- Emoji Skoru
- 209
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaşındaki adamlar 65 lik kadınlara bile ne aşk sözleri , ne iltifatlar , ne yalanlar sayıyor çıkarları için . Bu kadar teknolojinin geliştiği Herşeyin ortada olduğu yıllarda , hala safça bu erkeklerin güzel laflarına kananların olmasına şaşıyorum . Adamlar para ya da sex için her yalanı rahatça söylerler .Gereğinden fazla anlam yüklemişsiniz bu mevzuya. Adam sizinleyken rolleniyor işte daha iyi seks için, daha sık sevişmek için. Siz de beni seviyor ama bırakamıyor tribine girip kendinizi avutuyorsunuz muhtemelen. Arkadaşlarına “of bi karı s.mişim” diye anlattığına eminim. Eksiği yoktur, fazlası vardır emin olun. Siz busunuz adam için. İleride anlarsınız enayi gibi boşuna aşk acısı çektiğinizi, şimdi anlamsız bir melankoli içindesiniz muhtemelen. Ne desek boş.
Arkadaşlar gel yat diyince yattığım bir durumda olsaydık, bunun sadece cinsellikle yürüyeceği bir ilişki olduğunu tabiiki anlardım. Adamla çok yoğun mesai harcadık. Uzun uzun sohbetler ettik, her zaman uzun uzun sohbetler ederek geçiriyorduk zaten. Balık tutmaya gidiyorduk, antik şehirlere ziyaretler yapıyorduk, bulduğumuz sahillere beraber gidiyorduk, gecenin bir yarısı acıktıktık diye buluşup saçma sapan bir kokoreççide yemek yerken buluyorduk. Sokaktan bulduğum hasta hayvanları gecenin bir yarısı bile olsa gelip benim için tedavi ediyordu. Ne bileyim aranızda kim nasıl normal bir ilişki yaşıyorsa bir çoğunu sürekli yaşıyorduk. Tüm izin günlerinde benimleydi. Anlayamadım diyorum anlamıyor musunuz? Anlayamadım
Tamam anladığınız gibi lanet olsun diyip bırakacaksınız konu bile açmanız saçmaArkadaşlar gel yat diyince yattığım bir durumda olsaydık, bunun sadece cinsellikle yürüyeceği bir ilişki olduğunu tabiiki anlardım. Adamla çok yoğun mesai harcadık. Uzun uzun sohbetler ettik, her zaman uzun uzun sohbetler ederek geçiriyorduk zaten. Balık tutmaya gidiyorduk, antik şehirlere ziyaretler yapıyorduk, bulduğumuz sahillere beraber gidiyorduk, gecenin bir yarısı acıktıktık diye buluşup saçma sapan bir kokoreççide yemek yerken buluyorduk. Sokaktan bulduğum hasta hayvanları gecenin bir yarısı bile olsa gelip benim için tedavi ediyordu. Ne bileyim aranızda kim nasıl normal bir ilişki yaşıyorsa bir çoğunu sürekli yaşıyorduk. Tüm izin günlerinde benimleydi. Anlayamadım diyorum anlamıyor musunuz? Anlayamadım
Metres dedigin adamin parasini yer, bu forumdakiler genelde ustune para yediriyorlarÖff o kadar uzun yazmışsın ki bi metrese bu kadar mesai yapıp da hepsini okuyamadım. Giriş gelişme sonuç metressin yani
Bu daha kötü ya . En azından madem gurur onur vs önemsenmiyor , ev araba yurtdışı tatili vs sağlayan adam bulan daha akıllı .Metres dedigin adamin parasini yer, bu forumdakiler genelde ustune para yediriyorlar
