nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

burada önemli olan yanlış anlamak değil yanlış yapmamak ve bence siz yanlış yapıyorsunuz ! buraya böyle bir konu açıyor olmanız da yanlış yaptığınızın bir göstergesi..

lütfen nişanlı, evli hatta sadece sevgilisi olanlara bile saygı duyun, size yönelmelerine engel olun !

biraz empati !!

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu çünkü ben kendisine karşı herhangi bir niyet içinde değilim, birliktelik falan da düşünmüyorum, öyle bir şey de yazmadım ama öyle anlaşıldı sanırım. Arada demek istediğimi anlayan birkaç üye olmuş teşekkür ederim onlara.

Benim demek istediğim normalde bu birkaç davranıştan hiç öyle bir çıkarımda bulunmazdım ama şu an ben abartıyorum gibi geliyor öyle mi?

Yoksa ben onnula bir şey düşünüyorum, aman baştan çıkarıcam falan gibi bir şey yazmadım bile.

sevgilileri,nişanlıları,kocaları karantina altna mı alsak ne yapsak

Öyle demek istemedin demek..
Çevir kazı yanmasın.
Peki madem senin için önemli değil birliktelik düşünmüyorsun. Onunla.
O halde neden senin için buraya konu açacak kadar onemli nişanlı bir adamın senden hoşlanıp hoşlanmamasi .....
Gerçekten düşünmesen senden hoşlansa Dahi umrunda olmaz..

Tamam da buraya neden konu açtın ozaman. Birşey hissettiysen karşı taraftan mesafeni koy kestirip at. Olumsuz Yanıt gelince kıvırıyormuşsun gibi hissettim.

Şaka mısın? Bu cümlen ne o zaman?

Kendisini çok hoş bulduğum için acaba yanlış mı anlıyorum diye düşünüyorum

kendinizi kandırmayın eğer ondan da bu durumdan da hoşlanmasaydınız buraya böyle bir konu açmazdınız

Ayak ustu nişanlıyım demesi, nişanlısına yalan söylemesi, bir soru sormak için yalnız kalmayı beklemek, facede bile sohbete başlamak..

Onu anladım , erkek müsveddelerinden biride, böylelerin kökleri kurusun , siz nişanlı biriyle ayak üstü bu kadar muhabbet edip üstünede hoş biri deyip saf ayağına yatarak bize " abartıyor muyum? " diyerek hangi sınıfa girmiş oluyorsunuz ?
..

Konu alaya almak için açıldıysa size yine bir sınıf bulmak için zorlanmam .

Bence adamın sana sürekli nişanlıyım demesi de ilgini farkettiğini gösteriyor yoksa bir insan neden durup dururken derste nişanlıyım ben ya desin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…