Kızlar ben bu sene kucuk bır sahıl kasabasında unıversıte okumaya basladım.
Burada arkadaslarla sureklı takıldıgımız bır cafe var.Sık sık gıttıgımız ıcın oranın sahıbı,bazı garsonları ıle aramızda sınırları belırlı bır samımıyet,muhabbet var.
Iste burada calısan garsonlardan samımıyetıne guvendıgım bırı benı cok sasırtıcak bır hamlede bulundu.
Arkadasımı faceden eklemıs ve bu bahsettıgım kısı yarın obur gun baska bır yere calısmaya gıdıcek. Kendısı arkadasıma gıtmeden once benı gormek ıstedıgını soylemıs.
Arkadasım sıkıstırmıs neden dıye benı cok hos buldugunu benden hoslandıgını soylemıs.
Ustelık bunları soylerken de kendısı nısanlı bızde bılıyoruz hatta soyledı tebrık etmıstık.
Neyse arkadasım sen nısanlı degıl mısın ılıskın yok mu demıs o sahıs da o yuzuk oylesıne demıs.Cep numaramı versem Kelebekler16 bana mesaj atabılır mı demıs.Arkadasım da tabı gereklı cevabı vermıs.
Utanmazlıgın ve pıskınlıgın bu kadarı resmen kızlar şok oldum.Benı nasıl bırı olarak gorduyse artık bılemıcem.
Ne demek ya o yuzuk oylesıne ayıp gunah nısanlısına uzuldum.
Yok artık bır kez daha anladım kı bu erkeklere guvenılmez.
Kızlar ben bu sene kucuk bır sahıl kasabasında unıversıte okumaya basladım.
Burada arkadaslarla sureklı takıldıgımız bır cafe var.Sık sık gıttıgımız ıcın oranın sahıbı,bazı garsonları ıle aramızda sınırları belırlı bır samımıyet,muhabbet var.
Iste burada calısan garsonlardan samımıyetıne guvendıgım bırı benı cok sasırtıcak bır hamlede bulundu.
Arkadasımı faceden eklemıs ve bu bahsettıgım kısı yarın obur gun baska bır yere calısmaya gıdıcek. Kendısı arkadasıma gıtmeden once benı gormek ıstedıgını soylemıs.
Arkadasım sıkıstırmıs neden dıye benı cok hos buldugunu benden hoslandıgını soylemıs.
Ustelık bunları soylerken de kendısı nısanlı bızde bılıyoruz hatta soyledı tebrık etmıstık.
Neyse arkadasım sen nısanlı degıl mısın ılıskın yok mu demıs o sahıs da o yuzuk oylesıne demıs.Cep numaramı versem Kelebekler16 bana mesaj atabılır mı demıs.Arkadasım da tabı gereklı cevabı vermıs.
Utanmazlıgın ve pıskınlıgın bu kadarı resmen kızlar şok oldum.Benı nasıl bırı olarak gorduyse artık bılemıcem.
Ne demek ya o yuzuk oylesıne ayıp gunah nısanlısına uzuldum.
Yok artık bır kez daha anladım kı bu erkeklere guvenılmez.
Nısanlı olmasaydı olurdu ben bunu dusundurucek bır cumle kurdugumu hatırlamıyorum.Bunu da nerden cıkardınız. Emın olun o benım basından berı arkadas olarak gordugum beraber geyık yaptıgımızı tanıdık bırıydı sadece.İnsanları kategorize etmek mi dersiniz ne derseniz deyin ben aradaki statü farkını çok keskin olduğu sürece önemsiyorum. Özellikle öğrencilik zamanında.
Adam garson , sen öğrenci… okul camiasında olur mu? Bence olmaz. Ha anayasada kanun yok olmaz diye ama bence aşkın da mantığı var ve benim mantık kavramım red ediyor bu ilişkiyi. Başından yanlış yani. Ve sen nişanlı olmasaydı adam sanki olabilir gibi düşünüyorsun. Buna da diyecek bir şey bulamıyorum.
Kızlar şu an cok sınırlıyım bu ne yuzsuzluktur allah askına bugun benım d.gunum arkadaslarımla bırlıkte kutlucagız baska bır mekanda arkadasıma d.gunune gelmek ıstıyorum demıs barı arkadas kalalım demıs. Bende hayır sakın gelmesın ıstemıyorum dedım.Kalbı kırılmıs beyfendının bır daha bana selam vermıcekmıs.
Nısanlı olmasaydı olurdu ben bunu dusundurucek bır cumle kurdugumu hatırlamıyorum.Bunu da nerden cıkardınız. Emın olun o benım basından berı arkadas olarak gordugum beraber geyık yaptıgımızı tanıdık bırıydı sadece.
Ayrıca garson dıye sınıflandırmanızı,kategorıze etmenızı de yanlıs buluyorum katılmıyorum.
En doğrusunu yapmışsın. Yüzsüz, bir de kalbim kırıldı mı diyormuş? Onun vereceği selamdan hayır gelmez zaten, vermesin daha iyi. Sen de mesafeni korumaya devam et. Bir olta atayım belki tutar diye düşünmüş besbelli, bunun zihniyetinde olan insan çok. Nişanlısına yazık.[/QUOTE
Bu saatten sonra hala selamını alacagımı dusunmesı bıle cok sacma almam zaten defolsun gıtsın bır an once şu an bır tek onu ıstıyorum.
Erkeklere olan guvennım zaten azdı sagolsun sıfırladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?