Hiç güzelleştirme metres oluyosun her türlüBaşlıktan anlayacağınız üzere rezalet bir ilişkinin içerisindeyim. İlişki diyorum ama sevgili değiliz, aslında hiç bir şeyiz. Kısa bir süre önce tanıştık, hayatına girdiğimde birisi olduğunu bilmiyordum. Profil resminde parmağında yüzük görmüştüm fakat çok sorgulamadım sebebi ise ilişkiler üzerine konuştuğumuzda ilişki kurmaktan kaçındığını söylüyordu. Travmaları olduğundan, bir ilişkiye hazır olmadığından bahsediyordu. Bende bu yüzden resminde gördüğüm yüzüğü bitmiş bir nişanlılık sürecine bağladım. Kötü bir süreçten geçtiğini, unutmaya çalıştığını vs. düşündüm ve konuyu kendisi hazır olduğunda açar diye özellikle sorgulamadım. Beni instagramına eklemediğinde bir sorun olduğundan şüphelendim aslında ama üzerinde durmadım çünkü baştan ilişki istemiyoruz diye konuştuğumuz için çok takıldığım mevuzular olmadı. Fakat işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı. Birbirimizle inanılmaz iyi anlaşmaya, sürekli vakit geçirmeye başladık. Cinsel birliktelikte yaşadık, defalarca kez. Aramızda yoğun duygusal konuşmalar ve anlar geçmeye başladı. Aynı zamanda çok yakın dostta olduk. Bu süreçte her görüştüğümüzde en az 5 6 saat beraber vakit geçiriyorduk. Telefonu ortalıkda olmasına rağmen hiç arama gelmiyordu, belki gizlice mesaj attığı ufak anlar olmuştur ama bunu bile görmedim desem inanır mısınız bilmiyorum. Telefonuyla yanımdayken hiç uğraşmıyordu ama saklamıyorduda. Herhangi bir şekilde karşı taraftanda bir arama bir mesaj sorgulamasıda olmadığı için anlayamadım. Aramızda duygusallık gelişmeye başlayınca bu ilişki istemeyen, instagramını vermeyen davranışlarını sorgulamaya başladım. Bu süreçte öğrendim ki 5 yıllık bir birlikteliği varmış, bunun son 2 senesi nişanlı şekilde geçmiş. Kızla uzak mesafe ilişkileri var ve ben tanışmadan kısa süre öncede nikah işlemleri için test vermiş. Test konusu ise cinsel sağlık durumları konusundan dolayı aramızda geçen bir mevzuydu. Sonradan öğrendim ki nikah işlemleri için verilen rütin cinsel sağlık kontrolleriymiş aslında. Öğrendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü benim açımdan herşey ruh ikizimi bulmuşum gibi durumdu. Aldatıyorsa neden ayrılmadığını sordum, bu saatten sonra bırakamayacağını söyledi. Yüzüklerin takıldığı, belli planlamaların yapıldığı, tarih konuşulduğu, ailenin çok iç içe girdiği bir düzen olduğundan bahsetti. Her şey bi kenara kızı sevmediğini düşünsemde onun için çok değerli olduğunu hissedebiliyorum. Ondan bahsederken hep ne kadar iyi bir insan, saf ve temiz olduğundan bahsediyor. Onu üzülemeyecek bir kişi olarak görüyor çünkü çok emek vermiş çok zaman geçirilmiş her şey planlanmış. Sizde benim gibi madem bu kadar iyi bir kız ve oğlan içinde değerli neden o zaman aldatıyor diye düşünüyor olabilirsiniz, bunun cevabı sadece iradesiz ve karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.
