Nişanlanmış!

E siz yeni ilişkiye başlarken sıkıntı yok, adam nişanlanınca neden var?

Sonuçta aldatma öküzlüğünü yaptığı için, boşanma vaktiniz değil, onların ilişkiye başlama tarihini baz alırsanız uzun bir vakit çıkar. Haliyle de zırt diye nişanlanmış olmaz.

Neresinden tutulursa elde kalıyor adamın yaptıkları, takip etmeye devam ederseniz mutlu olamazsınız.
 

Mirgün cabas ve tuba ünsal.. Adamın eski sevgilisi ateş püskürmüştü sosyal medyada hatta. Ama yapacak bir şey yok, demek ki aradığı şey tuba'daymış.

Arkadaşlar müge'ye "pişman olacak kesin ayrılacaklar" falan deyip bu beklentiye sokmamak gerekiyor bence. Ya mutlu olurlarsa, kızın sindirmesi daha uzun zaman alır. Ayrıca yıllar süren evliliğini henüz bitirmiş adamın yeniden nikah masasına oturması kolay olacak şey değil. Seks konusunda istediğini alırken hele. Acı da olsa gerçekleri kabullenmek gerekiyor.

Sen doktora odaklan mügecim. Çok mutlu ol inşallah.
 
Kuzum aldattığı kızla nişanlanıyor
Aman o doktorunda nöbet tutacağı tuttu üfff hahaha :))
Ya dirayetli değilim bak senin gibi maaşallah sana. Meraktan kudurup bakıyorum işte böyle

Biliyorum canım net anlatamadım galiba :) Dedim ya karısını aldatan adamla nişanlanıyor diye..
Aslinda kendini tutmak istedikten sonra tutuyosun aklına bile gelmiyor.
Yeni ilişkine odaklan boşver eskiyi :)
 
Ooo sen doktorcunun nobetine yogunluguna da sikilmissin ondan o tarafa sarmissin heralde:)))
Bu surec de normal kendine de cok yuklenme yani bu sinir olmalar, meraklar normal ama doktorcuna haksizlik etmemek adina bu merak ve sinir durumunu dizginlemelisin. Yani takibi ve o konulara sinir olmayi birakmak icin motivasyonun eniste olsun
 
Beynin sana bir oyun oynuyor yada egon diyelim. Sakın yenilme. Daha dün gece burada halaylar çekmedik mi sevinçten. Ilık duş al, tarçınlı süt iç, uyu.
 
Mirgün cabas ve tuba ünsal.. Adamın eski sevgilisi ateş püskürmüştü sosyal medyada hatta. Ama yapacak bir şey yok, demek ki aradığı şey tuba'daymış.

Evet onlardı isimleri hatırlayamadım da..
Tabi aradıkları diğer kadında olabilir ama hayat görüşüm bu ben böyleyim diye işine geleni söyleyip sonra da tam tersini yapmak yalancılık ikiyüzlülük oluyor.
 
Su gecmis gecmiste kaldi,hala unutamadin mi ,herkes yoluna baksin diyenler biraz empati yapsa ? Kim daha 2 ay once ayni yatagi paylastigi kocasiyla hic hazmedemeyecek sekilde bosanmasini kolayca sindirir ki ?Ben yaparim onume bakarim diyenlere de sapka cikariyorum.

Bu arada hemen her konuna yorum yapmisligim desteklemisligim vardir.Sadece son guncelledigin konunda yeni iliskiye basladigini soyledikten sonra yorum yapmadim cunku cok ta mantikli gelmedi bana bu hamle..Cok ta saglikli bir kafayla verilmemis bodoslama bir karar oldugunu dusunuyorum iliskiye baslamani baska biriyle...Hakkinda hayirlisi muge.

Son olarak sakin arama !
 
Hic sanmıyorum o kızı cok sevdiğini falan. Ya kiz hamile ondan bu acele ya da nispet yapıyor.

Aman arama ki hala aklı bende diye düşünmesin. Sonra doktorla fotolarini koyduğunda nispet falan sanmasin.

Ama bu hislerin normal tabi. Evliliğinde cok fazla mutlu olmasan da bi düzenin vardi en azından. Şimdi yeni bir düzen kuruyorsun kendine engel olamayip takip ederdim ben de olsam. Ama elinden geldiğince bakmamaya çalışırsin.

