nişanlı ama benden mi hoşlanıyor?

ne yazık ki siz kendi kendinize gelin güvey modundasınız..
bu gidişle siz abayı yakacaksınız ve karşıdaki kişi de bunun farkına varacak!

adı üstünde savunma sporu tabii ki elini tutup omzunu kaldırıp gösterecek.

abartıyosun bencede belkide içten içe aslında senden hoşlanmasını istiyosun

Nisanli erkekler baska kadinlarla sadece sohbet edemez mi canim ? Bence siz adam nisanli oldugu icin alinmissiniz ama konusmalarinizin icerigini bilmedigimden net yorum yapamam. Ama bi ihtimal adam evlilik bunalimindan gozu disari kaymis biri de olabilir...

Nişanlısıyla düğün tarihi aldıklarında anlarsın canım ne yapmak istediğini..

Resmen sen hoşlanıyorsun bide adama atıyorsun suçu.

Iyide ne diyecekti az once tnistigim bir kiz mi var diyecekti? Banka kuyrugunda beklerken sohbet edilen birinden ne farkin var o an icin? Arkadasi degilsin ki. Savunma sporu diyorsun, tabi ki bedensel temas olacak. Okulda beden egitimi ogretmenim takla atmam icin belimden tutar dondururdu beni. Hocam benden hoşlanıyor mu diye hiç dusunmedim açıkçası. Fikrin belli zikrine yansıyor bence.

Sportif adamlar çekici olur oda farkında bu avantajını değerlendiriyordur

Yazmayin boyle şeyler yaw. Eksi'de yurdum kizlari hakkinda yazilanlara inanacam sizin yuzunuzden.
Selam verdi kessin ....cek.

Senin için mi ayrildi nişanlisindan?

Bu arada konu sahibi 2 hafta içinde facebooktan nasil arkadaş oldunuz?
Tanistigimizda hep sorunlarından bahsediyor napsam diye dert yaniyodu arkadaş grubumuzda ama bana nisanliyken asik oldu ben çok kizdim ayrilmasinlar diye çok ugrastim konusmadim hic bi şekilde askini ilan edince falan zaten. hic ole başbaşa görüşüp konusmadik hatta numarami bile vermemiştim ama ayni yerde beraber calisiyoruz hic konusmasamda yinede gördü beni. Zaten bana acildiktan bir ay sonrada ayrildilar

Allah nişanlılarımızı sevgilililerimizi eşlerimizi korusun böyle düşüncelilerden AMİN

baslik yanlis olmus "NISANLI AMA ONDAN COK HOSLANIYORUM" diye baslik atacaktin. adam nisanli otesi ne.
bekarlara cevir yonunu.

amin inşallah selam verse benden hoşlanıyor diyen kızlar var Allahım nasıl bir düşünce tarzı bu

Çünkü öyle istiyor öyle olmasını istiyor öyle görmek istiyor canım benim. :) Erkeklere kızıyoruz ya hani aslında kadına kötülüğü yapan gene bir kadın.

Ha nisanli ha evli. Bunun evli bir adamdan umut beklemekten farki yok.
Sonucta evlilige adim atmis ciddi iliskisi olan bir adam var karsinda. Onu biraksin beni alsin diye dusunuyorsan pek ic acici bir karakterin yok demektir.

sevgili #woodville, adamın senden hoşlandığı falan yok. sen hoşlandığın için ufak tefek şeylerden kocaman anlamlar çıkarıyorsun. hem öyle davranıyorsa da sadece sana asılıyordur. adam nişanlı, açıkça söyleyip arkasında da duruyor. salla gitsin aklına bile getirme. kalbini hak edene kaptır

Ne dersiniz bilmiyorum ama o adaminki hoslanma falan degil baska bisey...bence niyeti farkli.hem facede nisanli adamla bukadar cabuk arkadas olmanizda garipsohbet ve begenmeler hic normal degil.adam sizi farkli amac icin kullanabilir...hoslanma degil yani

Sevgilisi, nisanlisi ya da esi oldugunu saklamayip bizzat kendisi soyleyen adam...

Birakin kur yapmayi direkt ilan-i ask etse...

Demek istedigi 'benim hatuna duyurmadan seninle takilalim mi'dir.

Cocuk nisanli oldugunu soylemis, dogal olarak mesafe koyma isini size birakmis.

Ama siz sanaldan vs yazisiyorsunuz yani nisanli olmasini sorun etmeyerek onu hayatiniza dahil edebileceginizi gosteriyorsunuz.

Yani siz onun icin iliski durumunu bildigi halde onunla gorusen birisiniz.

Hakkinizda iyi seyler dusunuyor olabilir mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…