- 2 Ocak 2015
- 6.446
- 15.479
- 448
Ünlü bir gazeteci vardı adını hatırlayamadım şimdi bir sevgilisi vardı isteyerek evlenmeden çocuk sahibi
olmuşlardı. Adam hep böyle 'evliliğe inanmıyorum ben' havalarında takılıyordu kadınla beraberken.
Sonra bu adam o kadından ayrılıp başka bir ünlü oyuncuyla güle oynaya ağzı kulaklarında nikahlanıp
çocuk yapmıştı.
Hatta yanlış hatırlamıyorsam kadın hamile olduğu için evlenmişti. Demek ki derdi evlilikle değildi.
O geldi aklıma..
Gerçekten aşık olmadıkları kadına sözde cool takılıyorlar yalan söylüyorlar sanırım.. bilemiyorum
Sinirlenmekte çok haklısınız aslında size bunları yapmadığına değil kandırıldığınız için bu kadar öfkeleniyorsunuz. Kim olsa aynı hisseder zaman gerek. Henüz çok yeni olaylar.
Ama aramayın sakın hakim olun kendinize. Siz çok daha fazla mutlu olursunuz İnşallah.
Kuzum aldattığı kızla nişanlanıyor
Aman o doktorunda nöbet tutacağı tuttu üfff hahaha :))
Ya dirayetli değilim bak senin gibi maaşallah sana. Meraktan kudurup bakıyorum işte böyle
Mirgün cabas ve tuba ünsal.. Adamın eski sevgilisi ateş püskürmüştü sosyal medyada hatta. Ama yapacak bir şey yok, demek ki aradığı şey tuba'daymış.
Ayrilmissin ve resmen kiskancliktan kuduruyorsun
Busrafa smalt midir nedir o ney yaw
Esin senin aldatsa ve 3 4 ay sonra o kızla nişanlansa ne hissederdin pardon ? Ister kiskanir ister sinirlenir kime ne ? Ne biçim bi yorum bu. Her konuda da çıkacak illa biri
Gobek atcak halim yok sinirden ve kiskancliktan ólurdum heralde konu sahibi de mutlaks kiskanmistir sinirin yaninda ama ne gerek var takip etmesine neden canini yakiyor kendi kendine adamin karaktersizligiyle kendini uzmesin atlatamaz yoksa.ins karsisina kaliteli biri cikar ..mutluluklarEsin senin aldatsa ve 3 4 ay sonra o kızla nişanlansa ne hissederdin pardon ? Ister kiskanir ister sinirlenir kime ne ? Ne biçim bi yorum bu. Her konuda da çıkacak illa biri
Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?