Ona göre eğer ben yanlış anlamıyorsam iletişimi keseceğim çünkü doğru bir şey olmaz benden hoşlandığını düşünerek görüşmeye devam etmek. Sonuçta aynı kurstayız, garip bir durum olmasını istemiyrum.
Niye öyle dedin ki ya bende tanistigimda esinle nisanliydi düğününe 6 ay vardi hattaAblacim yol yakinken bu fikirden don..nisanlisi varken baskasina bakan adamdan kimseye hayir gelmez..bosunada umitlenme evlenene kadar azcik hos bir vakit gecirir o kadar!
Yapmayın lütfen ya..Ona göre eğer ben yanlış anlamıyorsam iletişimi keseceğim çünkü doğru bir şey olmaz benden hoşlandığını düşünerek görüşmeye devam etmek. Sonuçta aynı kurstayız, garip bir durum olmasını istemiyrum.
Niye öyle dedin ki ya bende tanistigimda esinle nisanliydi düğününe 6 ay vardi hatta
Aynen öyle maalesef. .
Herzaman birlikte gittigimiz marketteki kasiyer bile eşime ben yanında yokken resmen yazmis ve ben bunu o sirada esimin yaninda olan başka birinden öğreniyorum..
Allah tan eşime güvenim sonsuz da sorun olmadı.. Anlamıyorum vallahi nedir bu evli nişanlı erkek merakı. ..
Bence bu iyi bir örnek değil.Niye öyle dedin ki ya bende tanistigimda esinle nisanliydi düğününe 6 ay vardi hatta
He he.Ona göre eğer ben yanlış anlamıyorsam iletişimi keseceğim çünkü doğru bir şey olmaz benden hoşlandığını düşünerek görüşmeye devam etmek. Sonuçta aynı kurstayız, garip bir durum olmasını istemiyrum.
Neler duyuyorum ya..Benim erkek arkadaşımın ev arkadaşı vardı, çocuk küçük daha erkek arkadaşıma abi der, 23 yaşında bir markete gidiyor sık sık kasiyer kadın 40 yaşında var, evli ve onun kadar kızı var. Alışveriş yaparken çocuğun kullandığı kredi kartının slipinden adını soyadını öğrenip çocuğu facebooktan bulmuş. Yuh dedim artık şok oldum.
Teşekkür ederim, sanırım çok tersten anlattım anlatmaya çalıştığımı. Bu kadar insana yanlış anlattıysam eksiklik bende olmuştur bi şey diyemem kimseye.o zaman kes hemen.. onun açısından değil belki ama senin açından durum fena.. ve her koşulda çok çok çirkin..
Evet hepte takarim bu olayi kafama ama biz ayni yerde calismaya baslamistik o yüzden olmuştu tanisikligimiz.. Hani öyle başka bi amaçla tanismadik.Bence bu iyi bir örnek değil.
Öyle ama bugün başkası için onu bırakan yarın seni bırakabilir. Bu söz gerçekten doğru. Umarım mutlu olursunuz. Ben yanlış buluyorum.Evet hepte takarim bu olayi kafama ama biz ayni yerde calismaya baslamistik o yüzden olmuştu tanisikligimiz.. Hani öyle başka bi amaçla tanismadik.
Senin için mi ayrildi nişanlisindan?Niye öyle dedin ki ya bende tanistigimda esinle nisanliydi düğününe 6 ay vardi hatta
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma arkadaşım.
Hayatta değerlerin, ilkelerin olsun. Ve bunlardan erkekler uğruna vazgeçme olur mu güzel kardeşim?
Hayatta vicdan ve onur sahibi olmak erkek sahibi olmaktan daha değerli.
Hanımlar merhaba,
Ben haftasonları savunma sporu öğrenmek için kursa gidiyorum. Benim gittiğim gruptaki tek kadın benim ama genelde benden küçük gençler olduğu için sorun olmadı hiç. Hocamız bir sağlık sorunu yaşadığı için iki haftadır üst sınıflardan bir arkadaş giriyor derslere biz daha başlangıç olduğumuz için.
Bu derse giren arkadaş nişanlı, biz daha önce bir kere salonda ayaküstü karşılaştık o kadar, sonraki ilk görüşmemiz derse geldiğinde oldu. Nişanlı olduğunu laf arasında kendisi söyledi zaten. Ama bazı hareketlerde gelip elimden tutarak gösterdi, hareketi düz yapamadığımda tam arkamda durup omuzlarımı vs tutarak çalıştık hep. Bunlar beni rahatsız etmedi, sonuçta dersteydik... ders sonrası hoca salona uğrayacaktı, benim de bir şey sormam lazımdı, ikimiz bekledik. arada nişanlısı aradı, benimle beklediğini söylemedi, tek başına beklediğini söyledi ki benim için bu da doğaldı, yok yere arıza çıksın istememiştir.
İki haftadır ara ara facebookta sohbet ediyoruz, bazı paylaşımlarımı beğeniyor.
Normalde hiç aklıma bile gelmezdi, öyle insan ilişkilerinde her dakika şüphelenen biri değilim ama şimdi kendisini çok hoş bulduğum için acaba yanlış mı anlıyorum diye düşünüyorum çünkü normal zamanlarda bir ilgi göstermiyor.
Ben çok abartıyorum değil mi?
Tam olarak içimden geçeni söyledinizadam benden hoşlanıyor mu sorusu yerine sizce bende gurur var mı ? diye sorsaydın cevabım hazır olacaktı aslında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?