Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Açmadım. Açmayida düşünmüyorum.
açmamakta haklısın ama sonuçta anlaşarak nişanlandığın biri bir aç dinle söyleyeceğin bişiler varsa bir daha açma ararsa .. benimde başıma geldi hem terk edildim hem açıklama alamadım fazlaca kötü bir durum tabi ki şu aamada karar senin

Sizin adınıza üzüldüm ama şimdi empati yapılcak durum var yapılmıycak durum var. Burdaki exnişanlı kişisi haddini epey aşmış.

Şu an yumusamaktan korkuyorum. Yüzünü görmesem sesini duymasam bi kaç gün daha iyi olur benim için.

Kızmak mı ben alkışlarım kararınızı
Sürtcem ne demek ya
İnsan böyle bi kelime kullanabilir mi
Neyse hayırlısı olsun
Biran önce kurtar kendini

Ne güzel yapmış babanız ohh
:)

Şu an yumusamaktan korkuyorum. Yüzünü görmesem sesini duymasam bi kaç gün daha iyi olur benim için.
Canım,konuyu açtığın zaman geçmiş konularına bakmıştım.Küfür olayını okudum ve bir yaşıma daha girdim.Oracıkta yüzüğü kafasına atıp gidilmelik,yüzünü bir daha göstermemelik bir vaka...Ayrıldım deyince bunun hakkında birşey yazmadım.Yumuşamaktan korkuyorum demişsin.Sana ettiği bu söz insanın kalbini soğuk bir mermere çevirir.
Annene babana yazık değil mi?Benim kızıma o laf edilecek,ve kızım tekrar yumuşayacak,dünya cehenneminde yanar yüreğim.Yarın senin için ağlayacak olanlara bunu ve böyle bir damadı layık görme canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…