nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

o zaman kes hemen.. onun açısından değil belki ama senin açından durum fena.. ve her koşulda çok çok çirkin..

Yapmayın lütfen ya..Neyse.

Konu sahibi sen çok iyi anlamissin aslında
Adam şu an kara kara düşünüyor bi arkadasin dediği gibi
Seninle nasıl evlenebilir nişanlısıni nasıl bırakıp seni alır
Adam sabahlara kadar bunu düşünüp yiyip içmeden kesilmiş tir yani çok belli

Kadını, erkeği yok bu işin. İnsanın öncelikle biraz kendisine saygısı olacak. Öyle yok bendenmi hoşlanıyor napıyor bencede hoş çocuk hihihi yapmıcak, yapmıcak ki gece gece burda birçok kişiye ya sabır çektirmicek.

Benim erkek arkadaşımın ev arkadaşı vardı, çocuk küçük daha erkek arkadaşıma abi der, 23 yaşında bir markete gidiyor sık sık kasiyer kadın 40 yaşında var, evli ve onun kadar kızı var. Alışveriş yaparken çocuğun kullandığı kredi kartının slipinden adını soyadını öğrenip çocuğu facebooktan bulmuş. Yuh dedim artık şok oldum.

Neler duyuyorum ya..
Allah ım sen bizi koru..

o zaman kes hemen.. onun açısından değil belki ama senin açından durum fena.. ve her koşulda çok çok çirkin..
Teşekkür ederim, sanırım çok tersten anlattım anlatmaya çalıştığımı. Bu kadar insana yanlış anlattıysam eksiklik bende olmuştur bi şey diyemem kimseye.
İçime tam sinmediği için de sorayım dedim de yemediğim laf kalmadı, neyse.

Peki bir süre derse mi gitmeyeyim yoksa derslere devam edip facebooktan falan mı sileyim bir şekilde?

Evet hepte takarim bu olayi kafama ama biz ayni yerde calismaya baslamistik o yüzden olmuştu tanisikligimiz.. Hani öyle başka bi amaçla tanismadik.
Öyle ama bugün başkası için onu bırakan yarın seni bırakabilir. Bu söz gerçekten doğru. Umarım mutlu olursunuz. Ben yanlış buluyorum.

KK hatunlarinin durumu ozetleyen en sevdigim cumlesidir sana da cuk oturuyor:

BİR BİTMEDİNİZ YA BİR BİTMEDİNİZZZ

Bnce abartiyorsun uzak dur adamdan aynisini sana yapsalr nisanlinla konussalar hosuna gider mi ayip ya bnce kursuda birak sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…