nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

valla senınki bana acıkcası boyle esmer zarıf genc kalmaya ozen gosteren bırını
ınsan ya kendıne benzeyenı ya da olmak ıstedıgını koyarmıs...
kimbilür
esmer degilim de zarifimdir, ehöm
şaka bi yana, audrey benim zerafet idolüm, guzel, alimli, kibar.. ve tum zamanlarin en tarz kadini

onu da sevmistim bi vakit : )
audrey hepburn'ün bu fotosu, benim genel ruh halim ondan aslinda..

ustten galesız bır bakıs gıbı ayrıca amaaan boşverrr der gıbı.... ben de bu fotoyu nıye koydum bılmıyorum ama genelde saç baş şeklım boyledır

hatta ben en ıyısı uyuyım ya yeter yedıgımız radyasyon

hoşlansa nişanlı olduğunu söylemez.olsa olsa karaktersizdir sizi kullanır nişanlısıyla devam eder de daha çok siz kafayı takmış gibisinizz burdan.spora da ne amaçla gidiyosunuz belli değil anlatımınızdan

hatta konuyu isgal + abesle istigal ettigimiz yeter

olabilir. demek ki yollunun teki bu herif. böle yollu adamlar allah bilir kaç kadının elinden geçmiştir. öyle adamı koca yapacak kadında da geniş mide varmış yani.

ben de dövüş dersler aldım, hocam benim de kaç kere elimden belimden ayagımdan omzumdan tuttu,
gayet hoşsohbet bir adamdı ben de kurstaki tek kadındım, ben ders alıyorken nişanlıydı sonra evlendi fakat hiç öyle düşünmedim ben.
hoşlandıgından şüpheleniyorsan abi de onun da bu düşüncesi geçer.

Yani ders vermekten ziyade sonuçta aynı ortamdayız iyi kötü, benim dersime gelmeyi bıraktıktan sonra da ortak tanıdıklarımız olacak kurstan. O yüzden tuhaf bir durum olsun istemiyorum.

bu mesajınıza kadar sizi iyi niyetli bulmuştum olabilir hoslanmıstır belki demiştim ama siz size sunulan her türlü çözüm kapısını kapatıyorsunuz. Ben hayatım boyunca gittiğim hicbir kurstaki insanlarla yogun bir sekilde surekli görüşüp ortak bir cevre oluşturmadım yani -kurs oncesi de bir geçmişim yoksa. Altı ustu bir tekvando kursu Allah askına kurs bittikten sonra ne ortak cevreniz olacak. 8 yıllık ilkokul arkadaşlarımızla bile görüşmüyoruz uc bes aylık kurstakilerle mi ömürlük kanka olacağız da siz aynı ortama girip zor durumda kalacaksınız? Merak etmeyin siz ortak bir kurs buluşması ayarladıgınızda da o eşiyle gelir...

Yok ya senden niye hoslansin gul gibi nisanlisi varsa .eger durum hoslantiysa o manadaysa yaptiklari adam sapikmis demekki sen de omza ele dokunularak taciz ediliyormussun kotu bi durum

olabilir. demek ki yollunun teki bu herif. böle yollu adamlar allah bilir kaç kadının elinden geçmiştir. öyle adamı koca yapacak kadında da geniş mide varmış yani.

Yollu adam nedir çok merak ettim? Spor öğretiyor spor, siz doktora gidince doktor size dokunmadan muayene edebilir mi?
Streskopu beyin gücü ile mi hareket ettirip dinlesin mesela ? Adamın haberi bile yoktur bunun hislerinden her konuştuğunuz selamlaştığınız adam size aşık mı demek oluyor? Ayrı ortamda olunca muhabbet ediyorsunuz. Edince adam yollumu olmuş oluyor valla pes

Anlamıyorum siz kkızlari ya eger bi kiz nisanlima bakacak saclarını yolardım vallaha adam ekmek parası derdinde zengin kız onun pesinde dünyanın civisi çıkmış......

odeğilde sizin hoşlandıgınız kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…