Ne bekliyorsun ki adamdan. Bırakmayacak kızı belli. Kendini bir boşluğa bırakmışsın süzülüyorsun. Söylesen ne değişecek. Adam sana düşman kesilir orası kesin. İyi düşün taşın. Kendini koru.Öncelikle birşeyi romantikleştirmeye çalışmadım arkadaşlar, ben benim açımdan bana nasıl göründüğünü nasıl hissettiğini söyledim. Haklısınız, başta gerçekten böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum çünkü biz baya uzun vakitler geçirdik hep. Bir kaç saatlik görüşmelerden bahsetmiyorum. Hiç bir zaman anlayabileceğim bir ilişkileri olmadı. Ya uzak mesafedeler diye bir kopukluk var, ya onlarca yılın kopukluğı var ya da aralarında ne olduğunu bilmiyorum. Tüm bunları öğrendiğimde artık bende duygusal olarak çok kapıldığım bir durumdaydım, benim içinde bir şeyler kolay olmadı. Düşündüğünüz aksine kadına her şeyi söylemeyi düşündüm. Numarasını, hesaplarınıda buldum. Bunu yaptığımda nasıl bir sürecin içine gireceğimi bilmiyorum, bu devirde kimsenin altından nasıl bir şey çıkacağınıda bilmiyorum. İşin sonunda bende zarar görebilirim. Veya kadın bunu kabul edecek ve yine ben zarar göreceğim inanın bilmiyorum, bunlar tahminle anlayabileceğim şeyler değil.
Ee takılın işte öyle yarın adam evlenir siz görüşmeye devam edersiniz madem aranızda dinamik var olur o kadar. Sonrada biraz aşk acısı çekersiniz.Başlıktan anlayacağınız üzere rezalet bir ilişkinin içerisindeyim. İlişki diyorum ama sevgili değiliz, aslında hiç bir şeyiz. Kısa bir süre önce tanıştık, hayatına girdiğimde birisi olduğunu bilmiyordum. Profil resminde parmağında yüzük görmüştüm fakat çok sorgulamadım sebebi ise ilişkiler üzerine konuştuğumuzda ilişki kurmaktan kaçındığını söylüyordu. Travmaları olduğundan, bir ilişkiye hazır olmadığından bahsediyordu. Bende bu yüzden resminde gördüğüm yüzüğü bitmiş bir nişanlılık sürecine bağladım. Kötü bir süreçten geçtiğini, unutmaya çalıştığını vs. düşündüm ve konuyu kendisi hazır olduğunda açar diye özellikle sorgulamadım. Beni instagramına eklemediğinde bir sorun olduğundan şüphelendim aslında ama üzerinde durmadım çünkü baştan ilişki istemiyoruz diye konuştuğumuz için çok takıldığım mevuzular olmadı. Fakat işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı. Birbirimizle inanılmaz iyi anlaşmaya, sürekli vakit geçirmeye başladık. Cinsel birliktelikte yaşadık, defalarca kez. Aramızda yoğun duygusal konuşmalar ve anlar geçmeye başladı. Aynı zamanda çok yakın dostta olduk. Bu süreçte her görüştüğümüzde en az 5 6 saat beraber vakit geçiriyorduk. Telefonu ortalıkda olmasına rağmen hiç arama gelmiyordu, belki gizlice mesaj attığı ufak anlar olmuştur ama bunu bile görmedim desem inanır mısınız bilmiyorum. Telefonuyla yanımdayken hiç uğraşmıyordu ama saklamıyorduda. Herhangi bir şekilde karşı taraftanda bir arama bir mesaj sorgulamasıda olmadığı için anlayamadım. Aramızda duygusallık gelişmeye başlayınca bu ilişki istemeyen, instagramını vermeyen davranışlarını sorgulamaya başladım. Bu süreçte öğrendim ki 5 yıllık bir birlikteliği varmış, bunun son 2 senesi nişanlı şekilde geçmiş. Kızla uzak mesafe ilişkileri var ve ben tanışmadan kısa süre öncede nikah işlemleri için test vermiş. Test konusu ise cinsel sağlık durumları konusundan dolayı aramızda geçen bir mevzuydu. Sonradan öğrendim ki nikah işlemleri için verilen rütin cinsel sağlık kontrolleriymiş aslında. Öğrendiğimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım, çünkü benim açımdan herşey ruh ikizimi bulmuşum gibi durumdu. Aldatıyorsa neden ayrılmadığını sordum, bu saatten sonra bırakamayacağını söyledi. Yüzüklerin takıldığı, belli planlamaların yapıldığı, tarih konuşulduğu, ailenin çok iç içe girdiği bir düzen olduğundan bahsetti. Her şey bi kenara kızı sevmediğini düşünsemde onun için çok değerli olduğunu hissedebiliyorum. Ondan bahsederken hep ne kadar iyi bir insan, saf ve temiz olduğundan bahsediyor. Onu üzülemeyecek bir kişi olarak görüyor çünkü çok emek vermiş çok zaman geçirilmiş her şey planlanmış. Sizde benim gibi madem bu kadar iyi bir kız ve oğlan içinde değerli neden o zaman aldatıyor diye düşünüyor olabilirsiniz, bunun cevabı sadece iradesiz ve karaktersiz olmasından kaynaklanıyor.
