- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi ozgurhayalim
-
Durduğun kabahat ,yolla gitsin ..evlendiğinde o birader ve kiz kardeş tependen inmez ,indirmezler. ..Iyi geceler kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Daha öncede yazmıştım bir dönem sorunlarimiz vardı ama son aylarda hersey yolunda gidiyordu su son 3 haftaya kadar. Bu gece buraya yazmama sebep olan beni ağlayan konuyla başlayacağım. Nişanlım aksam isten gelince beni aradi ve akşam biraderim ve arkadaşlarla dışarı çıkacağım haberin olsun dedi bende tamam canım eve geldiğinde beni ara bir konu hakkında konuşmamız lazım dedim telefonu kapattım. Geç vakit olunca ben kendisini aradım yoldayız eve gidiyoruz dedi kapattı. (Ev ile carsi arasi 3dk en fazla)Onada eyvallah ettim. 30 dk sonra tekrar aradım canım eve vardıysan konuşalım falan.. Niye aricam deyip aramıyorsun diyince telefonu suratıma kapatti. 5 dk sonra aradi kapatma sebebi evde misafirler varmış. Ulan bi kısa msjla yaz o zaman böyle böyle diye. Neyse benden sıkılmış onu cok boğuyormuşum son 1 aydır sürekli duyduğum laflar. Ben hiçmişim böyle giderse nişanı atacakmış....
Diger gunlerde ise sorunumuz düğün telaşı. Düğüne 50 gün kaldı ve ortada gelinlik yok kınalık yok alışveriş yok ev yok. Geçen günlerde gezmeye diye beni alışverişe götürdüler. Dedim madem alışverişe çıkacaktık benim annemde gelseydi hani adettendir ya kız tarafından da biri bulunur. Yok efenim annemin ne işi varmış. Onun annesi biraderi kız kardeşi varmış.Bunu da sineye çektim. Kaynana o saten gecelige ne gerek penye aldık ya. 2 takim iç çamaşırı cok değil mi vs. Vs.. ....2 aydır birlikte hicbir şey yapmadığınız için bu pazar bana sözün olsun birlikte bir şeyler yapalim dedim tamam dedi. Saat öğlen vakti aradi neymiş biraderi ve kız kardeşide bizimle gelecekmiş onları bırakıp dışarıda seninlemi sürtcem demez mi beynimden vurulmusa döndüm. Sen sahtekarsin kardeşlerimi seviyor gibi davranıyorsun. Vs vs vs.. . Ben yüzüğü göndereceğim kızlar cok yıprandım.bana kızacaksınız biliyorum. Belki olur duzelir diye zorlarim ama olmadi. Herkes yoluna.
Hakkınızı helal edin. Uzun oldu
Hadi kendisi calismadigi icin dengesizlesti ya ailesine ne demeli? 2 takim ic camasiri fazla! Annensiz gelmen icin gezmeye gidiyoruz ayaklari. Bunlar sulalecek dengesiz.Calismiyor ve işsiz olmasını sebep gösterdi. Piskolojim kötü beni anla ama çalışınca daha beter oldu.
