nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

o, o kızdan vazgeçmeyecek o kız, erkek jargonuyla onun namusu nişanlısı sen gelip geçici bir gönül eğlencesi olduğunla kalırsın. hadi diyelim sen allem edip kallem edip tavladın adamı, o kızı aldatan seni aldatmayacak mı.

ömrünüzün her hangi bir döneminde, o kadının ahının sizi bulacağından korkmuyor musunuz?
Ben ayirmadim ayrilmasina vesile olmadim kimseye Umit vermedim yada yeşil isik yakmadim asla başbaşa gorusmedim telefon numarası facebook falandan muhabbet etmedim. Sadece ayni ortamda calistik ve ayni grup içerisinde ki bu 7-8kisilik kizli erkekli bi gruptu arada bir is cikisi yemeğe yada haftasonu kahvaltiya gittik. Benim bi suçum gunahim yokken o ah etsede neden beni bulsun ki. Ki ben eşime bana hislerini anlattoginda kiza yazik etme ben sana asla evet demem deyip kestirip attim. Ama o ben sen olmasında ayrilcam senin icindegil dedi ayrildi üstüne iki buçuk sene yapmadigi kalmadi beni ikna etmek icin .

Ya adam savunma spor hocası , bu aynı golf hocasının elını tutup arkanda durması gıbı bırsey senle ne ılgısı var??Ayrıca nişanlısı aradıgında mesgule verse veya konusmasaydı hoslanıyor sanabılırdın yanında onunla gayet konusuyor da ..Sen bu fılmde yoksun kı cnm..Dugun ne zaman tebrıkler falan de bence:)

Hazin bir konu. Konu sahibine daha sağlıklı, mutlu ,sevgi dolu ve gerçek aşk olan bir birliktelik diliyorum. O zaman anlar ve bu günlerine güler:)

Fazla anla yüklemişsiniz sizin yerinizde başka bir öğrenci olsa ona da öyle gösterecek o hareketleri sana özel değil ki iyi o zaman şimdi bayan öğrenci yokmuş başka ama ileride olacak ya da başka saatlerde gelenlerde vardır her elini tuttuğu, hareketleri dokunarak gösterdiği benden hoşlanıyor desin olacak iş mi bu. Ayrıca kapıda siz de bekliyorsunuz diye neden nişanlısına yanımda bir kızla bekliyorum diye açıklama yapsın ki nişanlısına siz bir yerde özel olarak oturmuyorsunuz birini bekliyorsunuz ve nişanlısının tanımadığı biri için neden şununla bekliyorum desin gerek yok o yüzden dememiştir. Face de de zaten siz eklemişsinizdir paylaşımlarından beğendiği olmuştur beğenmiştir benim de öyle eklediğim muhabbet etmedğim eski okul arkadaşlarım var beğendiğim birşey paylaştıklarında beğeniyorum kendinize özel almayın bu adam nişanlı ve muhtemelen yazın evlenecektir yani herşeyden mana çıkarmayın. Adamı da rahat bırakın yazmayın yakınlaşmaya çalışmayın. O kişi sizin de nişanlınız olabilirdi ve mesleği gereği birine yakın davrandı diye birinin ondan hoşlanmasını istemezdiniz değil mi

Sanki adam nişanlısını bırakıp gerçek aşkı sende buldugunu söylese mutluluktan ucucak gıbı davranıyosun

sana oyle gelmis cınım sen neden mesafe koymuyosun da sana karsi davranislarini irdeleme pesindesin?
agzinla soyledin; NİŞANLI..

konunun fake oldugunu dusunuyorum nedense yeni uye+skandal icerikli ilk konu+yorumsuz kalan konu sahibi.. ortaligi karistiracak bi konu oldugu besbelli zira..

ya fake de olmayabılır..ama tum gun ısten gucten yorulup dınlenırken buraya gırıp ozellıkle dert köşesını okuyorum..
dunyada neler var bakmak ıcın,,hayatıma şükretmek ıcın ve saygın yazılara da erınmeden guzel seyler yazmak ıcın..
bır tarafım galesız..o tarafımı genelde boyle yazılara kullanıyorum, bır tarafım da duygulu onu da cıdden dertlı gorduklerıme..
ama hayat cok boş be...bı okdr da güzel..güneşli bir gunun tadına egıtımın farkına varamamış çoğu..öylesıne yasıyor

gercekten boyle bi durumu yasayan biri okur da faydasi olur diye dusundugumden yaziyorum ben de, gercekligine inanmadigim durumlarda..

gercekten boyle bi durumu yasayan biri okur da faydasi olur diye dusundugumden yaziyorum ben de, gercekligine inanmadigim durumlarda..

ya bızım de oldu hatalarımız..karsıdakını oldugundan degerlı tutmalarımız...ama bı sınır var yanı..
bakıyorum da 30 yasında kadınlar flört donemınde 17 gıbı trıplerde..
35lık adamlardan olgunluk beklıyorlar..zaten adam doymustur yanı..kelebekler ucar mı kalbınde...
uzuluyorum ben kendını yetiştirmeyenlere..

aynen.. akil, yaş ve baş meselesi iste.. dogruyu anlatmaya calistiginda, sana saldirip tersleyenler var bi de, favorim

aynen.. akil, yaş ve baş meselesi iste.. dogruyu anlatmaya calistiginda, sana saldirip tersleyenler var bi de, favorim

gülme nedenı ya baksana sabah olucak hala b urdayım demek kı neşelendım
bi gun bırı cıkıp yeter be ıyı kı mutlusun hee dıcek o olcak valla
sevgılım calısıyor dısarda ben de yalnızlıgımı gıdereyım bu gece didim ama burda kadım valla şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…