Bana öncedende, ben bunları öğrendikten sonrada hep aynı şeyleri söyledi: yanlış zamanda tanıştık. Şuan nikah zamanları planlanırken bana dönmesi mümkün değil, beni çok az bir zamandır tanıyor. Duygusal olarak yükselse bile tüm hayatını değiştiremez maalesef çünkü ilişkimizin nasıl şekil alacağını bilmiyordur. Ayrılsa ve benimlede birşeyler yolunda gitmese kaybedeceği çok büyük şeyleri olacak hayatında. Maalesef kimse 2 günlük kız için böyle riskleri alamaz, ayrıca verilen bir söz, çıkılan bir yol ve ortada ne olursa olsun yıllarını geçirdiği alıştığı değer verdiği bir kadın var. Öğrendiğimde çok kavga ettim, çok öfkelendim, bağlanmaya başladığım ama bunları bilmeden bu sürece çekildiğim için çok üzüldüm. Daha 2 gün önce öğrendim zaten. Biz hala görüşmeye devam ediyoruz, çünkü çok iyi anlaşıyoruz. Benim ondan bir beklentim yok, hayal kurmuyorum. Evlenip karısıyla beraber olacağınıda biliyorum. Ama birbirimizin yanında tüm dünyayı siktir ettiğimiz bir ruh hali içerisindeyiz. Bana karşı duygu besliyor, belki heyecandan, belki tutkudan belki yasak aşkın verdiği psikolojik bir bozukluktan bunları hissediyor bilmiyorum ama bunların hiç biri benim asıl insan olmadığım gerçeğini değiştirmiyor. İkimizde çıkamıyoruz bu işin içinden çünkü şuan için birbirimizi kaybedeceğimiz senaryo tüm bu olanlardan daha üzücü bir senaryo gibi geliyor bize. İlk başta beni belki kendi cinselliği için bir kaç kere kullanıp atmayı düşünüyordu keza bende öyleydim ama aramızdaki dinamik bununla sınırlı kalmadı ve yollarımızı ayıramadık. Kendimi kınadığım bir durumun içerisinde buldum, sadece birilerine anlatmak istedim çünkü bunları gerçek hayatta anlatabileceğim kimse yok.
Satır aralarını okumalı bu ilişkide . Adam nişanlısı için temiz bir kız diyor . Bu bakire demek . Adamın hayat görüşünü açık ediyor . Konu sahibi ise bu tür adamların gözünde takılmalıktır . Adamın niyeti apaçık ortada . Nişanlı bile olmasa gene konu sahibini takılmalık görecekti . Evleneceği zaman da nişanlısı gibi bir kız bulacaktı . Bunu nasıl çözememiş konu sahibi , ben de onu çözemedimBir zamanlar bir kitap okumuştum, başucumda müzik diye, aynı sizin gibi ne kadar müthiş bir aşk yaşadıklarını ve ne kadar da özel bir bağları olduğunu anlatıyordu bir metres.
Konunuz gerçekse eğer adam iyi yere dükkan açmış, muhtemelen saf ve iyi dediği nişanlısı evlenmeden cinsellik yaşamıyor ve sizinle bunu yapıyor o sebeple. Adam ekmeğinin peşinde ama siz neden bu kadar farkında değilsiniz bir şeylerin ben onu anlamadım. Herif yok dinamik yok bilmem ne dedirtecek bir rollenme yapmış resmen size.