Heh bizde yedik. 360 derece döndüevet evet düşünmüyorsun, konuyu da spor olsun diye açtınyoksa "evet bende böyle bir şey yaşadım, sonrasında evlendik" gibi bir yorum almak için değil hı hı evet..
evet evet düşünmüyorsun, konuyu da spor olsun diye açtınyoksa "evet bende böyle bir şey yaşadım, sonrasında evlendik" gibi bir yorum almak için değil hı hı evet..
KK kadınını çok basit sanıyor.hepimiz mi yanlış anladık
Aynen canim Allah korusun....Evlerden ırak.
KK kadınını çok basit sanıyor.
ofişş kimin ikinci üyliği acabaah ah nişanlı kızcağız bi bilse nişanlısı kk ya bile konu oldu,ne düşünür acaba
Teşekkürler.Siz çok abartıyorsunuz, evet. Son cümlenize katılıyorum... Adamın size karşı bir ilgisi yok. Konu sahibi üzerine alınmasın, bu lafım onun için değil ama bu nasıl bir kafadır iki kelime konuştu diye benden hoşlanıyor düşüncelerine girebiliyor insanlar... Sevilmeye duyulan ihtiyaçtan mı ileri geliyor bu düşünce yoksa karşı taraf hoş bulunduğu için öyle mi düşünmek istiyor insanlar? Hiç anlam veremedim ve verebileceğimi de sanmıyorum bu tarz bir duruma. Var mı bir bilen? Neden böyle?
Konu sahibi, işinle gücünle meşgul ol bence, kafanı dağıt, gez dolaş, sporunu öğrenmeye bak. Boşver nişanlı adamı. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hoş bulduğumu inkar etmiyorum ki. Bir erkeği fiziksel olarak hoş bulmak normal bir şey, erkek sanatçılar evlenince birden gözünüzde bütün yakışıklılığını mı kaybediyor? Yakışıklı erkek yakışıklıdır neticede.
Benim en başta da dediğim bu nedenle ben mi öyle yorumluyorum yoksa gerçekten öyle mi?
Aynen öyle maalesef. .Arkadaşım yazdığın şey çok açık ve net kendisini hoş buluyormuşsun. Bence sen ondan hoşanldığın için onun senden hoşlandığını sanıyorsun. Bunu ona belli etmişsen oda bir kaç güzel gün geçirmenin derdindedir. Kusura bakma açık konuşuorum.. Ve gideceği yer gene nişanlısının yanıdır. Bu demek oluor ki eşlerimizi, sevgililerimizi, spora falan da yollamayacağız, ya da bizde gideceğiz bu ne arkadaş ya bu ne!
Facebooktan ekleyecek kadar nasıl samimi oldunuz? O mu istedi sen mi? 2 haftadır dersinize giriyor, 2 haftadır facebooktan konuşuyorsunuz, muhabbet hangi ara oraya geçti?Hoş bulduğumu inkar etmiyorum ki. Bir erkeği fiziksel olarak hoş bulmak normal bir şey, erkek sanatçılar evlenince birden gözünüzde bütün yakışıklılığını mı kaybediyor? Yakışıklı erkek yakışıklıdır neticede.
Benim en başta da dediğim bu nedenle ben mi öyle yorumluyorum yoksa gerçekten öyle mi?
Ona göre eğer ben yanlış anlamıyorsam iletişimi keseceğim çünkü doğru bir şey olmaz benden hoşlandığını düşünerek görüşmeye devam etmek. Sonuçta aynı kurstayız, garip bir durum olmasını istemiyrum.biz de diyoruz ki gerçekten öyle olsa ne olacak?
Hoş bulduğumu inkar etmiyorum ki. Bir erkeği fiziksel olarak hoş bulmak normal bir şey, erkek sanatçılar evlenince birden gözünüzde bütün yakışıklılığını mı kaybediyor? Yakışıklı erkek yakışıklıdır neticede.
Aynen konunun başını okuyorum sonunu zaten tahmin ediyorum artık :)))saf sanıyo bizi ama neler gördük geçirdik burada kurt olduk vallahi
Evet canim ben bekar ken de bu böyleydi şu an evliyim hala öyle.Hoş bulduğumu inkar etmiyorum ki. Bir erkeği fiziksel olarak hoş bulmak normal bir şey, erkek sanatçılar evlenince birden gözünüzde bütün yakışıklılığını mı kaybediyor? Yakışıklı erkek yakışıklıdır neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?