• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı bir adam ile birlikteyim.

Cinsellik yaşarım elimde tutarım diye düşünmedim çünkü ikinci kadın olduğumdam haberim yoktu.

İkinci kadın bile değilsin.

Takıldığı birisin. Sizin ilişkiniz bile yok. Adamla en başında yatmadan önce böyle anlaşmışsınız.

Konuşmayı sürdürdüm, buluştum oturdum dinledim ne olduğunu anlamaya çalıştım.
Düğününe de gidersin artık. Adam kurban ya zorla evlendiriliyor . Yeşilçam filmi gibi arabesk bir müzik de geri planda çalar . Severek ayrılalım şarkısı mesela 🫣😂

Düğününe de gidersin artık. Adam kurban ya zorla evlendiriliyor . Yeşilçam filmi gibi arabesk bir müzik de geri planda çalar . Severek ayrılalım şarkısı mesela 🫣😂
Ben adam zorla mı evlendiriliyor dedim neden hiç biriniz gerçekten yazdıklarımı okumuyorsunuz? Kızı bırakmayacağını, kıza değer verdiğini, benim için hayatını değiştirmeyeceğini, hepsini kendim söyledim zaten. Farkında olmayıp delüzyonel bir dünyada yaşayıp beni almasını beklediğimimi sanıyorsunuz? Üzülüyorum. Bende hayal kurmuştum, çok iyi anlaştığım birini bulduğumu düşünüyordum.

Ben adam zorla mı evlendiriliyor dedim neden hiç biriniz gerçekten yazdıklarımı okumuyorsunuz? Kızı bırakmayacağını, kıza değer verdiğini, benim için hayatını değiştirmeyeceğini, hepsini kendim söyledim zaten. Farkında olmayıp delüzyonel bir dünyada yaşayıp beni almasını beklediğimimi sanıyorsunuz? Üzülüyorum. Bende hayal kurmuştum, çok iyi anlaştığım birini bulduğumu düşünüyordum.

Gerçekten çok iyi anlaşmışsınız. Neler neler yaşanmış. Çok duygulandık

Yüzüğü görmüşsün en başta . Buna rağmen ilişkiye başlamışsın . İki gün önce öğrendim diyorsun inanmadım da hadi doğru olsun . Konunun başına dön oku. Aynen şunları yazan sensin :Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz .Benim ondan bir beklentim yok🫣Bunları yazan sensin . Gayet de biliyorsun . Kadından kurtulma ihtimalinin peşindesin

Yüzüğü görmüşsün en başta . Buna rağmen ilişkiye başlamışsın . İki gün önce öğrendim diyorsun inanmadım da hadi doğru olsun . Konunun başına dön oku. Aynen şunları yazan sensin :Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz .Benim ondan bir beklentim yok🫣Bunları yazan sensin . Gayet de biliyorsun . Kadından kurtulma ihtimalinin peşindesin
Ben iyi birşey yaptığımı hiç bir zaman savunmadım. Yeni öğrendiğimi ve duygu düşüncelerimin devamlı dalgalandığını, ne yaptığımı bilmediğimide söyledim. Aldatan bir insanın benimle beraber olsa benide aldatacağına dair güçlü inançlarımda var. Hiç bir şeyin böyle olmasını istemezdim, böyle bir durumun içinde kendimi bulmak istemezdim. Keşke mesajlarımı tek tek sizinle paylaşabilme ihtimalim olsada benimde duygularıma nasıl ulaşıldığını görseniz.

Gereğinden fazla anlam yüklemişsiniz bu mevzuya. Adam sizinleyken rolleniyor işte daha iyi seks için, daha sık sevişmek için. Siz de beni seviyor ama bırakamıyor tribine girip kendinizi avutuyorsunuz muhtemelen. Arkadaşlarına “of bi karı s.mişim” diye anlattığına eminim. Eksiği yoktur, fazlası vardır emin olun. Siz busunuz adam için. İleride anlarsınız enayi gibi boşuna aşk acısı çektiğinizi, şimdi anlamsız bir melankoli içindesiniz muhtemelen. Ne desek boş.

Saf temiz demiş bir de diğer kıza en duyduğumda kusasımın geldiği kelimeler. Kesin muhafazakar kafalı bir tip kızılcık şerbo Fatih canlandı gözümde.

Kin de mi yok sende ya nasıl kadınsın? Özsaygını sonradan da olsa devreye sok ve adamın normal hayatına devam etmesine izin verme, ispatlarıyla git kıza anlat her şeyi. Erkeklerin yapıp yapıp bedel ödememesi biraz da senin gibiler yüzünden.
Size katılıyorum fakat çoğu durumda kadına anlatmak yerine geri çekilmek daha akıllıca çünkü hayatta ve buradaki yorumlarda da gördüğümüz gibi nişanlısı öğrense de bırakmayacak ve aslında asıl ona yazık olacak. İkinci kadını suçluyoruz tamam da öğrenip de bırakmayan kadınlara da methiyeler düzmemeliyiz bence çünkü o da bir hırsla kendine yazık ediyor, ikinci kadın ayrılır hayatına bakar, adam affedildiği için yine defalarca yapacağını yapar, olan aslında sadece ve sadece aldatılana olur. Olması gereken tek şey bu kız bu adamı bırakıp nişanlısına da fake bir şekilde aldatıldığını gösterip aradan tamamen çekilip kendi yoluna gitmesi.

Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz.
Madem dünyayı ... ettiğiniz ruh hali içindesiniz.
Gene edin. Niye konu açtınız ki?
Pişman değilsiniz. Vicdan yükünüz yok. Ahlak ve etik değerleriniz yok. Nişanlı herifin hiçbir ahlak, etik değeri yok zaten. O herif sadece haz peşinde biri..