Canim sen kendindemisin?ne demek ev yok gelinlik yok 50 gün diyorsun adamın niyeti yok ki bu zamana kadar niye uzattın,seninle mi sürtücem ne demek seninle evlenecek adam bunu dermi? o gece de bellki ki çapkinlik turundaydi rahatsiz etmişsin adamı bak yapma bidaha öyle şeyler of şaka gibi yaa sana 2 donu çok gören aileye mi gelin gideceksin tövbe estagfurullah yapma canim etme canim kendini bu kadar dusurme ayrilicam diyosan da ayril kesin kararli ol okurken sinirim oynadi yahuuIyi geceler kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Daha öncede yazmıştım bir dönem sorunlarimiz vardı ama son aylarda hersey yolunda gidiyordu su son 3 haftaya kadar. Bu gece buraya yazmama sebep olan beni ağlayan konuyla başlayacağım. Nişanlım aksam isten gelince beni aradi ve akşam biraderim ve arkadaşlarla dışarı çıkacağım haberin olsun dedi bende tamam canım eve geldiğinde beni ara bir konu hakkında konuşmamız lazım dedim telefonu kapattım. Geç vakit olunca ben kendisini aradım yoldayız eve gidiyoruz dedi kapattı. (Ev ile carsi arasi 3dk en fazla)Onada eyvallah ettim. 30 dk sonra tekrar aradım canım eve vardıysan konuşalım falan.. Niye aricam deyip aramıyorsun diyince telefonu suratıma kapatti. 5 dk sonra aradi kapatma sebebi evde misafirler varmış. Ulan bi kısa msjla yaz o zaman böyle böyle diye. Neyse benden sıkılmış onu cok boğuyormuşum son 1 aydır sürekli duyduğum laflar. Ben hiçmişim böyle giderse nişanı atacakmış....
Diger gunlerde ise sorunumuz düğün telaşı. Düğüne 50 gün kaldı ve ortada gelinlik yok kınalık yok alışveriş yok ev yok. Geçen günlerde gezmeye diye beni alışverişe götürdüler. Dedim madem alışverişe çıkacaktık benim annemde gelseydi hani adettendir ya kız tarafından da biri bulunur. Yok efenim annemin ne işi varmış. Onun annesi biraderi kız kardeşi varmış.Bunu da sineye çektim. Kaynana o saten gecelige ne gerek penye aldık ya. 2 takim iç çamaşırı cok değil mi vs. Vs.. ....2 aydır birlikte hicbir şey yapmadığınız için bu pazar bana sözün olsun birlikte bir şeyler yapalim dedim tamam dedi. Saat öğlen vakti aradi neymiş biraderi ve kız kardeşide bizimle gelecekmiş onları bırakıp dışarıda seninlemi sürtcem demez mi beynimden vurulmusa döndüm. Sen sahtekarsin kardeşlerimi seviyor gibi davranıyorsun. Vs vs vs.. . Ben yüzüğü göndereceğim kızlar cok yıprandım.bana kızacaksınız biliyorum. Belki olur duzelir diye zorlarim ama olmadi. Herkes yoluna.
Anne babanın arasında sevgi saygı olmayinca çocukların sağlıklı olması anormal olurdu ☺Hadi kendisi calismadigi icin dengesizlesti ya ailesine ne demeli? 2 takim ic camasiri fazla! Annensiz gelmen icin gezmeye gidiyoruz ayaklari. Bunlar sulalecek dengesiz.
Ailen ne dusunuyor peki? Dugune bu kadar az kalmisken erkek tarafinin aymazliginin aciklamasi ne acaba? Sanirim dugune niyetleri yok. Sana yuzugu attirmaya calisiyorlar. Atmazsan onlar atacak ama dugun olmayacak gibi gibi geldi banaAnne babanın arasında sevgi saygı olmayinca çocukların sağlıklı olması anormal olurdu ☺
Benim ailem istemeyerek verdi beni. Gönülsüzlerdi. Yüzüğü atmama sevineceklerdir. Damat tarafı yüzüğü atma değilde kaynanam cok cahil bir insan ne yapması ne alması konusunda bilinçsiz.. kayınpederin ev buldum gidin temizleyin diyor bu günlerde. Ya bilmiyorum cok sıkıldım bu insanlardan. Karşıma çıktığı güne lanet eder oldum.Ailen ne dusunuyor peki? Dugune bu kadar az kalmisken erkek tarafinin aymazliginin aciklamasi ne acaba? Sanirim dugune niyetleri yok. Sana yuzugu attirmaya calisiyorlar. Atmazsan onlar atacak ama dugun olmayacak gibi gibi geldi bana
Arka arkaya yazıyorum ama sanki devam edicekmiş gibi bi hal gördüm sende.. aman diyim sakın ha.. perişan edersin kendini.. ucundan kıyısından tutulcak yanları yokBenim ailem istemeyerek verdi beni. Gönülsüzlerdi. Yüzüğü atmama sevineceklerdir. Damat tarafı yüzüğü atma değilde kaynanam cok cahil bir insan ne yapması ne alması konusunda bilinçsiz.. kayınpederin ev buldum gidin temizleyin diyor bu günlerde. Ya bilmiyorum cok sıkıldım bu insanlardan. Karşıma çıktığı güne lanet eder oldum.
