- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
Konularını sürekli görüyorum sonbahar sen kendin takmışsın bunu kafaya buraya defalarca bu konuyla ilgilli konular açtın neden dulum neden dulum diye böyle şöyle diye insanlar o kadar şey yazdılar değişen hiçbir şey yok.
Sen kendine güven baştan de ki kendine ben yalnız başıma da her şeyin üstesinden gelirim. Güçlü ol sonra hayata senle aynı pencereden bakan biri çıkarsa karşına olur evlenirsin. Gelip gidip, ısıtıp ısıtıp bu konuyu açıyorsun zihninde. Yeter, sana da yazık yahu.
mesajın için teşekkür ederim canım ama zaten kırıgn bir ruh halindeyim kırıcı konuşmana lüzum yok.baktın hoşuna gitmedi yazmayıver.
O eski eşinin de eski sevgilinin de insanlığına yazıklar olsun! Bu hayatta her şey insanlar için. Umuyorum bir gün bu söylediklerine pişman olmazlar. Sakın rencide olma bu sözlerine. Çünkü söyledikleriyle kendilerini belli etmişler zaten.
arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
şu an facede gördüm nişanlanmış güzel bir kız.ALLAH mesut etsin.kıskanmadım isterim çok mutlu olsun ama kendi halime üzüldüm....
çok gözüştüğüm oldu boşandığımı söylediğimde arkasına bakmadan kaçan...bu hep böyle mi devam edecek bilemiyorum.ama şu anki ruh halimle böyle düşünüyorum evet sanırım...
boşanırken bana benim ex demişti ki " seni ya paran için alılar ya da 50 -60 yaşında biri alır.iyi biri almaz seni dulsun sen artık dul!!! " demişti gülüp geçmiştim.sanırım türkiye sınırları içinde bu görüş doğru.. :26:
boşverarkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
şu an facede gördüm nişanlanmış güzel bir kız.ALLAH mesut etsin.kıskanmadım isterim çok mutlu olsun ama kendi halime üzüldüm....
çok gözüştüğüm oldu boşandığımı söylediğimde arkasına bakmadan kaçan...bu hep böyle mi devam edecek bilemiyorum.ama şu anki ruh halimle böyle düşünüyorum evet sanırım...
boşanırken bana benim ex demişti ki " seni ya paran için alılar ya da 50 -60 yaşında biri alır.iyi biri almaz seni dulsun sen artık dul!!! " demişti gülüp geçmiştim.sanırım türkiye sınırları içinde bu görüş doğru.. :26:
arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce buraya ilk konumu açmıştım bir polis benimle evlenmek istemişti.yüz yüze görüştük akşamında ona evlenip ayrıldığımı söylemiştim.o da " ben benden önce cinsel ilişkiye girmiş birini istemem" demişti.o zamanlar çok üzülmüştüm..
mesajın için teşekkür ederim canım ama zaten kırıgn bir ruh halindeyim kırıcı konuşmana lüzum yok.baktın hoşuna gitmedi yazmayıver.
konu sahibi, senin iyi bir psikologa ihtiyacın var.. belli ki sorunları tek başına aşamıyorsun, eski konuların da hep aynı mevzu üzerinde dönüyor..
yok eski eşinin yaptığı gibi bir genelleme.. en yakın arkadaşlarımdan birisi 2 sene evliliğin arkasından boşandı, üzerinden 3 sene geçmeden başka biriyle evlendi.. kısaca kader-kısmet.. nerede, ne zaman geleceği belli olmuyor..
çok alıngansın, burada kimse seni iğnelemek için yorum yapmıyor.. aynı konu ile ilgili yorum isteyince insanların ilgisini çekiyor doğal olarak..
evet iyi bir psikoloğa ihtiyacım var..etrafımdaki insanlar çok mantıklı da çok da mantıklı şeylerle karşılaşıyorum bu yüzden evet ağır ruhsal sorunlar yaşıyorum ve iyi bir psikoloğa ihtiyacım var.var mı bildiğin iyi birisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?