Bana bile burdan en cok tuhaf eski esinden cok arkadaşlarınızin ve çevresinin davranışları. Hemen tebrik etmeleri mesela. Saka gibi. Ailesi elbette oğlunu elinde sonunda affederdi ama bu derece cabuk olmasi. Annesinin mutluluk pozları falan cok sinir oldum ya. Bari birkac ay daga gecsin öyle evlenin deseymis ailesi.
 
Ayrilmissin ve resmen kiskancliktan kuduruyorsun
Busrafa smalt midir nedir o ney yaw

Esin senin aldatsa ve 3 4 ay sonra o kızla nişanlansa ne hissederdin pardon ? Ister kiskanir ister sinirlenir kime ne ? Ne biçim bi yorum bu. Her konuda da çıkacak illa biri
 
Bırak sakın aramaaaa Eger dedıgınız gıbıyse zaten gercek yuzunu er yada gec gosterecektırr. Pekı o kadın onun gercek yuzunu gorunce nasıl şok olacak tahmın edebılıyor musunuz ??

Hem sen artık kendı hayatına bak. Kendı yolunu cız.
 
adamın düşünceleri hisleri hakkında yorum yapmak ne kadar doğru ki. yuva yıkanın doğru düzgün yuvası olur mu tabi ki olmaz. cezasını bulur bir gün. ama siz kendinize odaklanın dilerim
 
Esin senin aldatsa ve 3 4 ay sonra o kızla nişanlansa ne hissederdin pardon ? Ister kiskanir ister sinirlenir kime ne ? Ne biçim bi yorum bu. Her konuda da çıkacak illa biri
Gobek atcak halim yok sinirden ve kiskancliktan ólurdum heralde konu sahibi de mutlaks kiskanmistir sinirin yaninda ama ne gerek var takip etmesine neden canini yakiyor kendi kendine adamin karaktersizligiyle kendini uzmesin atlatamaz yoksa.ins karsisina kaliteli biri cikar ..mutluluklar
 
ulan ne fettan dişli bişeymiş gerçi bu metresler ikinci kadınlar böyle dişli oluyor adama yapmadıgı şeyler yaptırmış, bırak ne halleri varsa görsünler ne arıycan , muhattap olucan bir de , birdaha bakma bence , bitmez çünkü evlenmiş çocugu olmuş vs. binlerce başlık açarsın gereksizler için.
 

bosver muge,
yol yakindi, yurudun gittin sen.
 
Arasan ne geçecek eline.. Zamanı geri alabilecek misin.. Onun canını acıtacağını sanıyorsun ama tam tersi mutlu olacak, egosu şişecek durduk yerde.. Yok say, görmemiş gibi davran, mutlu ol.. En güzel intikam mutlu olmak.. Onlara gelince; eden bulur:) içini ferah tut..
 
Müge bu adam çok mutlu da olabilir. Yarın öbürgün çocukları da olur. Onun mutsuz olacağı, pişman olup acı çekeceği günü bekleyerek yasayamazsin. Bu kin seni hergün yer, bitirir. Bi bedel odemeycek mi ? Elbette ödeyecek. Ama sen bunun ne yerini ne de zamanını bilemezsin. Ama ödeyecek... Biliyorum dile kolay, yaşayan bilir ne kadar zor oldugunu. Belki şimdi inanmıyorsun ama bir gün hepsi gecmis olacak. O gün 'iyiki aramamışım' diyeceksin.
 
bakmadan duramamanı anlıyorum ama çol da takmamaya çalış (uzaktan söylemek kolaydır bilirim de)

bak sen de mutlusun ne güzel,hatta gerçek mutluluk seninki. gece son konundaki güncellemeni okudum, okurken benim gözlerimin içi güldü, yüzüme kocaman bi tebessüm oturdu. hislerin ne kadar güzel ki ne kadar güzel ifade edebilmişsin.

boşver onları, eden ettigini bulur elbet.
bi arkadaşım vardı nişanlısı en yakın arkadaşıyla aldatmış üzerine kızla nişanlanıp evlenmişti.. çocukları da olmuş hatta hemen ama hemen de ayrılmışlar. çocuk arkadaşıma geri dönmek için yalvarıyordu en son konuştuğumuzda..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…