Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Durduğun kabahat ,yolla gitsin ..evlendiğinde o birader ve kiz kardeş tependen inmez ,indirmezler. ..

Canim sen kendindemisin?ne demek ev yok gelinlik yok 50 gün diyorsun adamın niyeti yok ki bu zamana kadar niye uzattın,seninle mi sürtücem ne demek seninle evlenecek adam bunu dermi? o gece de bellki ki çapkinlik turundaydi rahatsiz etmişsin adamı bak yapma bidaha öyle şeyler of şaka gibi yaa sana 2 donu çok gören aileye mi gelin gideceksin tövbe estagfurullah yapma canim etme canim kendini bu kadar dusurme ayrilicam diyosan da ayril kesin kararli ol okurken sinirim oynadi yahuu

Anne babanın arasında sevgi saygı olmayinca çocukların sağlıklı olması anormal olurdu ☺
Ailen ne dusunuyor peki? Dugune bu kadar az kalmisken erkek tarafinin aymazliginin aciklamasi ne acaba? Sanirim dugune niyetleri yok. Sana yuzugu attirmaya calisiyorlar. Atmazsan onlar atacak ama dugun olmayacak gibi gibi geldi bana

Ailen ne dusunuyor peki? Dugune bu kadar az kalmisken erkek tarafinin aymazliginin aciklamasi ne acaba? Sanirim dugune niyetleri yok. Sana yuzugu attirmaya calisiyorlar. Atmazsan onlar atacak ama dugun olmayacak gibi gibi geldi bana
Benim ailem istemeyerek verdi beni. Gönülsüzlerdi. Yüzüğü atmama sevineceklerdir. Damat tarafı yüzüğü atma değilde kaynanam cok cahil bir insan ne yapması ne alması konusunda bilinçsiz.. kayınpederin ev buldum gidin temizleyin diyor bu günlerde. Ya bilmiyorum cok sıkıldım bu insanlardan. Karşıma çıktığı güne lanet eder oldum.

Diğer konulara baktım da geç bile kalınmış bir karar olmuş bu, ettiği küfrü geçtim, paşam sanki lütfediyor seninle evlenerek. Nişanı atarımlar falan... Değmez, adam belli evlenmek istemiyor, bana karışamazsın, ailem önemli sen önemsizsinler gırla... Beni çok boğuyorsun dediğine göre adamın niyeti zaten bence evlenmek değil, pişman olmuş. Evlilik stresine falan girmiş resmen, hiç olgun değil davranışlar, hiç kıymet verir gibi de görünmüyor. Karar için tebrikler tabii en hayırlısı olsun hakkında.

Arka arkaya yazıyorum ama sanki devam edicekmiş gibi bi hal gördüm sende.. aman diyim sakın ha.. perişan edersin kendini.. ucundan kıyısından tutulcak yanları yok

Kac kurtul. Ömür gecmez bu aile ile. Adam simdiden kardeslerinin saltanatini ilan etmis. Oyle gicik oldum ki nisanlina sabahi beklme simdi at nisani diyesim var :) seninle sabaha kadar nisanli kalmayi bile haketmiyor

Arka arkaya yazıyorum ama sanki devam edicekmiş gibi bi hal gördüm sende.. aman diyim sakın ha.. perişan edersin kendini.. ucundan kıyısından tutulcak yanları yok
Bünye kaldırmıyor artık. Buz kestim. Sevmiyorum hatta iğreniyorum. Bana dokunduğunda bile birşey hissedemiyorum son günlerde. Nasıl evleneyim ki

Bünye kaldırmıyor artık. Buz kestim. Sevmiyorum hatta iğreniyorum. Bana dokunduğunda bile birşey hissedemiyorum son günlerde. Nasıl evleneyim ki
Sevindim buna.. herif ben 5 para etmem diye bas bas bağırıyo zaten.. aileni şimdiden hiçe sayıyolar.. benim yutabileceğim bi şey değil.. hadi ufak tefek şeyler olur da bunların her hareketi lafı bomba

ne terbiyesiz mis arkana bakmadan kac bu manyaktan deliyle mi ugrasican.al oyuzugu firlat at suratina bunlar seni delirtir vallahi evlensen sadaka ver vallahi.

Benim de bazi konularda ( mesala bu konu) 10 kere ayrıl diyesim yetmeyip gidip aralarına girip ellerimle ayırmak geliyor içimden. O kadar bastan kokmuş balık.
İnşallah aman nisan atmış olmayayım iyi taraflarına bakayım falan demezsin konu sahibi. Şimdi boyleyse evlenince kat ve kat fazlasini yaşayacağını dusun.

Ya işinize karışmak olmasın ama bence asla evlenmeyin bu adamla; işi gücü yok, ilgisi-saygısı yok, ailesinin birbirlerine sevgisi yok, size saygısı yok, ee ne var??

Şimdi sinirlisiniz siniriniz geçince yine gönlünüz ağır basar belki ama evlilik biraz akıl da işi. Bakın burada okuduğumuz allah korusun bir sürü mutsuz hikaye hep zamanında çok aşık çiftlere oluyor

Kendinize saygınızı kaybetmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…