nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

evet evet düşünmüyorsun, konuyu da spor olsun diye açtın yoksa "evet bende böyle bir şey yaşadım, sonrasında evlendik" gibi bir yorum almak için değil hı hı evet..

ofişş kimin ikinci üyliği acaba ah ah nişanlı kızcağız bi bilse nişanlısı kk ya bile konu oldu,ne düşünür acaba

Arkadaşım yazdığın şey çok açık ve net kendisini hoş buluyormuşsun. Bence sen ondan hoşanldığın için onun senden hoşlandığını sanıyorsun. Bunu ona belli etmişsen oda bir kaç güzel gün geçirmenin derdindedir. Kusura bakma açık konuşuorum.. Ve gideceği yer gene nişanlısının yanıdır. Bu demek oluor ki eşlerimizi, sevgililerimizi, spora falan da yollamayacağız, ya da bizde gideceğiz bu ne arkadaş ya bu ne!

Siz çok abartıyorsunuz, evet. Son cümlenize katılıyorum... Adamın size karşı bir ilgisi yok. Konu sahibi üzerine alınmasın, bu lafım onun için değil ama bu nasıl bir kafadır iki kelime konuştu diye benden hoşlanıyor düşüncelerine girebiliyor insanlar... Sevilmeye duyulan ihtiyaçtan mı ileri geliyor bu düşünce yoksa karşı taraf hoş bulunduğu için öyle mi düşünmek istiyor insanlar? Hiç anlam veremedim ve verebileceğimi de sanmıyorum bu tarz bir duruma. Var mı bir bilen? Neden böyle?
Konu sahibi, işinle gücünle meşgul ol bence, kafanı dağıt, gez dolaş, sporunu öğrenmeye bak. Eğer sen hoş buluyorsan adamın yaptığı her şeyi üzerine alma eğilim var, bundan vazgeç. Bu arada dikkat et, Facebook'ta sohbet muhabbet falan, malum kadınlar pek hoşlanmıyorlar öyle yok nişanlım şu kızda ekli, bununla sohbet etmiş, şu kız neden mesaj atmış falan tarzı şeylerden... Şifre almalar falan oluyor çiftler arasında, başına iş açılmasın. Boşver nişanlı adamı. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hoş bulduğumu inkar etmiyorum ki. Bir erkeği fiziksel olarak hoş bulmak normal bir şey, erkek sanatçılar evlenince birden gözünüzde bütün yakışıklılığını mı kaybediyor? Yakışıklı erkek yakışıklıdır neticede.

Benim en başta da dediğim bu nedenle ben mi öyle yorumluyorum yoksa gerçekten öyle mi?

Teşekkürler.

biz de diyoruz ki gerçekten öyle olsa ne olacak?

Adam senden hoslanmiyor , Sen adamdan hoslanmaya baslamissin..

Karsidanda bu beklenti icerisine girmissin..

Aynen öyle maalesef. .
Herzaman birlikte gittigimiz marketteki kasiyer bile eşime ben yanında yokken resmen yazmis ve ben bunu o sirada esimin yaninda olan başka birinden öğreniyorum..
Allah tan eşime güvenim sonsuz da sorun olmadı.. Anlamıyorum vallahi nedir bu evli nişanlı erkek merakı. ..

Facebooktan ekleyecek kadar nasıl samimi oldunuz? O mu istedi sen mi? 2 haftadır dersinize giriyor, 2 haftadır facebooktan konuşuyorsunuz, muhabbet hangi ara oraya geçti?

Evet kesin sizden hoşlanıyor. Hatta su an nişanlıdan nasıl ayrılır da size gelirim diye kara kara düşünüyor. Kendi kendine gelin güvey olmak bu olsa gerek. Temas etmeden nasıl öğretebilir acaba? Ayrıca nişanlısına sizinle beklediğini söylememesinin nedeni Dediğiniz gibi gereksiz yere sıkıntı çıkarmamak içindir. Hiç hoş değil şu düşünce tarzınız. Varsayalım ki hoşlanıyor olsa bile bunu nasıl engelleyebilirim demeniz, Facebook'tan yazışmamanız kendinizden uzaklaştırmanız gerekir.

biz de diyoruz ki gerçekten öyle olsa ne olacak?
Ona göre eğer ben yanlış anlamıyorsam iletişimi keseceğim çünkü doğru bir şey olmaz benden hoşlandığını düşünerek görüşmeye devam etmek. Sonuçta aynı kurstayız, garip bir durum olmasını istemiyrum.

yakşıklı sanatçıların ne elini tutuyoruz ne kurs hocalığı yapıyor bize ne de facede yazışıyoruz bizden hoşlanıyor mu diye de düşünmüyoruz

bana garip geldi hem sizin yanınızda olduğunu söylemiyor .hemde mesajlaşıyor paylaşımları beğeniyor .

hoşlanabilirsin konu sahibi o da senden hoşlanabilir hoşlanabilir de önemli olan her hangi bir şekilde harekete geçmemektir . şu an karşındaki adam nişanlı ve büyük ihtimallede nişanlısı evlerinin eşyalarının evliliğinin hayalini kurarken . mesajlaşmaya konuşmaya devam etmemeni öneririm . resmi ol mesafeli ol .

Evet canim ben bekar ken de bu böyleydi şu an evliyim hala öyle.
Bir erkek evli ise benim gözümde yakışıklı filan değildir aSLA o gözle bakmam bakamam. Başkasına ait insan yakışıklı mi çirkin mi düşünmek benim haddimë değil diye düşünürdüm hep. Karısı beğenmiş ki almış sonuçta banane.
Sana da biraz edep biraz haya diyorum yuh artık yani. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…