nişanlanıyorum ama buruk içim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar eee nihayetinde 8 senelik azmin sonunda babam artık gelsinler nişan yapalim bayramdan sonra dedi. dualarım kabul olmustu artık ama bastan beri istemediler benimde yasadıgım olaylardan dolayı psikolojm bozuldu vede buruk bir sevişnc oldu hatta duruldum birden degişik oldum keske böyle sıkıntılarla degilde güsellikle olsaydı ilk bastan simdi öyle buruk ki içim benim evladım olursa sevdigini mutlak tanıyacagiım nişanlılık tanısma evresi daha sonra karaRIMIZI VERCEGİZ BUNLARI YASATMICM COCUMAbenneyaptımki

cok seviyorum annemı babamı karsısında tek kelime konusmadım bu güne olmaz dediler kafamı egdim parcam çünkü yapamam onlarsız bazen dedim onlara bişi olmasın bana olsun kendimden önce geldiler. offf offf bu hayatın hep zorlukları geldi. sevdiğim de bi tane herseyim niye öyle buruldu yüregim sevinemedi. hani psikologlar soylüyor cocukluguna inin benimde gecmişte yasadıgm sorunlardan dolayı bugun sevinemedim sanırm sizlerle paylasmak istedm

çiçemmm hiç üzme kendini klasik bi laf vardır düğünde keramet vardır aile istemio olabilir mecburiyet görüo olabilirler ama evlilik sonrası hepsi düzelir inanki zamanla aşılır bu tarz şeyler rahat ol hiçte mutluluğunu bozma sen evleniosun o kişiyle sen yaşican onlar değil seçim senindir.. Böyle düşünmeye üzülmeye devam edersen o kişiyede yansır yapma tatlış Rahatla huzurlu ol herşey düzelicek..:1hug:

bencede üzme kendini.tanıdıkça severler...kendisini sevdirmeye baksın..

tesekkür ederim arkadasım ama dedigin gibi mecburiyet görüldügünü düsünüyorm keske diyorum daha kana kana yasasaydım mutlulumu ama allahın emri konsun hele bir dimi belki hersey cok ii olur hatta benden cok sever herkez dürüsttür efendi 8 sene az da diil tanımada

Sen içini ferah tut ve sonuna kadar yaşa sevincini.Ailen onay vermiş sonuçta öle yada böle.Tanıdıkça belki çok daha fazla sevecekler sende bugünlerde tam anlamıyla sevinemeyeceğine üzüleceksin.Oyüzden bu düşünceleri at bi kenara

gözünüz aydın...aileniz sizi zorlamıs çektirmiş ama sonunda nişanlanıyorsunuz bunu düşünün...her şeyin daha güzel olcağını düşünün çektiğiniz sıkıntıları zorlukları düşünmeyin bir kenara bırakın...güzel düşün güzel olsun...her şey gönlünüzce olsun...mutluluklar...sevgiler

:teselli:Canım benimde bi arkadaşım 5 senenin sonunda geçen ağustos ayında evlendi..Ailesi 5 sene süründürdü resmen..Olmaz dediler başka bişey demediler ama nihayet onlarda ikna oldu..Şimdi 4 aylık evliler ama bi gör..Kızın annesi babası damadı ondan daha çok seviyor..Herşeyde bi hayır vardır üzme sen kendini

önyargılı olma canım....evlenmeden önce bu tip sorunlarla çok çift karşılaşmıştır ve sonradan ailenin en kıymetlisi olmuşlardır..

tebrikler

tesekkür ederim arkadasım ama dedigin gibi mecburiyet görüldügünü düsünüyorm keske diyorum daha kana kana yasasaydım mutlulumu ama allahın emri konsun hele bir dimi belki hersey cok ii olur hatta benden cok sever herkez dürüsttür efendi 8 sene az da diil tanımada

Ya tatlış olayın felsefesi şu herkes herşeyi sen gibi görmez ailenin düşünceside seninkindne farklı olabilir yargılayamayız ama bu seni mutsuz etmesin yıldırmasın.. sen hiç keyfini bozma çünkü sen bir evlilik yaptıktan sonra hiçbi sorun kalmicaktır zaten mecburiyet görmüş olabilirler olsunn ne var herkesin ailesi herkesin tercihini onaylıomu bak benim sevgilimle mezhep varkı var bölge farkı var annem kafayı yio ama ben seçtim ben seviyorum istemesede kabullenicek ben ona babamı seçerken karıştımmı kaydirigubbakcemile3 bu zaten olamazdıda neyse.. :utangac: rahat ol bunlar olağan şeyler sadece zaman ve mutluluğunu böle bozma iyi hisset POZİTİF OL POZİTİF YAŞA

tesekkür ederim arkadaslar gercekten içime bir ısık oldunuz belkide bastırılmıs birseyler vardı yüregimde . birden yüregim daraldı duyunca ama üzmücem artık bitiyor cekilen sıkıntılar

ooo canım bizde de hersey sorun oldu mezhepten işine asına ama artık diyecek bişi bulamıorlar dürüste efendi neler var allah utandırmasın

sonuçta kız evi naz evidir değil mi?
gherçi seninkiler biraz fazla nazlanmış ama olsun.))kendini sevdirsin...tanıdıkçada severler inan

tesekkür ederim arkadaslar gercekten içime bir ısık oldunuz belkide bastırılmıs birseyler vardı yüregimde . birden yüregim daraldı duyunca ama üzmücem artık bitiyor cekilen sıkıntılar

Yaşşaaa... :1hug: herşey güzel olucakk al buda tebrik çiçeğin a.s.

canım bundan sonra seni bekleyen güzel günlerin hayalini kur ve tadını çıkarmaya bak.
geçmiş geçmişde kalmış işde bak :)

evet aslında hayal gibi birsey hayırlı olur sonuna kadar insallah

hiç üzülme artık canım, ne güzel yeni bir başlangıçtasın, şimdiden tebrik ederim.

merhaba arkadaslar eee nihayetinde 8 senelik azmin sonunda babam artık gelsinler nişan yapalim bayramdan sonra dedi. dualarım kabul olmustu artık ama bastan beri istemediler benimde yasadıgım olaylardan dolayı psikolojm bozuldu vede buruk bir sevişnc oldu hatta duruldum birden degişik oldum keske böyle sıkıntılarla degilde güsellikle olsaydı ilk bastan simdi öyle buruk ki içim benim evladım olursa sevdigini mutlak tanıyacagiım nişanlılık tanısma evresi daha sonra karaRIMIZI VERCEGİZ BUNLARI YASATMICM COCUMAbenneyaptımki

Canım inşallah çocuğuna sen yaşatmazsın...
baban seni neden vermek istemiyordu?
hiç bi anne baba evladının kötülüğünü istemez...
öyle bakarsan ben zamanımda babamın sözünü dinlemediğim için çok pişmanım...benneyaptımki

Canım inşallah çocuğuna sen yaşatmazsın...
baban seni neden vermek istemiyordu?
hiç bi anne baba evladının kötülüğünü istemez...
öyle bakarsan ben zamanımda babamın sözünü dinlemediğim için çok pişmanım...

canım mezhep girdi ananemler bu konuda katı kuralları ve ailemde söz hakkına sahip .
daha sonra ilk istediklerinde işe yeni girmişti, simdi 2, yılı
sonra sonra abisini pek huzurlu evliligi yok
sonra amcamın kızları 25 den önce evlenmemiş öyle buna benzer bölgesel farkımız varmıs
bana bakamazmıs işte gönülleri ona yoktu daha iyi işi olanlar isteyince beni belki ayrılırız die uzadı galıba ama nasip bu işler

Back
X