Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

Oo adam daha nisandan sonra baslamis , biraderim ,kiz kardesim demeye ,ipleride vermis annenin eline ,
Guzelce ailenide dislamislar ,
Aferim kendilerini belli etmisler ,
Boguluyorum nisani aticam diye tehdit eden adamdan koca olmaz zaten,
Gonde gitsin,hayirlisi olsun

böyle gecenin bir vakti ne misafiri ben huylanırdım şahsen noluyoz diye

Daha düşünüyormusun kuzum Nisa'nı atimi diye!!!!!cicim ayında böyle.inan ayni evin içerisine girince;cok daha kötü durumlarını göreceksin.gozyasin dinmeyecek.sana değer veren biriyle evlen.basta alışkanlık üzülürsün ama zaman içinde ;ne kadar doğru bir karar verdiğini anlarsın.barismak icin; bir müddet sonra çabalarlar.sakin kanma.Huylu huyundan vazgeçmez.heleki seni ele geçirir evlenirse.

Ayrılın.
Kaba saba düşüncesiz adamın teki nişanlınız. Ne demek seninle mi sürtçem?
Bunlar öncü emin olun,daha nişanlıyken böyle davranıp,bu tip cümleleri kurabilen adam evlenince neler yapmaz.
Ayrıca alışverişi böyle halletmeleri de size deger vermediklerini gösteriyor maaile.
En doğru kararı vermişsiniz,umarım dönmezsiniz kararınızdan.

Çok kaba bir adam..Yüzüğü nasıl kimin vasıtasıyla gondereceksiniz? Bizi gelişmelerden haberdar edin.Bişey diyemiyorum Allah hayırlı kararlar verdirsin ve yardım etsin size ins.yalniz sanki sizin tarafınızdan böyle bir adım bekliyor gibi geldi bana.cunku şu vakte kadar ortada ne alışveriş vaar nede ev kurmak için bir adım.bu çok düşündürücü

Erkeklerin su beni boguyosun demelerine de hastayim. O kadar özgür olmak istiosan defol git evlenme ya. Bana gore üzerine düşüp aldatan erkekten bile daha itici bu ayı cinsi. Ki rahat rahat geziyim tozuyum istio dugunden önce son cikislar. Aklin varsa seni hos tutucak, sorumluluk sahibi birini bulursun. Boyle ayı cok piyasada biraksan da bisey kaybetmezsin yenileri var nasilsa. Eziyet cekmeye evlenme. Duzgun birini bul rahat et.

Nisanlinizin annesi olmasi gereken alisverislerden bile kaçıyor. İcinden gelmesede gonlunuzu hos tutmak icin istediklerinizi almaliydi. Bence tamamen uyuzluk ve cimrilikten yapiyor.
Nisanliniza hic girmiyorum bile eski konulariniza baktim kişiliği oturmamış. Siz böyle birinden evlilik yurutmesini bekleyemezsiniz...
50 gün kalmis meydanda ev gelinlik alisveris yok bu adamin evlenmeyede niyeti yok. Ne kadar suredir birliktesiniz?

Gelin çarşısı yapiliyor, onun "erkek" kardesi var ama senin annenin işi yok orda, oyle mi??
Sen bi hiçsin dedi bir de?
Surekli bıkmış tavirlar ve terslemeler üstüne üstlük..
Annesinin tavırlarına hic girmiyorum bile, cocuklarimin guzel zamanlari diyerek heveslenip gonlunu hoş tutmak yerine, 2 esyanin, harcanacak fazladan 3 kuruşun kavgasini yapmayi tercih ediyosa, ne denir ki..

Adam diyorki ben naparsam yapayım bu benden vazgeçmez zaten ,kaybetme korkusu yookkk onun için rahat , vur k..çına tekmeyi aklı başına gelsin ,sana değer verecek ,seni sevecek herşeyden önce sana saygı duyacak bir adam gibi adamla evlen canım bu hödükle değil.

+1

arkadana bakmadan kaç arkadaşım...
ne demek kardeşlerim dururken senle mi sürtücem?
balayına falan onları da getirmeye kalkmasın bu adam?
evlendikten sonra yapılacakları da onlarla yapsın madem! tövbe estafurullah yaaa...

Arama muhabbetinde bence haksizsiniz. Beni de surekli arayan bir arkadasim var, acana kadar ariyor art arda. İnan boguluyorum. Cogu zaman teli sessize alip duymamazliktan geliyorum ve sonra mesaj atip isim var diyorum. İnsanin konusasi varsa da kalmiyor israr soz konusu oldugunda.

Ama diger konularda acik ve net sekilde haklisiniz.

Ayrica nisanlinizin uslubu da cok cirkin.

Anlattiginiz kadariyla ayrilmaniz hayriniza olacaktir. Yol yakinken donun. Yoksa bosanmak daha zor ve yipratici olur.

önceki durumları bilmiyorum ama sana bunları diyen biri varsa o insandan hayır gelmez sana zaten sana annenin ne işi var denildiği anda restini çekmen gerekliydi çok doğru karar vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…