Burada sadece bunlardan habersiz o kadına üzüldüm. İnşallah Allah karşısına bu kötülükleri çıkarır da o heriften ayrılır.

Siz de başka kadının kul hakkına girdiniz. Bir sonraki ilişkinizde bunun sonuçları önünüze inşallah gelecek.

O zamana kadar ... ettiğiniz ruh halinizle karma oluşturmaya devam edin(!).

Son düzenleme:
Ben iyi birşey yaptığımı hiç bir zaman savunmadım. Yeni öğrendiğimi ve duygu düşüncelerimin devamlı dalgalandığını, ne yaptığımı bilmediğimide söyledim. Aldatan bir insanın benimle beraber olsa benide aldatacağına dair güçlü inançlarımda var. Hiç bir şeyin böyle olmasını istemezdim, böyle bir durumun içinde kendimi bulmak istemezdim. Keşke mesajlarımı tek tek sizinle paylaşabilme ihtimalim olsada benimde duygularıma nasıl ulaşıldığını görseniz.
Senin iyiliğin için ağır yazdık , hemcinsimiz olduğun için . Bu adamı heryerden engelle . Gerçekten seveceğin sevileceğin bir adam bul . Kullandırtmayın kendinizi iki yalandan aşk sözleri söyleyenlere . Aşk böyle birşey değil. Bu konu sayesinde değiş, gerçekleri gör. İnan hayatın çok daha iyi olacak

Ben iyi birşey yaptığımı hiç bir zaman savunmadım. Yeni öğrendiğimi ve duygu düşüncelerimin devamlı dalgalandığını, ne yaptığımı bilmediğimide söyledim. Aldatan bir insanın benimle beraber olsa benide aldatacağına dair güçlü inançlarımda var. Hiç bir şeyin böyle olmasını istemezdim, böyle bir durumun içinde kendimi bulmak istemezdim. Keşke mesajlarımı tek tek sizinle paylaşabilme ihtimalim olsada benimde .

Duygular gelip geçicidir. Ama öz saygınız bitti mi toparlayamazsiniz. Bu herifle var olmadınız.

Kendinize olan öz saygınız ve öz sevginiz biterse ciddi çöküşe girersiniz.

duygularıma nasıl ulaşıldığını görseniz.
Bir insanın kendine olan öz saygısı her türlü duygusundan yüksek olmalıdır.

Kendinize gelin.

Masumiyet müzesi yazanlar; Kemalin babasınınmetres
Arkadaşlar gel yat diyince yattığım bir durumda olsaydık, bunun sadece cinsellikle yürüyeceği bir ilişki olduğunu tabiiki anlardım. Adamla çok yoğun mesai harcadık. Uzun uzun sohbetler ettik, her zaman uzun uzun sohbetler ederek geçiriyorduk zaten. Balık tutmaya gidiyorduk, antik şehirlere ziyaretler yapıyorduk, bulduğumuz sahillere beraber gidiyorduk, gecenin bir yarısı acıktıktık diye buluşup saçma sapan bir kokoreççide yemek yerken buluyorduk. Sokaktan bulduğum hasta hayvanları gecenin bir yarısı bile olsa gelip benim için tedavi ediyordu. Ne bileyim aranızda kim nasıl normal bir ilişki yaşıyorsa bir çoğunu sürekli yaşıyorduk. Tüm izin günlerinde benimleydi. Anlayamadım diyorum anlamıyor musunuz? Anlayamadım
Yüzük gördüm ama önemsemedim yazan sizsiniz. Bilmiyordum haberim yoktu yeni öğrendim nasıl diyebiliyorsunuz? bütün aktivitelerinizin sonucu ne? Yattık kalktık takıldık artık evleniyorum yallah. Talep görmeyen mallar için kasada şunu alırsan bu bedava kampanyası yaparlar ya, siz o bedava ürünsünüz. Diğer istenen ürün için bedel ödeniyor, sizi de bedava veriyorlar. Kimsenin almak istemeyeceği bir şeyi bedava, hediye diye cazip gösteriyorlar ya o sizsiniz işte. Kafalar, yüzüğünü taktığı kadından ayırırım diyordunuz ama adam sizi çöp torbası gibi atıvermiş.

Masumiyet müzesi diyenler, başroldeki kişinin babasıyla baş başa yemek sahnesini hatırladınız mı? Utanmaz herif oğluna metresim şöyleydi böyleydi diye anlatıyordu. Sonuçta annenizle sizi seçtim diyordu. Seçtiği şey aile değil kendi refahı kendi düzeniydi. Cemiyette toplumda çizdiği imaj bozulsun istemedi. İki yattık kalktık diye ortamımı bozup senle mi uğraşıcam demiyorlar da ailemi seçtim diyorlar. Metresine aldığı küpeyi verememişmiş çünkü kadın bunu dehlemiş terk etmiş. O küpeyi oğluna verdi bunu nişanlına hediye et ona çok yakışır dedi ama oğlu da kendi metresine götürdü. Çünkü eşlerine karılarına nişanlılarına layık görmediler, o küpe metres küpesiydi. Adamın nişanlısı ne halin varsa gör diyene kadar ayrılmadılar ve kadın nişanı bozmasa evleneceklerdi de.

Çabucak kullanıcı adınızı niye değiştirdiniz? Sizin gibiler ayılmazsanız kendinize gelmezseniz her samimi davranan heriflerle özeliz ilişki yaşıyoruz derseniz günün sonunda zevk ihtiyaç amaçlı kullanılırsınız. Heriflerin ihtiyacını giderecekseniz bari bu işi parayla yapın.

ayrılsana halen daha neden devam ediyorsun

Back
X