Niye öyle dedin ki ya bende tanistigimda esinle nisanliydi düğününe 6 ay vardi hatta
Ben ayirmadim ayrilmasina vesile olmadim kimseye Umit vermedim yada yeşil isik yakmadim asla başbaşa gorusmedim telefon numarası facebook falandan muhabbet etmedim. Sadece ayni ortamda calistik ve ayni grup içerisinde ki bu 7-8kisilik kizli erkekli bi gruptu arada bir is cikisi yemeğe yada haftasonu kahvaltiya gittik. Benim bi suçum gunahim yokken o ah etsede neden beni bulsun ki. Ki ben eşime bana hislerini anlattoginda kiza yazik etme ben sana asla evet demem deyip kestirip attim. Ama o ben sen olmasında ayrilcam senin icindegil dedi ayrildi üstüne iki buçuk sene yapmadigi kalmadi beni ikna etmek icin .ömrünüzün her hangi bir döneminde, o kadının ahının sizi bulacağından korkmuyor musunuz?
sana oyle gelmis cınımHanımlar merhaba,
Ben haftasonları savunma sporu öğrenmek için kursa gidiyorum. Benim gittiğim gruptaki tek kadın benim ama genelde benden küçük gençler olduğu için sorun olmadı hiç. Hocamız bir sağlık sorunu yaşadığı için iki haftadır üst sınıflardan bir arkadaş giriyor derslere biz daha başlangıç olduğumuz için.
Bu derse giren arkadaş nişanlı, biz daha önce bir kere salonda ayaküstü karşılaştık o kadar, sonraki ilk görüşmemiz derse geldiğinde oldu. Nişanlı olduğunu laf arasında kendisi söyledi zaten. Ama bazı hareketlerde gelip elimden tutarak gösterdi, hareketi düz yapamadığımda tam arkamda durup omuzlarımı vs tutarak çalıştık hep. Bunlar beni rahatsız etmedi, sonuçta dersteydik... ders sonrası hoca salona uğrayacaktı, benim de bir şey sormam lazımdı, ikimiz bekledik. arada nişanlısı aradı, benimle beklediğini söylemedi, tek başına beklediğini söyledi ki benim için bu da doğaldı, yok yere arıza çıksın istememiştir.
İki haftadır ara ara facebookta sohbet ediyoruz, bazı paylaşımlarımı beğeniyor.
Normalde hiç aklıma bile gelmezdi, öyle insan ilişkilerinde her dakika şüphelenen biri değilim ama şimdi kendisini çok hoş bulduğum için acaba yanlış mı anlıyorum diye düşünüyorum çünkü normal zamanlarda bir ilgi göstermiyor.
Ben çok abartıyorum değil mi?
tercih edilen gadın olmak..neden nişanlı biriyle sohbet ediyorsunuz? amaç ne yani?
aynisini yazmisiz.. aklin yolu bir mi denir ne denirTercih edilen kadın olup egosunu tatmin edecek
aynisini yazmisiz.. aklin yolu bir mi denir ne denir
ayh alemsınız :)
konunun fake oldugunu dusunuyorum nedenseyeni uye+skandal icerikli ilk konu+yorumsuz kalan konu sahibi.. ortaligi karistiracak bi konu oldugu besbelli zira..
gercekten boyle bi durumu yasayan biri okur da faydasi olur diye dusundugumden yaziyorum ben de, gercekligine inanmadigim durumlarda..ya fake de olmayabılır..ama tum gun ısten gucten yorulup dınlenırken buraya gırıp ozellıkle dert köşesını okuyorum..
dunyada neler var bakmak ıcın,,hayatıma şükretmek ıcın ve saygın yazılara da erınmeden guzel seyler yazmak ıcın..
bır tarafım galesız..o tarafımı genelde boyle yazılara kullanıyorum, bır tarafım da duygulu onu da cıdden dertlı gorduklerıme..
ama hayat cok boş be...bı okdr da güzel..güneşli bir gunun tadına egıtımın farkına varamamış çoğu..öylesıne yasıyor
gercekten boyle bi durumu yasayan biri okur da faydasi olur diye dusundugumden yaziyorum ben de, gercekligine inanmadigim durumlarda..
aynen.. akil, yaş ve baş meselesi iste.. dogruyu anlatmaya calistiginda, sana saldirip tersleyenler var bi de, favorimya bızım de oldu hatalarımız..karsıdakını oldugundan degerlı tutmalarımız...ama bı sınır var yanı..
bakıyorum da 30 yasında kadınlar flört donemınde 17 gıbı trıplerde..
35lık adamlardan olgunluk beklıyorlar..zaten adam doymustur yanı..kelebekler ucar mı kalbınde...
uzuluyorum ben kendını yetiştirmeyenlere..
aynen.. akil, yaş ve baş meselesi iste.. dogruyu anlatmaya calistiginda, sana saldirip tersleyenler var bi de, favorim
aynen.. akil, yaş ve baş meselesi iste.. dogruyu anlatmaya calistiginda, sana saldirip tersleyenler var bi de, favorim
tesekkur ederim seninki de cok guzelbu arada prf foton da süper ya...zaten koyulan resımler kişiliği yansıtırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?