayrı ama cahillik iste o zaman çil çil bebekleri attim önüne adamin
o video da hep bizim sülalenin taktiklari var yalniz , ben eş ailesinden istemedim ama düğunden sonra kolumda yer yoktu...niyetim yok ama boşayacak olursam isterim valla hepsini geri, sırf oğullariyla evleniyoruz diye ev altın istiycek kadar görgüsüz değiliz çok şükür ama salak da değiliz yaniTakı bilezik hersey normal,toplumumuzu az bucuk tanıyan zaten bunları bilir,yapar yapmaz o ayrı.
Bir aldatma,ayrılma ihtimali oldugunda ilk verilen tavsiye"altinlarını kasaya koy,harcadıysanız düğün goruntuleriyle ispatla"
Ee hani kimse altın bilmiyordu,istememişti,o kadar görgüsüz degildi
He pardon erkek ailesi ya da eş durup dururken bir içgüdüyle alıyor o altınları
Fakat asıl o "sizin şerefiniz" şuuraltı bombardımanı var ya, beni benden alıyor,tercümesi "almazsan şerefsizsin"
fit fit gezdik, bütün avrupa esnafı sebeplendi benim bileziklerdenAhhahhah yatırım amaclı saklasaydınız ya,o gaz parası tuz parası harcanmıştır.
Erkekler son çeyrekte harcanmadan rahat etmez gerçi.
Arkadasım bebegine hediye gelen parayla ceyrek almış, o gun eşi demiş ki bu hafta X in düğünü var,ona takalım
Yok yani alacak durumu da var.neresini tırmaladıysa 1 ceyrek
yaptım yaptıımmmm, son 10 yıldır bütün birikimim döviz borsa altin üclusunde, altında gidenlerin çoğu geri geldi...üstüne ev bile aldim,hepsini de kendim aldımm ,bunlar daha kıymetli şimdi hayatta satmamDimi? Bazen öyle düşünüyor insan ve bazen cok lazim olabiliyor sanırım insanın önüne çıkıyor. Ama gidenlerin yerine yenisi gelir bence ya. Gelmiyor diyorlar ama geneldekısmet..
Kız, kardeşinden istemiş. Araya virgül koymadığı için başta yanlış anlaşılıyorAnlayamadım damada bilezik küpe mi takacaksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?