Kac kurtul. Ömür gecmez bu aile ile. Adam simdiden kardeslerinin saltanatini ilan etmis. Oyle gicik oldum ki nisanlina sabahi beklme simdi at nisani diyesim var :) seninle sabaha kadar nisanli kalmayi bile haketmiyorBenim ailem istemeyerek verdi beni. Gönülsüzlerdi. Yüzüğü atmama sevineceklerdir. Damat tarafı yüzüğü atma değilde kaynanam cok cahil bir insan ne yapması ne alması konusunda bilinçsiz.. kayınpederin ev buldum gidin temizleyin diyor bu günlerde. Ya bilmiyorum cok sıkıldım bu insanlardan. Karşıma çıktığı güne lanet eder oldum.
Bünye kaldırmıyor artık. Buz kestim. Sevmiyorum hatta iğreniyorum. Bana dokunduğunda bile birşey hissedemiyorum son günlerde. Nasıl evleneyim kiArka arkaya yazıyorum ama sanki devam edicekmiş gibi bi hal gördüm sende.. aman diyim sakın ha.. perişan edersin kendini.. ucundan kıyısından tutulcak yanları yok
Sevindim buna.. herif ben 5 para etmem diye bas bas bağırıyo zaten.. aileni şimdiden hiçe sayıyolar.. benim yutabileceğim bi şey değil.. hadi ufak tefek şeyler olur da bunların her hareketi lafı bombaBünye kaldırmıyor artık. Buz kestim. Sevmiyorum hatta iğreniyorum. Bana dokunduğunda bile birşey hissedemiyorum son günlerde. Nasıl evleneyim ki
eve varınca ara deyip üstüne 8252762 kere aramanın anlamı yok. eşek kadar adam müsait olduğunda arar.
diğer konuda yorum yapacaksam; ayrıl gitsin.
ne terbiyesiz mis arkana bakmadan kac bu manyaktan deliyle mi ugrasican.al oyuzugu firlat at suratina bunlar seni delirtir vallahi evlensen sadaka ver vallahi.Iyi geceler kızlar. Nerden başlasam bilmiyorum. Daha öncede yazmıştım bir dönem sorunlarimiz vardı ama son aylarda hersey yolunda gidiyordu su son 3 haftaya kadar. Bu gece buraya yazmama sebep olan beni ağlayan konuyla başlayacağım. Nişanlım aksam isten gelince beni aradi ve akşam biraderim ve arkadaşlarla dışarı çıkacağım haberin olsun dedi bende tamam canım eve geldiğinde beni ara bir konu hakkında konuşmamız lazım dedim telefonu kapattım. Geç vakit olunca ben kendisini aradım yoldayız eve gidiyoruz dedi kapattı. (Ev ile carsi arasi 3dk en fazla)Onada eyvallah ettim. 30 dk sonra tekrar aradım canım eve vardıysan konuşalım falan.. Niye aricam deyip aramıyorsun diyince telefonu suratıma kapatti. 5 dk sonra aradi kapatma sebebi evde misafirler varmış. Ulan bi kısa msjla yaz o zaman böyle böyle diye. Neyse benden sıkılmış onu cok boğuyormuşum son 1 aydır sürekli duyduğum laflar. Ben hiçmişim böyle giderse nişanı atacakmış....
Arka arkaya yazıyorum ama sanki devam edicekmiş gibi bi hal gördüm sende.. aman diyim sakın ha.. perişan edersin kendini.. ucundan kıyısından tutulcak yanları yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?