Tercih edilen kadın olup egosunu tatmin edecek
Aynen ya anlamıyorum adam evli nişanlı olunca daha bir gözlerini kan büruyor arkadaş. .içinden hoşlan sakın ileri gitme...o hoşlansa bile...
şu hayatta sahipli erkekten uzak durabilen her kadın gözümde tanrıça dır...
Teşekkür ederim sanırım ne demek istediğimi tek anlayan siz oldunuz.Evet abartıyorsunuz. Hoş bulduğunuzu belli ederseniz size yüz verebilir, ama eninde sonunda nişanlısına gider.
Öyle demek istemedin demek..Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu çünkü ben kendisine karşı herhangi bir niyet içinde değilim, birliktelik falan da düşünmüyorum, öyle bir şey de yazmadım ama öyle anlaşıldı sanırım. Arada demek istediğimi anlayan birkaç üye olmuş teşekkür ederim onlara.
Benim demek istediğim normalde bu birkaç davranıştan hiç öyle bir çıkarımda bulunmazdım ama şu an ben abartıyorum gibi geliyor öyle mi?
Yoksa ben onnula bir şey düşünüyorum, aman baştan çıkarıcam falan gibi bir şey yazmadım bile.
Tamam da buraya neden konu açtın ozaman. Birşey hissettiysen karşı taraftan mesafeni koy kestirip at. Olumsuz Yanıt gelince kıvırıyormuşsun gibi hissettim.Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu çünkü ben kendisine karşı herhangi bir niyet içinde değilim, birliktelik falan da düşünmüyorum, öyle bir şey de yazmadım ama öyle anlaşıldı sanırım. Arada demek istediğimi anlayan birkaç üye olmuş teşekkür ederim onlara.
Benim demek istediğim normalde bu birkaç davranıştan hiç öyle bir çıkarımda bulunmazdım ama şu an ben abartıyorum gibi geliyor öyle mi?
Yoksa ben onnula bir şey düşünüyorum, aman baştan çıkarıcam falan gibi bir şey yazmadım bile.
Şaka mısın? Bu cümlen ne o zaman?Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu çünkü ben kendisine karşı herhangi bir niyet içinde değilim, birliktelik falan da düşünmüyorum, öyle bir şey de yazmadım ama öyle anlaşıldı sanırım. Arada demek istediğimi anlayan birkaç üye olmuş teşekkür ederim onlara.
Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu çünkü ben kendisine karşı herhangi bir niyet içinde değilim, birliktelik falan da düşünmüyorum, öyle bir şey de yazmadım ama öyle anlaşıldı sanırım. Arada demek istediğimi anlayan birkaç üye olmuş teşekkür ederim onlara.
Aynen canim ya diyorum ya evli nişanlı olunca daha bir kıymetli oluyor bunların gözünde. .Adam nişanlıyım Demiş. Siz hala acaba benden mi hoşlanıyor diyorsunuz. Ooff nedir bu basit kızların evli yada nişanlı erkeklerle birlikte olmak istemesi !
Evlerden ırak.Aynen canim ya diyorum ya evli nişanlı olunca daha bir kıymetli oluyor bunların gözünde. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?