Nişanlı olduğum kişinin can sıkıcı davranışları

kb size ev buldum mu diyor o evde siz oturacaksınız nasıl fikrin alınmaz

Adam buram buram saygısızlık sevgisizlik karaktersizlik kokuyor, ne koca olur ne baba olur, çok doğru bir karar vermişsiniz umarım bu kararı uygularsınız, evlenseniz bile yürümez...

DüğününüZe çok kısa bir süre kalmış gelinlik ev Yok, kayınpeder ev buldum diyor, Sizin fikrinizi dahi almıyor. alışverişte annenin ne işi var oluyor, haftasona gezmesine şimdiden kardeşler sokuluyor ve çirkin bi tabirle seninlemi sürtcem diyor, bunlar düğünden sonrasının önsözü gibi arkadaşım evlilik ten sonra dönmektense nişandan dön at gitsin bakalım blöf nasıl yapılıyormuş görsün ukala herif ya

Bu adamdan sana hayır gelmez evlenirsen ilerde çokkkk pişman olursun ayrılmak için bisürü sebebin var geç bile kalmışsın

hadi ilk telefon konusu neyse dicektim ama sonraki yazdiklarin hic hoş seyler değil. kendiside ailesi de yol yordam bilmeyen tipler belli ayril gitsin boşveeeerr.. bosanmaktan iyidir, evlenirsen cok cektirir bunlar sana

Arkadaşlar bana öyle geliyor ki konu sahibi bu zatla evlenecek. Boşuna kendinizi yormayın

Gelinlik ve ev Yok mu
Geç bile kalmışsın yüzüğü göndermekle bence..
50 gün kaldı düğüne diyorsun ne kadar geniş insanlarmış öyle
Ayrıca seninle konuşma şeklini hiç beğenemedim ilerde evlendiğinde kim bilir neler söyler bence en doğru kararı vermiş olursun yazık günah sana da..

konuya yorm olarak aurıl bu okuzun kahrını çekme böyle diyecektişm ki sen yüzüğü yollamaktan bahsetmişsin ,

bir gün bile bekleme , saygısız daha nişanlıyken sana ve ailene böyle davranıyorsa evlendikten sonra sana yapacaklarını burdan yazmayım bamlanırım ,

sana yüğünü yolluyorum biraderin ve kız kardeşinle sürtmeye vakit bulabilirsin de

arama konusunda haksızsın. adamı boğmuşsun. niye üst üste arıyosun?

geri kalan durumlar için ise haklısın, ayrılmak mantıklı

Arkana bile bakma canim. Evlendikten sonra hic düzelmiyorlar. O kardesiyle ve biraderiyle yasasin mutlu mutlu sen önüne bak.. 50 gun kalmis gelinlik yok, ev yok, esya yok.. olmaz oyle en azindan bakilir fikir sahibi olunur gezilir.. bunca insan yaniliyor olamaz yuzugu at gitsin bence.. ilerde daha cok sorun yasarsiniz evlilik uzun surmez bosanmak daha zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…